Şimdi Ara

türkcell 100 kontör yükle250 kontör kazan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: halle

Ben yolladım, geldi...

gelen cevapta 17 hazirana kadar kontor yukle mi diyor yoksa bi ay içinde mi
  • aynen banada geldi teşekkürler dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

aynen banada geldi teşekkürler dostum

önemli degil
  • 30 hazirana kadar 100 kontör yüklersen 250 kontör hediye diye mesaj geldi dostum
  • 2088 e de gönderin kayit yazıp 1000 sms kacırmayın
  • haziranın 30'una kadar yükleyin diyor...
    Hem sms hem de kontör için...
  • ooooh kebap bana da geldi
  • şu rekabet ne güzel şey dakıkası on kontore konuştuğumuz günleri hatırladıkça bi tuhaf oluyorum yaşlandıkmı nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilbar

size özel nar ustelik bi ay 17 hazirana kadar kayıt yaz 6655 gönderin ardından 100 kontor yukleyın 250 kontorle 30 gun boyunca turkcellilerle konusun diye bugun mesaj geldi turkcellden
    2088 e de kayıt yazıp gönderince 1000 sms veriyor

• arkdaşlar daha demin coca cola kampanyasından 104 kontörüm yüklendi ve bu kampanyalardan hem sms hemde 250 kontör hattıma anında yüklendi teşekkürler haberdar ettiğiniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilbar

2088 e de gönderin kayit yazıp 1000 sms kacırmayın

Hocam yazdık gönderdik, 7777 den mesaj geldi abone yaz boşluk bırak istediğin paketi yaz diye, 1000 sms falan gelmedi.
    Sizin tarifeniz nedir acaba?
  • Kampuscell için gecerli sms olayı bildiğim kadarıyla ayrıca bilmeyen varsa arkadasın ilk pos da belirttiği kampanya için KAYIT yazıp 6655e gondermeniz gerekli 2377'ye değil
  • arkadaşlar teşekkür ederim öncelikle kampanyayı duyurduğunuz için ,,, genelde kampanyaları burdan öğreniyoruz zaten... bu 1000 sms her yönemi yoksa şebeke içi mi ... bilgilenidrirseniz sevinirim ...
  • '' Kampuscell için gecerli sms olayı bildiğim kadarıyla ''

BİZBİZE Tarifesine de veriyorlar...
  • Bu kampanyada da nar gibi olmasın ondan sonra 25 yaş altı tarifesinden çıkarmasınlar bizi bilgisi olan arkadaşlara hem açıklamalar hem de cevap için teşekkürler...
  • bende yolladım bana da geldi

mesaj nanesini de yollamıştım
  • Sayın Alkan,

Tarafımıza gönderdiğiniz linke istinaden kampanya bilgisi aşağıdaki gibidir;

3-17 Haziran tarihleri arasında “Kayıt” yazıp 6655’ye kısa mesaj ile göndererek kaydolduktan sonra, 30 Haziran’a kadar ilk 100 ve üzeri kontör yüklemenizde Turkcell’lilerle konuşurken kullanabileceğiniz 250 kontör kazanabileceğiniz bir kampanyadır. Kampanyaya kayıt olan ilk 500.000 Hazır kart kullanıcısı bireysel abonelerimiz bu kampanyadan faydalanabilecektir.

Saygılarımızla

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Beliz Haseki

Müşteri Çözüm Merkezi
  • KAMPANYAYA KAYIT OLDUM, TEŞEKKÜRLER..
  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.