Şimdi Ara

Turkcell 7 GB + 3 GB SOSYAL TOPLAM 10 GB ve 1000 DK - 87 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
8
Favori
3.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Prime 30+10 'a ilk yıl 89, ikinci yıl 99 öder şekilde kullanıyorum Telekom'da. Son 4 ayım kaldı. 3 ay önce teklif vardı yine 110 TL ile erkenden yeni 2 yıllık taahhüt için. Yapmadım. 200 liraları aşacak anlaşılan yeni dönemde.

Edit: pttcell star 20gb 95tl, 30gb 113tl , 40gb 124tl fiyatlar var. En kötü ihtimalle ptt yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 15 Ekim 2022; 13:32:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Ben de buna ek yapayım ama BAŞtan söyleyeyim olup olmadığı konusunda EMİN DEĞİLİM.
    Bu paketi almadan önce -eğer yoksa - PAYCELL hesabı açtırıp aşağıdaki linkte yer alan kampanyaya katılıp 100 tl hediye kazanabilirsiniz gibi görünüyor.
    Kampanya paycelle özetle
    "Turkcell Mağazaları’nda Paycell QR ile tek seferde 300 TL ve üzeri harcama yapıldığında 75 TL, 350 TL ve üzeri harcama yapıldığında 100 TL hediye kazanılacaktır."
    Dilerim faydalı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • link atabilir misiniz? Paycell de aradım bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ödeme yaptığımız vakit esnasında, world ile 3 taksit seçeneğine nasıl ulaşıyoruz acaba?

• chemicalevane C kullanıcısına yanıt

Tek çekim yapıp sonradan bankadan yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt

hocam bayiye gidince al kartı git mi diyor sözleşme vs imzalama nasıl oluyor

• Limonen kullanıcısına yanıt

Kartı veriyor tabletten dokunmatik kalemle imza alıyor.

• Vestellcell 18 gb 55 tl,

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konu ile alakasız belki de bulamadım mevzuyu 😏
    Turkcell tl yukleyenlere haftasonu 5gb veriyor ya o günlük mu yoksa cmtesi pazar icin 2 günlük mü?

26 ekim 20.45de bu msj geldi haftaya cmtesiye kadar alinir mi dursun mu yoksa tl yüklediğimiz tarihten 1 hafta sayarsak 2 kasıma kadar mi aktif edilmeli?

Gorevinizi basariyla tamamladiniz! Hemen Hediye Havuzundan Hafta Sonu 5GB hediyenizi alip keyifle kullanabilirsiniz! B002

Bu h.sonu 5gb ne zamana kadar alınması gerekli
    Daha once havuzda gordum aktiflestirmemistim sonra silinmiş kullanamadım tl yuklemesinden sonra havuzda 1 hafta mi bekler geçenlerde silinince deneyimleyip netleştiremedim 🙄🤔

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.