Şimdi Ara

Turkcell, 2018 yılı finansal sonuçlarını açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Vergisini ödemediği için sanırım. Ama endişeye mahal yok halk öder vergiyi. Koskoca yandaşcell vergi mi ödeyecek? Halk niye var ki o zaman? Halk vergi verir gerisine karışmaz. Ümmet olmak bunu gerektirir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Büyük şehirlerde 3 operatörde hemen hemen aynılar ama Anadolu şehirlerinde Turkcell'in alternatifi yok maalesef.
  • Vergi ödemediği için hedefini tutturması normal. Her yıl vergi affından faydalanıyorlar.

• katılıyorum, bazı köylerde de yakın tepeyi kim kapar baz ist. dikerse sadece o
  • Resmi açıklamada olup, ön ödemeli hatlarından, diğer operatörlere kaçan abone sayısından bahsedilmemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Vergi ödemediği için hedefini tutturması normal. Her yıl vergi affından faydalanıyorlar.
    Eğitim ve spor faaliyetlerine özel anlaşmalarla sponsorluk vb. anlaşmalarla desteğiyle bir kısım vergisi siliniyor. Buna saygı duyuyorum aslında. Bu sponsorlukların katkısı,önemi ayrıca uzun uzun anlatılabilir. Burada affedilen,silinen vergi borcu miktarı önemli. 10 milyon TL değeri olan destekleri karşılığında 20 milyon TL vergi borcu mu siliniyor,bu önemli.
    Ne kadar vergi borcu silindi,bunu okuyabileceğim bir link paylaşırsanız okuyup bir görüşe varabilirim.
    İnternetin ve sosyal medyanın algı operasyonları silahı olarak kullanıldığı bir zamanda,vergi borçları siliniyor yazıp geçmek yerine,yazılanı da kanıtlayan bir link yazıya iliştirilmeliydi.

Mobil forumdaki arkadaşlar bilir,Turkcell'i çok eleştiren biriyim ama eğitim ve spor alanlarındaki sponsorluklarla desteğini takdir ediyorum. Açıkcası bunun karşılığında 1 koyup 10 mu alıyor merak da ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: haberler101.com

21 milyon kişi dergilik uygulamasının aktif kullanıcısıymış, ne enteresan. bugüne kadar türkiyede dergi okumuş kişi sayısı bile bu kadar değildir.

hadi ile ilgili bilgi paylaşmamışlar, o da enteresan.

ezcümle, rakamlarda mambo cambo hissediyorum.

neyse..
    Android Google Play'da dergilik 5 milyon kez indirilmiş. Bunu kişi sayısına vurdugumuzda 4 milyon altında olur.
    21 milyon kişinin dergilik uygulaması kullanıcısı olması için ios mağazadan en az 15 milyon kişi indirmiş olmalı.

IOS kullanan bir arkadaş bakıp paylaşabilir mi IOS'daTurrkcell dergilik indirilme sayısı nedir?

Rakamları yüksek göstererek reklamın alâsını yapmak en iyi ücretsiz reklamlardandır. Bu kadar kişi kullanıyor sen de kullan..
    Dergilik faydalı bir uygulama,ama bip de ve fizy de durum arkadaşların yazdığı gibi. Zoraki kullanım. Bunu da gerçek kullanıcı gibi sunulması da ayrıca bir tanıtım pazarlama başarısı.
    Turkcell'in her yıl kazanç oranı artar,hiç bir GSM operatörünün kazancı azalmaz. Artık telefon kullanmayacağım,kullansam da internet kullanmayacağım diyebilecek insan sayısı çok az olmasının yanında,her yıl daha fazla data (GB) kullanımımız artıyor. 10 yıl önce cepte ayda 2GB mobil internet kullanıyordum,şuan 20 GB yetmiyor.

10 yıl önce memur sayısı 10 ise,şimdi 15 oldu.
    Bu değişimler bütün ticari firmalara,Mobil Operatörlere,Migros,Bim,A101 gibi marketlere de ticari açıdan olumlu yansıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mobil Uzman

Eğitim ve spor faaliyetlerine özel anlaşmalarla sponsorluk vb. anlaşmalarla desteğiyle bir kısım vergisi siliniyor. Buna saygı duyuyorum aslında. Bu sponsorlukların katkısı,önemi ayrıca uzun uzun anlatılabilir. Burada affedilen,silinen vergi borcu miktarı önemli. 10 milyon TL değeri olan destekleri karşılığında 20 milyon TL vergi borcu mu siliniyor,bu önemli.
    Ne kadar vergi borcu silindi,bunu okuyabileceğim bir link paylaşırsanız okuyup bir görüşe varabilirim.
    İnternetin ve sosyal medyanın algı operasyonları silahı olarak kullanıldığı bir zamanda,vergi borçları siliniyor yazıp geçmek yerine,yazılanı da kanıtlayan bir link yazıya iliştirilmeliydi.

Mobil forumdaki arkadaşlar bilir,Turkcell'i çok eleştiren biriyim ama eğitim ve spor alanlarındaki sponsorluklarla desteğini takdir ediyorum. Açıkcası bunun karşılığında 1 koyup 10 mu alıyor merak da ediyorum.

Buyrun hocam 450 milyon liralık borç 20
    Turkcell, 2018 yılı finansal sonuçlarını açıkladı küsür milyona çekilmiş ~yüzde 95 lik bir indirim sözkonusu.
    Turkcell, 2018 yılı finansal sonuçlarını açıkladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensei -- 22 Şubat 2019; 0:29:43 >

• Vatandaşını yolduktan sonra hangi vergiden muaf olursa olsun, beni bağlamaz. Yapmadığımız görüşmenin tutarını almasını biliyor Beyefendiler.

• ensarcılardan uzak durmak lazım

• Bütün servis ve paketlere zam yaparsa, karı artar tabi. Dijital servis kullaniminda ise, göstermelik hediye vererek milleti kendi servislerini kullanma zorunda bıraktığı için kullanım sayısı yüksek çıkmıştır. Salla kazandan her hafta bip hediyesi vererek, zorla onu kullanacağımızı sanıyorlar. Yani diye tarayıcı adında birşey çıkartmışlar, tamamen rezalet. 25. Yıla özel hediye veriyorlar mesela ama günlük 3gb. Aylik yapin da millet rahatça kullansın, Herşey göstermelik. İnsanları bunlarla kandirmayin. Sonra da adam gibi servis yapin da millet yerli kullansin. Böyle yaptıkça insanlar daha çok yabancıya yönelir. Yerli malı ayağına kandırın milleti kandırın. Tabi yersek...

• Ne yorum yapayım bilemedim ki ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.