1 Gün kadar vakti kalmış. Yıllık taahhüt yapınca fiyatlar uygun gibi. Paket arayanlar değerlendirebilir. |
TURKCELL Altın Festival Son 1 Gün 20GB-310₺
-
-
Bu mu uygun fiyat? Kusura bakmayın ama reklam kokan hareketler bunlar -
Farkındayım bu hali bile çok yüksek. Ama güncel fiyatlara bakarak TTKOM ile kıyaslarsanız fırsat olarak kabul edebileceğimize siz de ikna olursunuz...
-
Yok, ben ikna olmadım. Faturasız ttkom 25 gb 115 TL var mesela. Başarılar. -
Bahsettiğin sadece 3 ay geçerli. Ve fiyat konusunda bir taahhüt yok. 3 ay sonra bu ayarda bir pakete ne kadar ödeyeceğiniz şaibeli. Reklam amacıyla paylaşmadım.
-
Fiyat çok iyi. Sanırım yeni fiyatlardan haberiniz yok. Başka operatör de olsaydım kacirmazdim açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 30 Ekim 2024; 15:41:22 > -
TurkTelekom 17 GB 240 TL iken cok bir firsat oldugunu dusunmuyorum. Bu ay yeni kampanya gelecektir, bekleyelim.
-
30 gb sınırsız sosyal medya sınırsız konuşma sınırsız video 350 tl 1 yillik yaptık vodafone uçuk fiyat turkcell kazığı -
Telekom ve vodafone yazan arkadaşlar tarife ismi nedir? Ayrıca kamu için avantajlı kampanya var mıdır?
-
Türkcell için altın olabilir ama müşteri için pek altın sayılmaz, olsa olsa gümüş, hatta alüminyum falandır.
-
Türk telekom daha ucuz ama hizmet yerlerde. Dün online form doldurdum geçiş için, saatlerce kimse aramadı ilgilenmedi. Türkcellde geçiş formu doldurdum 2 saat içinde simkartım kapıma geldi. Aynı tarifeye dün babamı geçirdim -
-
Merhaba başvuru yapip onaylanilan var mi ben basvurdum edeclet uzerinde aktif etmeye çalışıyorum surekli hata veriyo. Yapabilen varsa yardimci olabilir mi -
Dünden beri aynı şekilde. Kimlik resmini çekip e devlet ile onaylama butonuna basınca hata veriyor. Üzgünüz diyor.
-
Musteri hizmetlerini aradim ama bunun genel bir sorun olduğunu soylediler. Ne zaman duzelticekler merak ediyorum
-
Eyvallah.427 tl görünüyor.
-
Az önce denedim geçiş oldu bizim hat.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X