Şimdi Ara

Turkcell 2041 Severler Grubu (Kampanya Canavarları Burada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
150
Cevap
0
Favori
12.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de varım
  • Bu arada seninde imzan kuraldışı
    quote:

Orjinalden alıntı: !!_saHin_!!

Benide kaydedin.

Daha yeni Turkcell kullanıyoz.İlk defa dün geldi 2041 den mesaj..Bol bol gelir inşallah bundan sonra..

• dün telefonuma bir sms geldi 2041 görünce gözlerim mutluluk göz yaşı ile doldu sen çok yaşa 2041 fan Clup

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanim -- 24 Aralık 2008; 23:43:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanim

dün telefonuma bir sms geldi 2041 görünce gözlerim mutluluk göz yaşı ile doldu sen çak yaşa 2041 fan Clup

Öncelikle belirteyim; lütfen kimse yanlış anlamasın; çünkü ironik bir yaklaşımla sormuyorum.

2041'in ne olduğu, ilk mesajda anlatılmış; fakat 2041 Sevenler Kulübü'ne üye olmanın ne işe yaradığını gerçekten anlayamadım. Kulüp üyelerine 2041'den ekstra mesajlar mı gelecek? Yoksa 2041'le ilgili sorunlar ve çözümleri mi paylaşılacak?

Tekrar belirtiyorum ki, dalga filan geçmiyorum. Belki de basiretim bağlandığı için anlayamadım; ama gerçekten anlayamadım.

• BENİ DE EKLEYİN HACI ABİ . BU GURUBUN KURULMASINI İLK BEN ÖNERMİŞTİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenman

quote:

dün telefonuma bir sms geldi 2041 görünce gözlerim mutluluk göz yaşı ile doldu sen çak yaşa 2041 fan Clup

Öncelikle belirteyim; lütfen kimse yanlış anlamasın; çünkü ironik bir yaklaşımla sormuyorum.

2041'in ne olduğu, ilk mesajda anlatılmış; fakat 2041 Sevenler Kulübü'ne üye olmanın ne işe yaradığını gerçekten anlayamadım. Kulüp üyelerine 2041'den ekstra mesajlar mı gelecek? Yoksa 2041'le ilgili sorunlar ve çözümleri mi paylaşılacak?

Tekrar belirtiyorum ki, dalga filan geçmiyorum. Belki de basiretim bağlandığı için anlayamadım; ama gerçekten anlayamadım.

Extra bişey vermeyecek bize. Sadece 2041 i sevdiğimizi göstermek için kuruldu bu fan club.Mesela Ajdar Fun Club.. Nasıl ki sadece onu sevenler o fun cluba katılıyor bizimki de o mesele

• quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

quote:

quote:

Extra bişey vermeyecek bize. Sadece 2041 i sevdiğimizi göstermek için kuruldu bu fan club.Mesela Ajdar Fun Club.. Nasıl ki sadece onu sevenler o fun cluba katılıyor bizimki de o mesele

Tamam tamam; onu da düşündüm. Ama şöyle bir farkı da hesaba kattım:

Diyelim Tarkan Fan Club'e üyesiniz. Bu sayede Tarkan'ın konserlerinden veya hangi programa çıkacağından haberdar olup o konsere veya programa gidebilirsiniz. Tarkan'la ilgili bir sorunuzu paylaşabilirsiniz. Hatta belki kulüp üyeleri arasında yapılacak bir çekilişle, Tarkan'la yemek yiyecek 10 şanslı kişi arasında da yer alabilirsiniz.

2041 kulübünde bunların hiçbiri olamayacağı için bu durumu hesaba katmamıştım Son kertede, bu kulübü "karşılıksız sevgi" kapsamında değerlendirip kenara çekiliyorum

• Kullanıcı adıma çok benzediği için ve bol bol kontör yolladığı için ben de çok seviyorum kendisini.
  • Ekle bizi de bakalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

EEEE?

Konu Dışı değil ama burası

Konu dışı değil ama Mobil Operatörler burası. Sana neden konu dışı gibi geldi bu konu

Ben 2041'i çok severim ama o bana küstü uzun zamandır gelmiyor kendilerinden bana mesaj

Ben de varım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tksharmely -- 22 Aralık 2008; 3:32:24 >

• benıde ekleyın benıde:)
  • Cevap=Bu grupta tabiki de dediklerinizin hepsini yapabiliriz...Örneğin;Zaman zaman geyik yaparız,zaman zaman 2041 ile ilgili soru yada sorunlar çözümleri GİBİ MUHABBETLER YAPILABİLİR...Bu arada bu guruba üye olanlar 2041 numarasına karşı sevgilerini ilan etmiş sayılırlar...(bedavaların duyurulduğu bir servis numarası her zaman sevilen bir numaradır...)...Ayrıca çok fazla üye sayısına ulaşabilirsek..Ben bizzat turkcell'i arayıp bunu duyururum onlara ve onlarda artık bi güzellik yaparlar...
    quote:

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi British -- 3 Ocak 2009; 16:41:04 >

• Gruba beni de ekleyin arkadaşlar...
  • imzada oldu pm de attım az önce benide ekle
  • bu numaradan gelen sms ler, kız arkadaşımdan gelen sms lerden daha cok sevindiriyor.
  • benide ekleyin.
  • Bende Girmek istiyorum şimdi bu gruba üye olunca ne oluyor yeni bir kampanya çıkınca donanım haber grubu bize sms mi gönderiyor?
  • hayır sadece bu gruba katılıyorsunuz...
    quote:

Orjinalden alıntı: master_kral

Bende Girmek istiyorum şimdi bu gruba üye olunca ne oluyor yeni bir kampanya çıkınca donanım haber grubu bize sms mi gönderiyor?
  • Benide ekleyin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.