Şimdi Ara

Turkcell, 4.5G kullanımına ilişkin rakamları paylaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam çok teşekkür ederim şuan üç gun önce Turkcell'e geçtim şimdi Turk Telekom'a geri hattımı taşıçam turkcell mh'yi aradım allah'tan çayma hakkım vardı on kullandım Hocam ayrıca change.org Kampanya var destek verinhttps://www.change.org/p/tecav%C3%BCze-sponsor-olma-turkcell-turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon
    quote:

Orijinalden alıntı: bilekEnsar Vakfı Sponsoru tecavüzcell o artık
    Ben 2003ten beri telsim-vodafone abonesiyim, Turkcelli de gram sevmem. Ancak senin bu suçlaman çok saçma. Adamlar tecavüz eden şahsa mi sponsor oldu?? Şahsın suçunu suçla hiç alaması olmayan sponsor bir firmaya yüklemek tamamen abes bir durum. Amaç sosyal medyada milleti galeyana getirmek. Tmm o zaman gidelim turkcelli yağmalayalım, çalışanlarını asalım, hatta Turkcell abonelerine saldıralım. İçin daha rahat olur mu o zaman??? Elmayla armutu karıştırmayın.
    senin açıklaman bakanın açıklaması gibi olmuş Bir kereden bir şey olmazülke lut kavmi döndü her köşede tecavüz.......

tm bu suçu işleyen sonuna kadar suçlansın hatta asılsın bence ama bu basit bir ceza ile kurtulmaması lazım ama bu olayı sanki o adam değilde ensar vakfı örgütlenip yapmış gibi niye anlatılıyor ve suçlanıyor ben bunu anlamıyorum bu kişisel bir suç böyle şerefsizler maalesef her yere giriyor sen kurum olarak elinden geldiğin kadar dikkatli olacaksın ama böyle bir şey geldi ensar vakfının yaptığı diğer fayitleri göz ardı edemezsin etmemeniz gerekir. Bu arada eksik bilgim kaçırdığım bir nokta varsa açıklarsanız sevinirim elimden geldiği kadar haberleri takip etmeye çalıştım pek yayınlamasalarda

• Turkcell bu ülkenin gerçekten başarıya ulaşmış ender şirketlerinden. Özellikle Süreyya Ciliv döneminde bambaşka bir yapıya kavuştu. 2007'den önce kontör, konuşma, sms satan bir firmaydı sadece. Sonrasında fiber işine giren ilk GSM şirketi oluşu, cloud servisleri, Turkcell Müzik, Bip, 3G derken teknoloji şirketi ünvanına kavuştu. 4.5G ile de bence iyi işler çıkaracak bir şirketti. Şu an düştüğü durum böyle bir şirket için ciddi bir imaj kaybı. İçeride çalışan kesimden duyduğum kadarıyla onlar da bu olanlardan rahatsızlar. Gelin görün ki yönetim kurulu sırf AKP zihniyeti olunca yönetici bile olsanız o kurulun bakış açısına göre hareket etmeniz isteniyor ne yazık ki. Süreyya Ciliv de bundan rahatsızlık duyduğu için ayrıldı zaten. Kısacası Turkcell şu an devletin el koyduğu bir şirket sadece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biraz israr edin Turk telekom bana aylık 4GB 1000dk 1000 sms 29TL dedi hatfa'da 2 gun bedava 2 gb verecekler geceleri ise 3GB hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

Orijinalden alıntı: bilek

quote:

quote:

Ben 2003ten beri telsim-vodafone abonesiyim, Turkcelli de gram sevmem. Ancak senin bu suçlaman çok saçma. Adamlar tecavüz eden şahsa mi sponsor oldu?? Şahsın suçunu suçla hiç alaması olmayan sponsor bir firmaya yüklemek tamamen abes bir durum. Amaç sosyal medyada milleti galeyana getirmek. Tmm o zaman gidelim turkcelli yağmalayalım, çalışanlarını asalım, hatta Turkcell abonelerine saldıralım. İçin daha rahat olur mu o zaman??? Elmayla armutu karıştırmayın.
    senin açıklaman bakanın açıklaması gibi olmuş Bir kereden bir şey olmazülke lut kavmi döndü her köşede tecavüz.......

tm bu suçu işleyen sonuna kadar suçlansın hatta asılsın bence ama bu basit bir ceza ile kurtulmaması lazım ama bu olayı sanki o adam değilde ensar vakfı örgütlenip yapmış gibi niye anlatılıyor ve suçlanıyor ben bunu anlamıyorum bu kişisel bir suç böyle şerefsizler maalesef her yere giriyor sen kurum olarak elinden geldiğin kadar dikkatli olacaksın ama böyle bir şey geldi ensar vakfının yaptığı diğer fayitleri göz ardı edemezsin etmemeniz gerekir. Bu arada eksik bilgim kaçırdığım bir nokta varsa açıklarsanız sevinirim elimden geldiği kadar haberleri takip etmeye çalıştım pek yayınlamasalarda

Simdi kardesim yaklasimin dogru bence .burada esas sorun ise ensar vakfinin topluma kendini yeterince ifade edememesidir.bu olaya yuksek bir sesle karsi koymalari gerekirdi.onlar ise sessiz kalmayi tercih ettiler ve ortalik karisti.devir iletisim devri algi yonetimi cok onemli.ensar vakfi bu olayi halletmeden sosyal faaliyet adi altinda bir gece duzenlerse o gece sana kabus gibi coker.bu tur olaylari bu sekilde atlatamazsin tam aksine daha da alevlendirirsin.anlayacagin olayi cozmenin yolu ne sessiz kalmak ne de sosyalgecelere siginmak.sadece vicdanli bir sekilde ses vermek.cunku toplum bunu duymak istiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En kısa zamanda ben de Vodafone a geçeceğim. Malum sebepten dolayı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecavüzün kötü birşey olduğunu anlamak için illa tecavüze uğramak mi gerekiyor?? Ülkede hala birileri bu olayları savunuyor. Bir şeyi savunabilirsiniz ama bu onu eleştirmeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Ülke HİNDİSTANA dönmüş kardeşim. Ne zaman TV de haber izlemeye kalksam ya Tecavüz yada taciz olmuş...

• baya kulanım olacaktır bulunduğum yerde vodafone çekmiyor,turkcell çekiyor 4.5g yi....

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    senin o tecavüz cell süreyya ciliv zamanında rahmetli türkan saylanın vakfına sponsordu.orda hiç duydunmu bir tecavüz olayını.sizin iktidar dediğiniz kadına etmediği iftira kalmadı.kanserli bir kadını içeri attırdılar lezbiyen dediler.
    şimdi ne oldu kayyumu atadılar ve başına eski hükümet yalakası 2 bakanı getirdiler.önce bir turkcellin tarihine bakın nerden nereye geldi.ve bu ülkede bir imam
    haberleri okuyun hepsi ört bas ediliyor düşünebiliyormusunuz imam Kur'an kursunda bir çocuğa tacizde bulunuyor.
    tv lerde hiç görebilirmisiniz.göremezsiniz.çünkü yapsınlar ertesi gün hemen belgeseli sokarlar ve ihtar verirler.
    en acısı böle bir olayda turkcellin kurum yada kişi her ne olursa olsun desteğini çekmesi lazım ama çekermi?
    ne kadar burdan o yobaz bağnaz kesime para akıyor.bu kadar cehaletin arttığı ülkede dinle ilgili bir şey olunca hemen imama sorarlar hacı hocaya sorarlar.
    açıpta bir kere Kur'an'ı okumazlar ne yazıyor ne oluyor diye.kısacası cehalet bitmeden bir ülkede herşey mahkumdur.ben burda belki hükümete eleştiri ettim diye forumdanda yasaklarım.ama gerçekler hiç bir zaman silinmez.
    burda bazılarımızın çoluğu cocuğu bazılarımız belki evlenip çoluk çocuk sahibi olacak.siz memnunmusunuz bu ülkeden.nerelere geldik.hani o bir numaralı şebeke dediğimiz böyle bir olaydaki vakfa sponsor.
    ve biz hala bu şebekeye kalitesi çok iyi hızı çok iyi diyebiliyoruz.bırakın hızı falan bu yaştaki çocuklara olanlara bir bakın.Allah göstermesin birimizin çocuğunun başına bu olay gelse ne yaparız.iki dakak kendinizi onlar yerine koyun.
    çok uzattıysam kusura bakmayın.

• quote:

quote:

Boşver dostum bunların alayı böyle bir arkadaşım vardı Metro Turizm 'e ana avrat sövüyordu onlar böyle bunlar şöyle şu bu o demediğini bırakmıyordu bir daha bineni s..inler diyordu.. Bundan 1-2 yıl olmadı neyle döndün diye sormuştum kendisine bir firmayı tercih ediyordu yer yokmuş yoğunluk vardı üniversitelilerin tatil dönüşü kalabalığı o yüzden Metro ile geldim dedi.. Tabi bende yakaladım ya ona neler söylediğimi tahmin etmişsindir o günden sonra bir daha konuşmuyor benle kendisi..

Yani bunlar var ya böyle derler derler derler sonra da giderler Turkcell alırlar, bunlardaki sadece ağız abi ağız..

• Tabiiki ensar vakfı komple tecavüzcü değil, çalışanlarının hepsi kötü sapık vs değil ancak, yasa dışı iş yapıyor. Anayasamıza göre eğitim kurumları MEB denetiminde olmalıdır. Bu adamlar kafalarına göre ev açıyorlar. Denetim vs yok ve bu da bu tarz istismarların oluşma ihtimalini artırıyor. Hükümet de ne yapsın, kendi ihmalleri ortaya çıkmasın diye ensar vakfını sahipleniyor. Bu tarz kontrolsüz evlerde her türlü şey yaşanabilir ve bunun tek sorumlusu ensar vakfı değil, onların bu şekilde "güya eğitim" vermeye devam etmelerine izin verenler ve destek olanlardır. Yani Turkcell de bu vakfı desteklemeye devam ettiği için aynı şekilde sorumludur.

İnsanların siyasi eğilimleri gözlerini kör etmemeli. Çocuk tecavüzlerine sesini çıkarmayıp da, tecavüz olayında sorumlulara verilen tepkileri en ağır şekilde lanetleyen saçma sapan insanlar var malesef etrafımızda.

Gönül gözünüz açık olsun, adil olun...

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    herkez öyle değil Turk Telekom Dan Turkcell'e geçtim fakat şimdi terkrar Turk Telekom'a geçtim
    Bu mesaja eklenen görseller:

Turkcell, 4.5G kullanımına ilişkin rakamları paylaştı
  • wolf silver W kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yüzden fazla haber'e bile bakmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0365634b -- 8 Nisan 2016; 9:58:20 >
  • Ben de 4G ye geçtim ama 3G'ye geri döndüm. 4G çoğu yerde çok az çekiyor, telefon 4G'ye bağlanmayı tercih ediyor ve sürekli kopma problemi oluşuyor. Eğer düzgün bağlantı varsa 4G hızlı ama çok defa bağlantı kopması kaynaklı zaman kaybı, hızdan kazanılandan çok daha fazla oluyor. Sonuçta 3G'ye geri döndüm şimdi daha rahatım.

• Bi kereden birsey olmaz nasılsa bizde bir kere turkcellden vazgeçelim.

• quote:

quote:

bu yeni bir şey değil. bütün dünyada böyle işlere karışan vakıflar, kişiler vs. sponsorlarını kaybederler. asmaya kesmeye gerek yok, toplum olarak küçük çocuklara cinsel istismar yapan, yaptıran, aklayan herkese karşı bir duruş göstermeliyiz.

• Bir kişinin yaptığını bütün kuruma yüklemeniz anlamsız.Ayrıyeten "bir kereden bişey olmaz " diye bir cümle kullanılmadı.O açıklamaları iyi izleyin.Akrabanızdan bir tecavüzcü çıksa ve insanlar olayla hiçbir bağınız olmamasına rağmen sizide olayın destekçisi olarak görürse ne düşünürsünüz ? Saçma değilmi? işte sizinden bir kişinin yaptığını bir kuruma yüklemenizle aynı.
  • Hocam benim planlarım vardı fakat turkcell hepsini öldürdü bu olaydan sonra bir daha turkcell'kesinlikle tavsiye etmiyorum plan'ın Turkcell'de faturalı kullamaktı ve sabit hattım var turk telekom taahhüt bittsin onda süperonline geçircektim samsung s7 almayı düşünüyordum fakat bu haberlerden sonra güle güle turkcellhttp://www.diken.com.tr/turkcell-ensara-destek-elestirileri-icin-erisim-engeli-talep-etti/
  • Hayırlı olsun Hocam tarife olarak ne söylediler acaba size ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.