Şimdi Ara

Turkcell 4.5g stabil değil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizimde böyle 4.5g 1-2 diş çekiyor 25mbps down 20 upload geçmiyor.Gündüzleri 12mbps down 7 mbps up
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Bizim evde Turkcell 3G'de bile evde 2 diş zor çekiyor. 4.5G hayal oldu

3G 2 diş çekiyorsa merak etme 4.5G de 2 diş çekecektir.

Benim evde de 3G 2 diş çekiyordu 4.5G geçtim oda aynı. Turkcell 4.5 geçti geçeli tüm sistem arızalı. 4.5G hayata geçmeden önce evde ful çeken 3G Turkcell 4.5 hizmetine geçer geçmez 2 dişe düşmüştü.

Ha şu var 4.5G 2 diş ama 3G'nin full çeken halinden bile iyi orası ayrı konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: confuest

Bizim evde Turkcell 3G'de bile evde 2 diş zor çekiyor. 4.5G hayal oldu

3G 2 diş çekiyorsa merak etme 4.5G de 2 diş çekecektir.

Benim evde de 3G 2 diş çekiyordu 4.5G geçtim oda aynı. Turkcell 4.5 geçti geçeli tüm sistem arızalı. 4.5G hayata geçmeden önce evde ful çeken 3G Turkcell 4.5 hizmetine geçer geçmez 2 dişe düşmüştü.

Ha şu var 4.5G 2 diş ama 3G'nin full çeken halinden bile iyi orası ayrı konu.

LTE ya hiç çekmiyor ya da 1 diş çekiyor hocam keşke 2 diş çekse ona da razıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir bakıyorum 4g bir bakıyorum 3g sürekli aynı durmuyor şebeke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Bir bakıyorum 4g bir bakıyorum 3g sürekli aynı durmuyor şebeke.

Turkcell de sanırım 4.5G oturana kadar böyle sıkıntılar yaşanacak gibi işin kötü tarafı hem 4.5G hem 3G de sıkıntılar var.
  • Benim de balkon ve evin dışında bir ya da iki çubuk çekiyor; 20 - 30 Mbit hız alıyorum 800MHz ile. Ancak evin içinde hayal oluyor.
    Sıkıntı ise baz istasyonu 700m mesafede ve istasyondaki iki sektörün tam arasına denk geliyoruz. Önceden istasyon kurulumu için şikayet ettiğimde kurulan istasyonda benim yöne özel sektör vardı. Ancak 4G'de bana bakan sektör yok. İki sektörün arasında kalınca da sinyalin tam düşük olduğu nokta; yine iyi çekiyormuş 800MHz 4G diyorum.
     Turkcell 4.5g stabil değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Bir bakıyorum 4g bir bakıyorum 3g sürekli aynı durmuyor şebeke.

Turkcell de sanırım 4.5G oturana kadar böyle sıkıntılar yaşanacak gibi işin kötü tarafı hem 4.5G hem 3G de sıkıntılar var.

Hocam bizim burda 3g berbat fakat 4g müthiş.
    Hep 4g de kalsa sıkıntı olmayacak

4G dememin sebebi :)
     Turkcell 4.5g stabil değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 17 Temmuz 2016; 17:04:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    duzeldi mi

• mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Türkiye de sorunlar öyle hemen düzelmez. hala 1 Nasan daki nin aynısı 1. kademeye düşüp sonra 4 e çıkıyor. hızda aynı değişen bir şey yok.
    öteki opretatörlerin de hala 4.5G şebekesi yok.
    Yani değişen hiç bir şey yok.
    Yeni binaya taşındık akıllı bina dışarda camlarda paneller var sinyal etkileniyor Türkcell ve vodafone tam çekmiyor 4.5g bile yek diş
    T.telekom 5de 4 kademe çekiyor üst katlarda tam ortalarda tek kademe
    Neyse Türkcell e şikayet kaydı bıraktım geçen hafta 4.gün döndüler yeni baz istasyonu kuracaz dediler.
    tarihde verdiler 17 @ğustosta göreceğiz bakalım .
    200metre yoktur kavşakta var ama bi faydası yok
    Kurumsal firma olunca m2m kullanınca nasılda ilgileniyorlar

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Aslynda vatandas olarak görevimi yaptym my diyecek olsanyz.yok yapmadym Turkcell 4.5g dogru düzgün çekmiyor diye Turkcell e sikayet te bulunmadym hiç.
    adamlar nerden bilsinler bilmem nerdeki sebekenin iyi sinyal verip vermedi?ini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 7 Ağustos 2016; 11:21:55 >
    Sistemi kendileri kurduğu için çok da iyi biliyorlar. Ancak her istasyonun güncellenmesi zaman ve muazzam para alır. Bundan ilerleyiş yavaş ama 3G zamanına göre çok hızlı. 3G ilçeme 2 yılda gelmişti. Şimdi ise doğudan batıya hiç 4G çekmeyen nüfuslu yerleşim yeri görmedim.
    Şikayetinizi bildirin ki bölgede kullanıcı talebi olduğunu anlasınlar. Yoksa onlar da kapsama durumunu biliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.