esime başvurdum, kimlik kartı ön ve arka yüzü yükledikten sonra hata veriyor, ne yapabilirim |
Turkcell Altın Festival Tarifeleri (Sınırlı süreli) (2. sayfa)
-
-
1 aydır çözememişlermi.o sorunu yapacak bir şey yok -
Son saatlerde 60 gb lik tarifeye geçiş için başvurdum. Tt taahhütümün bitmesine 8 gün kaldığı için de mağazadan fiziki sim seçerek devam ettim. O arada Türk Telekom kampanya yaparsa elimiz açık olsun. -
29 ekimde kayıt olduğum bu tarife, bugun hattım açıldı, lakin ön talep 29 ekim olsada hattın taşıması 1 Kasım olduğu için festival tarifesine indirimli kayıt olamamışım, yani türkcell dedi ki sen istersen bir ay önce başvur kafama göre ben ayarlarım, seni tarifeye sokmam :) -
Ben dün akşam kayıt oldum bugün de bu mesaj geldi.
Turkcell hattinizi magazalarimizdan bugun gun sonuna kadar teslim almaniz gerekmektedir. Almadiginiz takdirde kampanya sonlandirilacagindan sectiginiz tarifeden yararlanamayacaksiniz. B002
İndirimli kayıt olamamak gibi bir durum söz konusu değil hocam. Müşteri hizmetlerini darlayın. -
Bana inat yapmıyorlar :))))
-
Ne kadar görünüyor peki tarife ücretiniz? -
410 yerine 629 TL
-
Benim de yarın akşam 20.30da taşıma işlemim gerçekleşecek. Haber veririm. -
Geçişim sorunsuz tamamlandı. Bilginiz olsun.
Yillik abonelik kampanyasi ile 60 GB internet, her yone 1000 dakika, her yone 250 SMS iceren Altin Festival 60 GB paketini bu fatura doneminizden itibaren 12 donem boyunca ayda 490 TL ye kullanabilirsiniz. Erken iptal bedeli bilgisi ve kampanya detaylari icinhttps://dijital.li/5A7KK, kalan bilgisi icinB002
-
hocam iphoneum kayıtsız xiaomi ile hotspot yapıyorum.Telefonla konusurken diğeriyle internete bakamıyordum.Telefon arama yaparken calmadan karsı taraf telefonu acıyordu yada arama yapamıyordum.beni arayanlar telefon calmadan actın dıyordu yada arayamıyorlardı.Konuşurken ses çok kalitesiz bazen konusmaları anlayamıyordum 1 haftada direk turkcellin 40 gb lik yeni tarifesine geçtim şirket hattımı netgsm de bıraktım hala ama cok arayan konusma yapmadıgım ıcın sorunum yok gibi faal kullanıyor olsam onu da geçirirdim kesin baska operatöre
-
Türkcell den sim kartı aldığın da Türk Telekom işlemi görüyor ve sana teklif sunmuyor.
-
Turkcell’e taşıma yaptıktan bir gün sonra aradılar. Taşıma işleminden haberleri yoktu. Hatta taşıma hangi aşamada başlattınız mı sim kartı aldınız mı aktive ettiniz mi gibi sorular sordular. Ben de çok geçmek istemiyordum ancak uygun bir şey öneremediler. -
Netgms den hotspot yapıyorsan netgsm in VoWifi-ViLte hizmeti aktif olmamış. telefonda ayarı varsa kapatın yazıyordu. O yüzden görüşmede internet kesiliyor olabilir.
-
Netgsm e geçtik 6 gündür hat yok napcaz -
Fiyatlarda zam geldi yuzde 68 deniyor ama 149 tl lik paketim 299 tl oldu -
Tasincan dediler 6 gündür hat yok apn yaptık napcaz -
6 gündür şebeke yok 99 tlyle anlasmidtik napcaz iptal edebilir miyiz -
VoLte ayarını kapatın. Telefonu yeniden başlatın. O ayar yoksa şebekeyi 3G seçip deneyin.
Hattı taşırken doğrulama SMS i geliyor tekrar taşımak için taşıyacağın bayiden sorabilirsin oradan işlem yapabilirler diye düşünüyorum.
-
Kapttik artık hati kart parasinida aldık geri şansına kussun
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X