Şimdi Ara

TURKCELL 4.5G Tarifeleri Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu fiyatlara hala Turkcell'i kim kullanır merak ediyorum. Yemişim çekim gücünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  TURKCELL 4.5G Tarifeleri Açıklandı TURKCELL 4.5G Tarifeleri Açıklandı

Mevcut faturali hattimi kapatip hazir karta gecersem 49 TL verdigim 500 dk 1000 sms 4 GB internet, 40 TL oluyor. Ne anladim ben yeni tarifelerden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_91 -- 31 Mart 2016; 14:02:59 >

• Şimdi bunları sadece 4.5g lilermi kullanabilecek, tabiki hayır...Herkes geçebilir bu tarifelere, hatta 3g kullanacak olanlar kota bakımından çok daha karlı olurlar...
  • 2gb 40tl nedir lan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı tarifeyi 20 liraya alıyordum 40 lira nedir yav
  • Yanlış anlamadıysam açıklamada şu yer alıyor:
    "4.5G’ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” dedi."

Burdan şu çıkıyor orda yazan paketlerin, örneğin 6GB 59TL fakat ilk 3ay 12GB olacak. Ve daha sonra da bu tarifeler fiyat artmaksızın Gb ı yükselecek miş.

Ben burdan bunu çıkardım. Öyleyse 12Gb 59lira iyi bi rakam.. TurkTelekom da 10Gb 69Tl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 31 Mart 2016; 14:56:06 >
  • şimdi kontrol turktelekom un elinde neden derseniz turkcel ve vodafonun fiber alt yapısı yok. turktelekom fiber altyapısını kullanacaklar. o yüzden turktelekom istediğini yaptırıyor. bu fiyattan aşağı veremezsiniz diyor. düşünsenize 50GB lık Turkcell 4.5G paketi 75tl olsa ben de dahil çoğu kişi ttnet adsl aboneliğini kapatır turkcell 50gb lık 4.5g paketine geçer.

işte bu yüzden Turktelekom mafya vari şekilde istediğini gibi yaptırımlar,koşullar sunuyor öteki operatörlere.

Ama gün gelir turkcell 81 ilde de süperonline fiber altyapısını kurarsa işte o vakit gerçek rekabet başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Yanlış anlamadıysam açıklamada şu yer alıyor:
    "4.5G’ye geçen müşterilerimizin kotalarını ilk 3 ay boyunca ikiye katlayacağız, 3 ayın sonunda da fiyat artışı olmaksızın daha yüksek kotalı tarifelerden yararlanabilecekleri sürpriz tekliflerimiz olacak” dedi."

Burdan şu çıkıyor orda yazan paketlerin, örneğin 6GB 59TL fakat ilk 3ay 12GB olacak. Ve daha sonra da bu tarifeler fiyat artmaksızın Gb ı yükselecek miş.

Ben burdan bunu çıkardım. Öyleyse 12Gb 59lira iyi bi rakam.. TurkTelekom da 10Gb 69Tl..

Burada bir kelime oyunu var gibi. Ben mevcut tarifem ile gene 4.5G'ye geçmiş olacağım. Bu 3 ay ilavesi beni kapsar mı yoksa belirtilen tarifelerden mi almak zorundayız?
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Yeterli açıklama yok o yüzden önümüzdeki günleri açıklamalar la internet sitelerinden ve işyerlerinden öğreniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

şimdi kontrol turktelekom un elinde neden derseniz turkcel ve vodafonun fiber alt yapısı yok. turktelekom fiber altyapısını kullanacaklar. o yüzden turktelekom istediğini yaptırıyor. bu fiyattan aşağı veremezsiniz diyor. düşünsenize 50GB lık Turkcell 4.5G paketi 75tl olsa ben de dahil çoğu kişi ttnet adsl aboneliğini kapatır turkcell 50gb lık 4.5g paketine geçer.

işte bu yüzden Turktelekom mafya vari şekilde istediğini gibi yaptırımlar,koşullar sunuyor öteki operatörlere.

Ama gün gelir turkcell 81 ilde de süperonline fiber altyapısını kurarsa işte o vakit gerçek rekabet başlar.

Yok öyle bir dünya Vodafone da Turkcell de kendi altyapısını kullanıyor Türk Telekomun öyle yetkisi falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: backend

quote:

şimdi kontrol turktelekom un elinde neden derseniz turkcel ve vodafonun fiber alt yapısı yok. turktelekom fiber altyapısını kullanacaklar. o yüzden turktelekom istediğini yaptırıyor. bu fiyattan aşağı veremezsiniz diyor. düşünsenize 50GB lık Turkcell 4.5G paketi 75tl olsa ben de dahil çoğu kişi ttnet adsl aboneliğini kapatır turkcell 50gb lık 4.5g paketine geçer.

Yok öyle bir dünya Vodafone da Turkcell de kendi altyapısını kullanıyor Türk Telekomun öyle yetkisi falan yok

var öyle bir dünya. mesela Artvin de Turkcell fiber internet varmı veya vodafone nun fiber interneti? yok. o halde kimin altyapısını kullanacaklar 4.5g baz istasyonunda tabiki turktelekom mun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: backend

quote:

var öyle bir dünya. mesela Artvin de Turkcell fiber internet varmı veya vodafone nun fiber interneti? yok. o halde kimin altyapısını kullanacaklar 4.5g baz istasyonunda tabiki turktelekom mun.

Teiaş'ın her ilçeye kadar fiber altyapısı var. Vodafone onu kullanıyor.
    Superonline da var her ilçeye kadar ama evlere yok
    bilmediğin konu hakkında sallama

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kontrol kimsenin elinde değil. Oligopol piyasası bu, üç operatör de belki başbaşa değil ama anlaşarak belirliyor paketlerini. BTK ve rekabet kurulu vs. de bu düzenin işlemesini kolaylaştırıyor. Henüz belki baş başa kafa kafaya vererek paket belirlemiyorlar ama bir süre sonra o da olacak bu gidişle.

Her baz istasyonuna fiber ulaşmayacak zaten, il ya da ilçe merkezindeki bir istasyona ulaştırılabilirse buradan öte radyolink ile trafik verilecek. Hatta Vodafone'un ilçedeki istasyonunu gördüm, fiber bağlantısı bir şeyi yoktu, muhtemelen komple ilçeyi radyolinkle besleyecekler. Bu şekilde olunca da bir miktar altyapısı var operatörlerin, SuperOnline en doğuda Van'da var santrali, buraya kadar fiberi var bildiğim kadarıyla, Hakkari'de yok mesela, Artvin'de vs. de. Ama batı bölgelerde pek çok ilde var. Olmayan yerlerde de Turk Telekom kullanmaya devam edecek. Vodafone, Borusan Telekom'un fiber altyapısına sahip, çok yaygın olmasa da Tekirdağ merkezdeki toplayıcı baz istasyonuna uzun zamandır fiber gidiyordu. Ayrıca TEİAŞ yıldırım tellerinde de kullanım hakkı var, bu da çok geniş bir altyapı. Yine de yeterli değil tabii ki ikisinin de, bu altyapılarla da çok muazzam hızlar verilemez.

4G istasyonların sayısı artıp yaygınlaştıkça belki bir miktar artar kotalar, ama mucizeler beklememeli. 8000 civarı 4G istasyon var deniyordu toplamda, bu kadarla bu iş olmaz hani. Çok daha lazım.

• Arkadaşlar Kaan Terzioğluna Twitter'da sordum;

Yayınlanan kotalar 2katı oluyor şimdilik 3ay, ama daha sonra artacakmış..
    Örnek: 8 Gb 49TL # 12 Gb 59TL

Bu mesaja eklenen görseller:

TURKCELL 4.5G Tarifeleri Açıklandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 31 Mart 2016; 19:57:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlserkan

Arkadaşlar Kaan Terzioğluna Twitter'da sordum;

Bu mesaja eklenen görseller:

TURKCELL 4.5G Tarifeleri Açıklandı

O Sen miydin kardeş bende onun altına fiyatlarıda ikiye katlamasaydınız iyiydi dedim.

• backend kullanıcısına yanıt
    Yanlış taktik yaptılar bence, direk 2ye katlanmış kotaları yazsalar sıkıntı olmazdı bu kadar. Öylede gitse fiyatlar 2misli kota için gayet iyi diğer operatör lerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 31 Mart 2016; 20:00:27 >
  • Tarifedeki internet kadar hediye internet vermek benim fikrimdi :D foruma yazmıştım

Bu arada, tarifeler gerçekten daha iyi olabilirdi.

• TurkTelekom da 8Gb 65Tl, Vodafone da 85TL,, Turkcell 49 TL daha ne olsun ki..

Keşke daha uygun olsa hepsi tabi ama işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlserkan -- 31 Mart 2016; 20:08:19 >
  • çöp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.