1 Gün kadar vakti kalmış. Yıllık taahhüt yapınca fiyatlar uygun gibi. Paket arayanlar değerlendirebilir. |
TURKCELL Altın Festival Son 1 Gün 20GB-310₺
-
-
Bu mu uygun fiyat? Kusura bakmayın ama reklam kokan hareketler bunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Farkındayım bu hali bile çok yüksek. Ama güncel fiyatlara bakarak TTKOM ile kıyaslarsanız fırsat olarak kabul edebileceğimize siz de ikna olursunuz...
-
Yok, ben ikna olmadım. Faturasız ttkom 25 gb 115 TL var mesela. Başarılar.
Bahsettiğin sadece 3 ay geçerli. Ve fiyat konusunda bir taahhüt yok. 3 ay sonra bu ayarda bir pakete ne kadar ödeyeceğiniz şaibeli. Reklam amacıyla paylaşmadım.
-
Fiyat çok iyi. Sanırım yeni fiyatlardan haberiniz yok. Başka operatör de olsaydım kacirmazdim açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 30 Ekim 2024; 15:41:22 >
TurkTelekom 17 GB 240 TL iken cok bir firsat oldugunu dusunmuyorum. Bu ay yeni kampanya gelecektir, bekleyelim.
-
30 gb sınırsız sosyal medya sınırsız konuşma sınırsız video 350 tl 1 yillik yaptık vodafone uçuk fiyat turkcell kazığı
Telekom ve vodafone yazan arkadaşlar tarife ismi nedir? Ayrıca kamu için avantajlı kampanya var mıdır?
-
Türkcell için altın olabilir ama müşteri için pek altın sayılmaz, olsa olsa gümüş, hatta alüminyum falandır.
-
Türk telekom daha ucuz ama hizmet yerlerde. Dün online form doldurdum geçiş için, saatlerce kimse aramadı ilgilenmedi. Türkcellde geçiş formu doldurdum 2 saat içinde simkartım kapıma geldi. Aynı tarifeye dün babamı geçirdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Merhaba başvuru yapip onaylanilan var mi ben basvurdum edeclet uzerinde aktif etmeye çalışıyorum surekli hata veriyo. Yapabilen varsa yardimci olabilir mi
Dünden beri aynı şekilde. Kimlik resmini çekip e devlet ile onaylama butonuna basınca hata veriyor. Üzgünüz diyor.
Musteri hizmetlerini aradim ama bunun genel bir sorun olduğunu soylediler. Ne zaman duzelticekler merak ediyorum
Eyvallah.427 tl görünüyor.
-
Az önce denedim geçiş oldu bizim hat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X