Şimdi Ara

TURKCELL Altın Festival Son 1 Gün 20GB-310₺

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.918
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Gün kadar vakti kalmış. Yıllık taahhüt yapınca fiyatlar uygun gibi. Paket arayanlar değerlendirebilir.

https://www.turkcell.com.tr/tr/turkcellli-olmak/paket-secimi?packagetype=postpaid&sort=default&card_group=sinirlisureli&

• Bu mu uygun fiyat? Kusura bakmayın ama reklam kokan hareketler bunlar
  • englishmannn kullanıcısına yanıt

Farkındayım bu hali bile çok yüksek. Ama güncel fiyatlara bakarak TTKOM ile kıyaslarsanız fırsat olarak kabul edebileceğimize siz de ikna olursunuz...

• FairValueGap F kullanıcısına yanıt
    Yok, ben ikna olmadım. Faturasız ttkom 25 gb 115 TL var mesela. Başarılar.
  • englishmannn kullanıcısına yanıt

Bahsettiğin sadece 3 ay geçerli. Ve fiyat konusunda bir taahhüt yok. 3 ay sonra bu ayarda bir pakete ne kadar ödeyeceğiniz şaibeli. Reklam amacıyla paylaşmadım.

• Fiyat çok iyi. Sanırım yeni fiyatlardan haberiniz yok. Başka operatör de olsaydım kacirmazdim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 30 Ekim 2024; 15:41:22 >
  • TurkTelekom 17 GB 240 TL iken cok bir firsat oldugunu dusunmuyorum. Bu ay yeni kampanya gelecektir, bekleyelim.

• 30 gb sınırsız sosyal medya sınırsız konuşma sınırsız video 350 tl 1 yillik yaptık vodafone uçuk fiyat turkcell kazığı
  • Telekom ve vodafone yazan arkadaşlar tarife ismi nedir? Ayrıca kamu için avantajlı kampanya var mıdır?

• Türkcell için altın olabilir ama müşteri için pek altın sayılmaz, olsa olsa gümüş, hatta alüminyum falandır.

• Türk telekom daha ucuz ama hizmet yerlerde. Dün online form doldurdum geçiş için, saatlerce kimse aramadı ilgilenmedi. Türkcellde geçiş formu doldurdum 2 saat içinde simkartım kapıma geldi. Aynı tarifeye dün babamı geçirdim
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
  • Merhaba başvuru yapip onaylanilan var mi ben basvurdum edeclet uzerinde aktif etmeye çalışıyorum surekli hata veriyo. Yapabilen varsa yardimci olabilir mi
  • resulalan kullanıcısına yanıt

Dünden beri aynı şekilde. Kimlik resmini çekip e devlet ile onaylama butonuna basınca hata veriyor. Üzgünüz diyor.

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Musteri hizmetlerini aradim ama bunun genel bir sorun olduğunu soylediler. Ne zaman duzelticekler merak ediyorum

• kartal0067 kullanıcısına yanıt

Eyvallah.427 tl görünüyor.

• resulalan kullanıcısına yanıt

Az önce denedim geçiş oldu bizim hat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.