Şimdi Ara

Turkcell Babalar Günü Hediyesi - 4,5G Vestel Tablet 99 TL (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
401
Cevap
20
Favori
36.038
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam selamlar tableti root yapmak isterken siyah android ekran takılı kaldı yani sizin 10 dk sürer dediğiniz şey bende yaklaşık 1 saattir değişiklik yok nasıl bişey yapabiliriz tablet brick olmuş olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunately

hocam selamlar tableti root yapmak isterken siyah android ekran takılı kaldı yani sizin 10 dk sürer dediğiniz şey bende yaklaşık 1 saattir değişiklik yok nasıl bişey yapabiliriz tablet brick olmuş olabilir mi

Ses açma ve Power tuşu ile açın. Wipe yapın ve tekrar başlatın. Yine olmazsa daha öndeki mesajlarda verdiğim linkle orijinal rom kurulumu yapın.

• Değişim için yollamıştım aradılar stokta yokmuş yerine ya para iadesi yada vtab 8010 yollayayım dediler tamam dedim 4,5g yok wi-fi, işe yaramaz

• unfortunately kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma yeni gorebildim, sorun çözüldü mu, açıkçası çözümü bilmiyorum.

• Sorun brickten kaybaklanıyor. Herkesin başına gelebilir. Stock rom u kurup ardından tekrar root atmalısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milesbroke kullanıcısına yanıt
    dostum sanırım root olmadı başa döndüm, linkteki şekilde sıfırladım.

Formatatmak.com
    Vestel V Tab 8010 Format Atma Sıfırlama Reset - Formatatmak.com
    http://www.formatatmak.com/tablet/vestel-tablet/vestel-v-tab-8010-format-atma-sifirlama-reset.html

• Burada paylaşılmış, indirdikten sonra içerisindeki klavyzda en ince detaya kadar anlatmış. Yalnız aklınızda olsun, stock rom a döndükten sonra tabletinize wipe reset yapın. Eğer yapmazsanız sistem 222mb gibi bir değer harcayacağına, 2.61gb gibi bir alan kullanır tabletin depolama biriminden. Aklınızda olsun. Kolay gelsin hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratklft

Burada paylaşılmış, indirdikten sonra içerisindeki klavyzda en ince detaya kadar anlatmış. Yalnız aklınızda olsun, stock rom a döndükten sonra tabletinize wipe reset yapın. Eğer yapmazsanız sistem 222mb gibi bir değer harcayacağına, 2.61gb gibi bir alan kullanır tabletin depolama biriminden. Aklınızda olsun. Kolay gelsin hocam :)

ince bi nokta var burda tableti ilk aldığımda root yaptım ben wipe çekmedim o alan allocate limi şimdi bende root yapmadan önce wipe reset yapmalımıydık

• quote:

Orijinalden alıntı: enginozen

quote:

Burada paylaşılmış, indirdikten sonra içerisindeki klavyzda en ince detaya kadar anlatmış. Yalnız aklınızda olsun, stock rom a döndükten sonra tabletinize wipe reset yapın. Eğer yapmazsanız sistem 222mb gibi bir değer harcayacağına, 2.61gb gibi bir alan kullanır tabletin depolama biriminden. Aklınızda olsun. Kolay gelsin hocam :)

ince bi nokta var burda tableti ilk aldığımda root yaptım ben wipe çekmedim o alan allocate limi şimdi bende root yapmadan önce wipe reset yapmalımıydık

Gerek yok hocam. Sadece root attıktan sonra tabletin orjinal romuyla gelen uygulamaları kaldırırken google arama ve sesli arama uygulamalarını SİLMEMEYE dikkat edin. Aksi halde tabletiniz açılış ekranında kalabilir. Şahsen benimki öyle oldu ve yeniden orjinal rom a dönüp tekrar root yaptım. Tabletimdeki bütün uygulamaları da fotoğrafta ekledim. Benim silmediklerimi SİLMEMENİZİ tavsiye ederim. İyi akşamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratklft -- 6 Temmuz 2017; 22:57:14 >

• Telefon özelliğini açan oldu mu?

• Henüz açan yok malesef

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enginozen

quote:

Gerek yok hocam. Sadece root attıktan sonra tabletin orjinal romuyla gelen uygulamaları kaldırırken google arama ve sesli arama uygulamalarını SİLMEMEYE dikkat edin. Aksi halde tabletiniz açılış ekranında kalabilir. Şahsen benimki öyle oldu ve yeniden orjinal rom a dönüp tekrar root yaptım. Tabletimdeki bütün uygulamaları da fotoğrafta ekledim. Benim silmediklerimi SİLMEMENİZİ tavsiye ederim. İyi akşamlar...

Google ve Sesli Arama'dan nasıl kurtulacağınızı anlatayım. Root yaptıktan sonra gereksiz uygulamaları sildiğimiz esnada Google uygulamasını siliyoruz. Ana sayfada yine google arama çubuğu görünüyor olacak. Ardından Play Store'dan Google uygulamasını kuruyoruz ve yeniden başlatıyoruz. Yeniden başlattıktan sonra artık sistem uygulaması değil de kullanıcı uygulaması olacağından şimdi kaldırabilirsiniz. Kaldırdıktan sonra önemli olan husus ana sayfada google arama çubuğunun görünüp görünmemesi. Şayet arama çubuğu görünmüyorsa tekrar başlatabilirsiniz, bu sefer Vestel ekranında takılı kalmayacak.

Rootladıktan sonra wipe yaparsak sistemde bize yer açıldığını da şimdi okudum, teşekkür ederim.

EKLEME: Hocam sildim vestel google ve turkcell uygulamalarını. yaklaşık 780 mb civarında bir şeydi. Ancak wipe yaptıktan sonra kurulum sihirbazı sonlandırıldı diye hata veriyor ana ekrana giremiyorum öylece takılı kalıyor. ne yapmam lazım? Ayrıca rootladıktan sonra sildiğiniz uygulamaları veya şimdi tablette kurulu olan yani silmediklerinizi paylaşırsanız yol gösterici olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 3 Ağustos 2017; 1:47:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

cihazin developer modunu aktif hale getirin bootloader unlock ve bilinmeyen kaynaklardan yukleme izni de acik olsun

Linkteki recovery`i indirin,

fastboot ve minimal adb`yi kurun (ADB usb suruculeri falan yuklu olacak once)
    fastboot`ta cihazi acin volume down + power
    console`a girdiginizde fastboot devices yazinca cihazinizi goreceksiniz

fastboot oem unlock-go yazin ve boot kilidi kalksin.

cihaz kendine geldikten sonra, reboot falan vs... tekrar fastboot moda alin
    bu kez indirdiginiz firmare`i minimal adb+fastboot `un yuklu oldugu klasore tasiyin, program files icinde
    akabinde konsolda
    fastboot boot vtab8029_recovery.img yazin ve recovery acilsin (bunun oncesinde supersu`yu cihaza indirmis olmalisinizhttp://downloadmirror.co/2BPe/UPDATE-SuperSU-v2.82-20170528234214.zip)

Asagidaki linkteki 1-5 arasi maddeleri takip edinhttp://www.theandroidsoul.com/how-to-flash-supersu-using-twrp-recovery-and-root-any-android-device/

Islem tamam, root checker ile kontrol edebilirsiniz

vtab8029_recovery.img >> indirmek icin >>http://www101.zippyshare.com/v/o12L3arw/file.html

Not: cihaziniza ve size olabilecek hicbir seyin sorumlulugunu kabul etmiyorum, kendi riskinizi alin ve deneyin.

Normalde cihaza flashlanan birsey yok, brick etmeniz mumkun degil ama yine de uyarmak lazim.

Siradaki >> Telefon ozelligini aktif etmek (Iste bu boru gibi)

Hocam siz ya da sizin gibi bilen bir arkadaşımız keşke uzun uzun fotoğraflarla anlatsa biz cahiller için :)

" vtab8029_recovery.img >> indirmek icin >>http://www101.zippyshare.com/v/o12L3arw/file.html " Dosya silinmiş malesef elinizde varsa tekrar yükleme ihtimaliniz varmı acaba?

• Orijinal recovery ise ihtiyaç yok hocam ona

• arkadaşlar vesteldriver sitesinde bu tablet için update çıkmış ama ota olarak verilmiş bunu tablete nasıl update yaparız
  • enginozen E kullanıcısına yanıt
    Vesteldriver sitesinde göremedim hocam otadan mı verilmiş yoksa vesteldriverda mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_Akd

Vesteldriver sitesinde göremedim hocam otadan mı verilmiş yoksa vesteldriverda mı?

8029_V2.7.3.0-201705260940-ota.rar

• enginozen E kullanıcısına yanıt

Hocam buradaki sürümden farklı değil mi? Tam olarak linkin kaynağı nedir onu göremedim demek istemiştim vesteldriver sitesinde. Facebook hesaplarına da baktım herhangi bir kaynak sunmamışlar.

Kurulum basit hocam oqfil ile yazılım yükleme diye bir kaynak var vesteldriver sitesinde oradaki talimatlarla kolayca yükleyebilirsiniz

Ekleme: Arkadaşımız uyardı qfil ile yüklenen dosya değilmiş paylaşılan o yüzden nasıl yükleneceğini bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur_Akd -- 28 Ağustos 2017; 18:41:29 >

• root konusunda yardımcı olabilecek var mı? daha önce anroidle çok fazla haşır neşir olmadım. basit bir anlatımla yapabilirim gibi geliyor.
  • recovery.img dosyasını bulamadım, bulduğum recovery.img ler de işe yaramadı

downloading boot.img
    OKAY [0.535s]
    booting...
    FAILED <remote: dtb not found>
    finished. total time: 0.582s

root yapmak istiyorum ama bu yüzden yapamadım. Yardımcı olabilecek var mı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.