Şimdi Ara

Turkcell 4.5G şebekesi için 5 ilde yaptığı canlı test sonuçlarını paylaştı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    biliyoruz zaten
  • O kadar yüksek hızın tek başına hiçbir şey ifade etmediğini bu aşamadan sonra önemli olan bir diğer şeyin kota olduğunu umarım tüm kullanıcılar kısa sürede mağdur olmadan öğrenir.

Hız hız hız diye bağırıyorlar paketlerde sadece 1-2 gblik artış yapmışlar..

Tüm firmalar için söylüyorum sadece Turkcell değil.

• BU KONUDA TURKCELL RAKİPSİZ, HEPSİNİ DENEDİM DA...

• En son amerikanın 4g'si bile bizim 3g'mizden yavaş diyen firma değil mi bu hatta iphoneDo beyciğim testlerle madara etmişti

http://m.youtube.com/watch?v=BJkfQEJg7UI

• evde wifi den 5mps yi gördükmü seviniyoruz şu duruma bak. :D

• Bir GSM sektör çalışanı olarak diyorum ki bu test sonuçlarındaki rakamları maalesef mobil cihazlarımızda göremeyeceğiz.

• Bos trafikte Ferrari F40 ile hiz denemesi yapmislar. Ayni Ferrari yakinda kopru trafigine de cikacak, o zaman gorelim kadrani.

• değerler arası tutarsızlık var.
    test sırasında şebekeye tek cihaz bağlı olduğu için tam performans alınması gerekirdi.
    sonuçlar arasında çok fark var bence
  • Ne kadar vizyonsuz bir toplumuz ya. Yorumlara bakınca yok şöyle pahallı, altyapı böyle, iphone kullanıyorum internet paketi kullanamıyorum.

Altyapıyı sikayet etmek 2016da turkcellemi yapilir, o köprüden çok sular aktı bunu yıllar once verdiğimiz vergilerle ve hizmet bedelleri vs. Vs. Ile neden birşey yapılmıyor diye türk Telekom ve devlete soracaktın. Şimdi madem özel sektör bir yatırım yapıyor bunun parasını ödeyecen arkadaş hiçbir özel kuruluş hayrına kamuya bir şey sunmaz. Ha bide bu iphonecu yada 2000tl+ telefon kullanan arkadaşlara soruyorum etrafımda da çok var böyle merak ettim. Madem o interneti rahat rahat kullanamiyorsun gittigin her yerde wifi peşinde koşuyorsun o zaman neden o telefonu kullanıyorsun. Yada madem o telefonu kullaniyosun neyden şikayet ediyorsun ? Adamin elinde sony z5282986+ bilmemne metrobuste arkadasina ganga internet yok mesajı evde atarız diyo, iphone var appstore a girmeyi bilmiyo yada hayatinda ücretli bir uygulama almamis ve bununla övünuyor.

Kısacası telefonlar 4.5 g ye geçmismi ne kadar hızlanmistan once bizim bi kac g de olduğumuzu anlamamiz lazim.

• benim kota 1 gb düşünemiyorum böyle bir şeyi halimiz işler acısı 1 mbit olsun hız problem değil kota 10 gb olsun benim ihtiyacım budur

• Daha data trafiği %1 bile değil. Şov yapmaya gerek yok. Hem zaten asıl ihtiyacımızın 300 megabitler değil, adam akıllı 20-50 megabit ve sınırsız kota olduğunu herkes biliyor başından beri.

• Sonuçta aynı istasyona bağlanan kullanıcı sayısına bölünecek o bant. 10 kişi aynı anda bağlansa 30 mbit göreceksin.

Esas mesele kota?
  • quote:

Orijinalden alıntı: csavage44

Ne kadar vizyonsuz bir toplumuz ya. Yorumlara bakınca yok şöyle pahallı, altyapı böyle, iphone kullanıyorum internet paketi kullanamıyorum.

Altyapıyı sikayet etmek 2016da turkcellemi yapilir, o köprüden çok sular aktı bunu yıllar once verdiğimiz vergilerle ve hizmet bedelleri vs. Vs. Ile neden birşey yapılmıyor diye türk Telekom ve devlete soracaktın. Şimdi madem özel sektör bir yatırım yapıyor bunun parasını ödeyecen arkadaş hiçbir özel kuruluş hayrına kamuya bir şey sunmaz. Ha bide bu iphonecu yada 2000tl+ telefon kullanan arkadaşlara soruyorum etrafımda da çok var böyle merak ettim. Madem o interneti rahat rahat kullanamiyorsun gittigin her yerde wifi peşinde koşuyorsun o zaman neden o telefonu kullanıyorsun. Yada madem o telefonu kullaniyosun neyden şikayet ediyorsun ? Adamin elinde sony z5282986+ bilmemne metrobuste arkadasina ganga internet yok mesajı evde atarız diyo, iphone var appstore a girmeyi bilmiyo yada hayatinda ücretli bir uygulama almamis ve bununla övünuyor.

Kısacası telefonlar 4.5 g ye geçmismi ne kadar hızlanmistan once bizim bi kac g de olduğumuzu anlamamiz lazim.

250mb net paketini 13 liraya satan turkcell i mi unutacaz?

Zamaninda az mi sovusledi ne yapildi o paralar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne kadar vizyonsuz bir toplumuz ya. Yorumlara bakınca yok şöyle pahallı, altyapı böyle, iphone kullanıyorum internet paketi kullanamıyorum.

• 4,5 G yi 4 kişi canlı test etmiş 300mb görülmüş 4'ün yanına 7 sıfır ekleyince bakalım hızlar nasıl olacak :)

Turkcell kullanıcı sayısı 35-40 milyon arasında

• Turk telekom 1 turkcell 2 kullanıcısını sonuna kadar sömürmeyi seven iki firmadır.Müşteri hizmetlerini arıyorsun adam telefonu suratımıza kapatıyor. Bizim ödediğimiz faturalarla maaş alan adamlar ayda yılda bir arayınca telefonda bize artistlik yapıyor. Türkcell ayağa düştü artık vodafone çağrı merkezlerinde çalısanlar çok daha iyi hitap şekline sahipler.

• turkcell in en yüksek paketi platin 6 GB
    350mbps ile saniyede yaklaşık 35mb download yapılır.
    buda download yaparak en yüksek paketin 2 dk 55 sn ' de bitmesi demek
    1 GB lık paket kullanan arkadaşlar müjde sizin paket tamı tamına 29 sn ' de bitiyor.

Bu operatörler resmen kafa buluyorlar al o 4.5 G ni dört buçuk kat hızla .......
    Noktalı yerler için hayal gücünüzü kullanın.

• gb fiyatları ortada hızlı olsa ne değişecek bu kadar olay çıkarıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fnxcoder

turkcell in en yüksek paketi platin 6 GB
    350mbps ile saniyede yaklaşık 35mb download yapılır.
    buda download yaparak en yüksek paketin 2 dk 55 sn ' de bitmesi demek
    1 GB lık paket kullanan arkadaşlar müjde sizin paket tamı tamına 29 sn ' de bitiyor.

Bu operatörler resmen kafa buluyorlar al o 4.5 G ni dört buçuk kat hızla .......
    Noktalı yerler için hayal gücünüzü kullanın.

Gerçekden yorum güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.