Bildirim
Turkcell 11.11 Kampanyası - 11TL'lik ürünler var. Yeni ürünler geldi ! (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben de 11 liraya kablo alabildim gelişme var dün hiç alamamıştım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl ya ben 11 lira bile olduğunu görmedim saat kaçta oldu bu iş yani? -
Dün hepsini almıştım bugün birini bile alamadım, sepete attım ürünü fiyat düşmedi ilginç
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş şu yönetim misafirlerden iyi kazanıyor sanırım. Yoksa 500 kere konu açıldı sıcak fırsatlar misafirlere kapatılsın diye. 140 cevap var, 14000 tıklama var. 3 kuruş fazla kazanmak için kendi üyelerini harcıyorlar. Yazık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkcell'li olmayanların katılma şansı yok mu? -
Konu güncel artık bitene değil normale taşınsın. Bugün yine yapacaklar. 1 adet usb kablo verir yine alana başarılar -
Alan var mı alan nasıl bir site bu ya? -
Bende hiç fiyat düşmedi sayfayı yeniledim yine de düşmedi stok bitmiş saçma site
fiyatlar ilk girdiğimde yüksekti. yenileyince düştü fakat 4 üründe de stok görünmedi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bunlar stokta hocam aldım şimdi ben, diğerlerini alamadım.
Alan varsa Mikado kaç paraya geldi ?
TTec şarj aletine 36 veresim gelmedi benim
Araç içi 11 liraydı
Zor bela bir adet mikado bluetooth hoparlör aldım 11 liraydı. TTec de alacaktım 36 vermek istemedim ben de. -
Önceden sepete atarak büyük hata yaptım sonradan ekleyince düşüyomuş ah ah :d
Hayırlı olsun :)
Ulan pusucular yine birakmadiniz bisey, arac sarjina kaldik :D
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de ilk başta önceden sepete attım baktım düşmüyor hemen çıkarıp yeniden ekledim öyle düştü. JBL kulaklık da mı indirimle satıldı acaba onun da stoğu gözükmüyor da -
Araç şarjı bitti ikisi güzel oluyordu yoksa sadece Hızlı Şarj aktif hala. -
Sonradan eklemeye gerek yok önceden eklemek çalışıyordu. -
11.00 da sepete ekliydi kartlar da hazırdı stok yok diye vermedi 11.00 da 3d secure yi girdim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X