Şimdi Ara

turkcel tarifeleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
24.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: satcell

quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxy

quote:

Orjinalden alıntı: wand

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xxxxxy

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: takcay

eşim ve ben turkcel faturalı hat kullanıyoruz faturalar yüksek geliyor kamucell falan değiliz bizbize cell tarifesi ama ücretler yüksek en uygun tükcell tarifesi hangisi bu ekonumik konuşma paketleri nasıl bilgilendirirmisiniz lütfen

Turkcell de hangi tarifede olursan ol FATURAN ÇOK KONUŞURSAN HER ZAMAN YÜKSEK GELİR TURKCELL DE ŞEBEKE İÇİ KONUŞSAN BİLE,BENDEN TAVSİYE TURKCELL HATTINIZI İPTAL ETTİRİN TELSİM CEP AİLEYE GEÇİN DİLEDİĞİNİZ KADAR KONUŞUN YADA AVEA HEPSİ BİR FATURALI TARİFESİNE GEÇİN HERKESİ 0,25 ARAYIN ÜSTELİK TURKCELL NUMARANIZI İPTAL ETTİRİN TURKCELL NUMARANIZ 0533XXX İLE BAŞLIYORSA AYNI NUMARANIN 0553XXXX BAŞLAYANINI AVEA VERİYOR.TURKCELL DE EKONOMİK KONUŞMA PAKETLERİ HİÇ UYGUN DEĞİL DAKİKA BAZLI ÜCRETLENDİRME VAR YANİ ANLIYACAGINIZ TURKCELL DE HİÇBİRŞEY UYGUN DEĞİL

ahada burdada muhalefet türkcell in ekonomik paketlerinde türkcell hatlarla dk sı 0.15 ykr ye konuşuyorsun avea dan avea yı aramak 0.25 yk ve türkcell ekonomik paketleriye paketcell tarifesinin avantajlarını sunuyor ama sanırım bu arkadaş avea yönetim kurulunda oldugu için türkcell ne yapsa beğenmiyor

Turkcell in ekonomik paket diye sundugu paketler tam bir ALDATMACADIR o paketlerde DAKİKA BAZLI ÜCRETLENDİRME VAR 1 sn bile 1 DAKİKA DEMEK O PAKETLERDE KONUŞMA ÜCRETLERİDE 0.15 YKR DEĞİL KDV dahil 0,199YTL DİR DİĞER OPERATÖRLERİDE ARAMAK KDV dahil 0,35YTL DİR,AVEA HEPSİBİR FATURALI TURKCELL İN BÜTÜN TARİFELERİNDEN DAHA AVANTAJLI HERYERİ ARAMAK 0,25 ykr,ÖYLE TURKCELL GİBİ KANDIRMACA ALDATMACA YOK TURKCELL İN SUNDUGU HERBİR AVANTAJDA MUTLAKA KANDIRMACA ALDATMACA VAR DİKKATLİ OLUN

Sana kalsa zaten Turkcell'le Telsim'i yok edersin. Ne alıp veremediğin var bu full ve sorunsuz (bazen sorunlu) hattan istediğin. Yazıktır

0.199 ykr idi 0.15 ykr ye düşürüldü ayrıca adamlar kaliteli hizmet veriyorlar alo demeyede 0.150 ykr bırakta düşssün

o firmadan 10 binlerce kişi ekmek yiyor bırakta o kadarını kazansınlar valla ben çatır çatır memnunum hattımdan LAK LAK YAPAN BİRİ DEĞİLİM AZ KONUŞURUM ÖZ KONUŞURUM AYDADA 20-25 YTL PARA VERİRİM
    sinirden kaçtane avea hat kırdım ben konuşmalarım devamlı yarıda kesliyor diye
    ben türkcell den memnumum sanırım buradaki birçok arkadaşta memnun fakat onlarda eleştiriyorlar bende eleştiriyorum ama bu ulkenin firmasını asla yerden yere vurmuyoruz

nerde 0,199 dan 0.15 düşürmüşhttp://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301767,00.html burdaki notlar kısmını iyi oku kdv dahil Paketler, PaketCell tarifesi ile birlikte alınabilmektedir. Paketinizi aştığınızda yurtiçinde Turkcell'liler ve sabit hatlar ile görüşme ücreti KDV dahil 0,199YTL/dakika, diğer operatörler aboneleriyle görüşme ücreti KDV dahil 0,35YTL/dakika'dır.kaliteli hizmet mi *123# den kontör öğrenmede bile ingilizce birşeyler yazıyor kontör öğrenilmiyor kaliteymiş

0.15 ykr düşürüldü fakat yeni düşürüldüğü için internet sitesinde güncellenmemiştir

internet sayfasındaki güncelleme için türkcell e mail atılmıştır

ayrıntılı bilgi ve 0.199 mu ? 0.15 ykr mi olduguyla ilgili doğru bilgiyi alabilmeniz için 4440532 türkcell müşteri

hizmetlerinden 7 gün 24 saat destek alabilirsiniz...

bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxxy -- 13 Ocak 2007; 17:13:36 >

• bırakın bu türkseli yaw bu operatörden bi yol olmaz.
  • Turkcell kontürlü hat kullanıyorum ve gençturkcell üyesiyim ancak gençturkcell şifremi alamıyorum herseferin de yanlış istek deyip yardım a yönlendiriyor beni.. müş.hiz.lerini aradım hattımda bir sorun olmadığını söylediler eğer hattımda sorun yoksa bu şu mu demek oluyor telefonda sorun var ayarlarında falan cihaz philips 362.. şimdi ben ne yapmalıyım bu konuda bana yardım olabilecek arkadaş varmı? Şimdide teşekkür ederim herkese..
  • Arkadaşlar,
    Türkcell'in yeni paket tarifelerinin hakkında bilgi almak için az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm.

Müşteri hizmetleri yetkilisinin söylediğine göre;örneğin: 60 dakikalık paket için söylüyorum, 60 dakikalık süre aşılsın veya aşılmasın 1 saniye de konuşsan,50 saniye de konuşsan 1 dakika ücreti kesiliyormuş!!!!!!!!!!!!!!

Yani 60 dakika dedikleri öyle gerçek 60 dakika değilmiş.Fatura kesim tarihi içinde 60 kez 5er saniye bile görüşseniz paket süresinin aşılması ile karşı karşıya kalıyorsunuz.
    Oysa benim broşürlerde yazanlardan anladığım,sadece süre aşıldıktan sonra dakika dolmadan konuşmalarda 1 dakika ücreti alınacağıydı.

Forumda bu konu ile ilgili birçok arkadaşın da yazısı bulunuyor.
    Yıllardır bizleri söğüşleyen Türkcell'in kelime oyunlarını da katarak yeni bir kandırmacası yani...

• Şimdi broşüre tekrar baktım. ''Paket kapsamında ve paket aşımında yapacağınız yurtiçi görüşmelerin ücretlendirme periyodu 1 dakikadır'' ibaresi varmış,dikkat etmemişim.

Ama yine de 1 saniyelik konuşmaya da 1 dakika ücreti alan Türkcell'i lıyorum
  • babam bizbizecell.yılın büyük çoğunluğu yurtdışında ve telefonunu kullanmıyor ama kullanmadığında bile en az 20 ytl fatura geliyor.onun için turkcellin avantajlı hiçbir tarifesi olduğunu düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.