Şimdi Ara

Turkcel vs Avea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar suan suan avea faturali hat sahibiyim ancak interneti kotu neden dicek olursaniz bursa ihsabiyedeki evimin odasinda internet cekmiyor gidiyor köyde cekiyor daha sonra indirme hizi yavas ve nasil yazilir bilmiyorum h , e gibi semboller oluyor ama benimkinin bir kere h oldugunu gormedim kendimde yapinca hic giremiyorum.
    Sizce turkcel e hazir kart olarak geciyim mi ?

Telefonum HTC One

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorun yeni taşındığım evde bende de vardı avea çekmiyordu korka korka Turkcell'e geçtim ve gayet memnunum.
    Hatta harika. Ama sana tavsiyem tanıdıklarında Turkcell kullanan varsa al evinde dene çekim gücü, internet hızı vs gibi durumlar
    bulunduğun yere göre değişiyor. Ama genel itibariyle çok iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RiigorM

Merhaba arkadaslar suan suan avea faturali hat sahibiyim ancak interneti kotu neden dicek olursaniz bursa ihsabiyedeki evimin odasinda internet cekmiyor gidiyor köyde cekiyor daha sonra indirme hizi yavas ve nasil yazilir bilmiyorum h , e gibi semboller oluyor ama benimkinin bir kere h oldugunu gormedim kendimde yapinca hic giremiyorum.
    Sizce turkcel e hazir kart olarak geciyim mi ?

Telefonum HTC One

Avea müşteri hizmetlerine soylediniz mi bu durumu? Bildigim kadariyla bu tür durumlarla hemen ilgileniyorlar.

• Telefonunda hic bir zaman h yazmamasinin soyle bi izahi olabilir. Hattin 3g'ye kapali olabilir. 3g yazip 3334e yolla sonrasinda telefonu ac kapat. Sonucta 2g kullaniosun onunla internet haliyle yavas olur. turkcelle de gecsen 2g kullanirsan internet yavas olacak. Sen yine de musteri hizmetlerini ara.

• avea dan memnunum açıkcası turkcell in E olarak hizmet verdiği yerde h+ olarak bağlandığını bilirim. bu tabiki heryerde geçerli değil . Turkcell internet olarak daha hızlı ama aveanın paketleri çok uygun tercih senin
  • Yıllardır Vodafone da idim. 2 gün önce Avea ya taşındım. Şu 2 GB internet mevzusuna. Ankara'nın göbeğinde ve üst katta oturuyorum; telefonda sürekli Acil Arama yazıyor. Yetkililer; o bölgeye baz istasyonu gerekiyor ve planlamada yok, kusura bakma dediler :D

İnternet için geldim,bırak interneti telefondan oldum :)
    (Şuan yine şebeke yok) :)

Telefon çekmiyo, "Arayan bilgisini mesajla almak için aylık 90 krş a üye ol" diyor utanmadan :) Nereye düştük lan böyle !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone yeni faturasız hat
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.