Şimdi Ara

Turkcell 30 TL altı bakiye yüklemeyi kaldırmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
21.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yıl sonuna kadar alınmaz vergi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

yıl sonuna kadar alınmaz vergi
    Bakiyemde 40 TL var. Numara tasımada bakiye de taşınıyor sanıyordum meğer kalıyormuş. Geçemedim bu yüzden.
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    e-devletten alacak kısmından başvuruyorsunuz iban numaranızı yazıyorsunuz oraya yatırıyorlar. ben ortalama 5 ayda bir taşırım hattımı. 0.01 kuruş kalsada başvuruyorum yatırıyorlar
  • quote:

e-devletten alacak kısmından başvuruyorsunuz iban numaranızı yazıyorsunuz oraya yatırıyorlar. ben ortalama 5 ayda bir taşırım hattımı. 0.01 kuruş kalsada başvuruyorum yatırıyorlar
    Anladım , ben numara taşıma işlemi yapmadan İBAN'ıma yatırsınlar istedim ama böyle bir seçenek bulamadım. Bahsettiğiniz adres te numara taşıma işlemi başarılı olduktan sonra kalan iadesi aktif oluyor sanırım, dogru mu anladım ?
  • NvdiaAmd kullanıcısına yanıt
    evet başka bir operatöre taşındığında hattınız alacaklı durumuna düşüyorsunuz ozaman e devlet üzerinden başvurup alabiliyorsunuz.
  • quote:

evet başka bir operatöre taşındığında hattınız alacaklı durumuna düşüyorsunuz ozaman e devlet üzerinden başvurup alabiliyorsunuz.
    Numara taşıma işlemini az önce gerçekleştirdim. Bundan sonraki süreç bahsettiğiniz süreç olacak. Vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkürler.
  • nerden geçiş yaptık zaten bu soygunculara. bunları çok iyi bilirim zamanında tekel firmayken 20tl ye 100 kontur satıyolardı 10dakika konuşabiliyoduk siz düşünün artık.nokia 5110 zamanları bilenler bilir. faturalılarıda öyle bir şişiriyodularki ödemeye imkan yok evlere icra geliyodu. telefoncu avea nano sim kart değişimi için 20tl masraf var diye turkcele taşımış annemim hattını. tekrardan avea ya geçiş yapılabilir mi bilginiz varmı yoksa geçiş için ne kadar beklemek gerekiyor
  • deta53 kullanıcısına yanıt
    Hemen taşıyabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 lira lazım yükleyemiyoruz
  • 9 tl transfer edecek biri varsa , 10 tl öderim

transfer parası size ait
  • ben yenı geçtım turkcele hazır kart tarıfem 35 tl ama 30 50 var yukseleme seçenegı 50 yukledım 35 çektı 15 kaldı ben şimdi turkcele gıdıp 20 tl yukleme yapamıyormuyum ?
  • serkanjk kullanıcısına yanıt
    İmkanınız türkcell timden paket yüklemesi yapın paket tutarı kadar yükleme ile uğraşmayın
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    yanı 30 ve 50 harıcı oyle ara rakamlar yuklenıyormu timlerde 15-20-25 vs.
  • serkanjk kullanıcısına yanıt
    para değil alacağınız paketin içerini yükletiyorsunuz
    eko 3gb mesela 25 lira postan sana 25 liraya paket içeriğini yüklüyorlar sen 25 lira ödüyorsun

sende tim e gidip alacağın paketi söyleyeceksin 35 lira ödeyeceksin çıkacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

para değil alacağınız paketin içerini yükletiyorsunuz
    eko 3gb mesela 25 lira postan sana 25 liraya paket içeriğini yüklüyorlar sen 25 lira ödüyorsun

sende tim e gidip alacağın paketi söyleyeceksin 35 lira ödeyeceksin çıkacaksın
    Oto yenileme durumu yok o zaman 🤔

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    sen gidip paketini yükletiyorsun mağazadan
  • quote:

hocam benim hatta 30tl var şubatta geçmiştim turkcelle telsiz kullanım ücreti kesmedi yıl sonuna kadar kesmediği için şimdi ben numara taşımaya kalksam telsiz kullanım ücretlerini kesip kalan bakiyeyimi alabilecem yoksa direk 30 tl yi mi

eğer telsiz kullanım ücretlerini kesip kalanını bana verecekse hiç bulaşmadan 30tl yi harcamaya bakıcam

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    ocakta bulunduğun operatör senin sene sonuna kadar olan vergini devlete peşin ödemiştir
    Bu sene içinde taşırsan hattını senden alamaz
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Hocam gecenki vodafone olayina donmez insallah durum 9tl buhar olmustu akrabanin

• Elmandrill E kullanıcısına yanıt
    Turkcell bu kalitesiz olduğu için sağı solu belli olmaz
    alırsa en kötü hakem heyetine veririsiniz sizden 2019 un vergisini alacak değil ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.