Arkadaşlar dün itibariyle bas-konuş servisi aylık sabit ücret karşılığı paralı hale geldi.Avea da ücretsiz devam ediyo.Konu ile ilgili Turkcell sitesinden aldığım yazıyı aynen aktarıyorum.Yorumu sizlere bırakıyorum.
Ücretlendirme Turkcell faturalı hat kullanıcıları için aylık abonelik ücreti 10 YTL'dir. Hazır Kart kullanıcıları için haftalık abonelik ücreti 30 kontördür. Bu ücretler 30 Haziran 2005 tarihine kadar geçerlidir.
Yurtdışında kullanım GPRS Uluslararası Dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.
Neredesiniz Avea dediğimizde pırrpırrlanan Turkcellci gençlik. bibildiğimiz varki konuşuoz. sakalmı bırakalım illa
quote:
Orjinalden alıntı: anacondaboy
arkadaşlar ne avesaı ya avea doğru düzgün hiç bir yerden çekmiyo ya yapmayın ben turkcelli göklere çıkarmıyorum ama gene de en iyisi turkcell
sen nerde oturuosun ugandadamı? gerçi oradada çekiodur ama, valla ben 1 senedir türkiyenin dört bi yanında kullandım dostum çekmeme sıkıntım olmadı henüz
M.Ü. Göztepe Kampüsünde çekmiyor.. Çekse bile hat ikide birde kesiliyor.
M.Ü. Göztepe Kampüsünde çekmiyor.. Çekse bile hat ikide birde kesiliyor.
kesin çekmiyordur :) yada çeksede ikide bir kesilir.
turkcell ölü bulsa kefenini soyar satar! ne bekliyordunuz ki
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
quote:
Orjinalden alıntı: eerkek
Arkadaşlar dün itibariyle bas-konuş servisi aylık sabit ücret karşılığı paralı hale geldi.Avea da ücretsiz devam ediyo.Konu ile ilgili Turkcell sitesinden aldığım yazıyı aynen aktarıyorum.Yorumu sizlere bırakıyorum.
Ücretlendirme Turkcell faturalı hat kullanıcıları için aylık abonelik ücreti 10 YTL'dir. Hazır Kart kullanıcıları için haftalık abonelik ücreti 30 kontördür. Bu ücretler 30 Haziran 2005 tarihine kadar geçerlidir.
Yurtdışında kullanım GPRS Uluslararası Dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.
Neredesiniz Avea dediğimizde pırrpırrlanan Turkcellci gençlik. bibildiğimiz varki konuşuoz. sakalmı bırakalım illa
3 operatörü de kullanıyorum. Ne zaman Avea'yı taksam muhakkak sinirlerimi bozacak birşey çıkartıyor. Turkcell ise her türlü hizmetini parayla veriyor ama adam gibi veriyor... Olay bu...
Ne kadar beleşçisiniz!
Hizmet veriyor, ücreti olacak tabii...
Yılbaşından 4 gün önce turkcellden şöyle bir mesaj geldi ve gözümden o an düştü.Yılbaşı Gecesi yeni yılınızı kutlamak üzere 2kontör karşılığı mesaj alacaksınız tarafımızdan.Mesajı almak istemeiyorsanız ****'a boş mesaj gönderin.Yuh ki ne yuh.Ne diyim adamlar 2 kontörün hesabını yapıyor.Aynı mesaj bayramda da geldi bu sefer mms yollucaklarmış 4 kontörmüş tövbe tövbe.Böyle kutlayacağına hiç kutlamasın.
neye göre ücretlendirme yapıyorlar arkadaşlar bilen varmı
quote:
Orjinalden alıntı: uygarduran
Yılbaşından 4 gün önce turkcellden şöyle bir mesaj geldi ve gözümden o an düştü.Yılbaşı Gecesi yeni yılınızı kutlamak üzere 2kontör karşılığı mesaj alacaksınız tarafımızdan.Mesajı almak istemeiyorsanız ****'a boş mesaj gönderin.Yuh ki ne yuh.Ne diyim adamlar 2 kontörün hesabını yapıyor.Aynı mesaj bayramda da geldi bu sefer mms yollucaklarmış 4 kontörmüş tövbe tövbe.Böyle kutlayacağına hiç kutlamasın.
O mesajlar uzun zamandır var ama ücretsiz..
quote:
Orjinalden alıntı: uygarduran
O mesaj hileli olabilir sana söyleyeyim, bilerek senden yazdıkları numaraya mesaj atmalarını istiyorlar. Sen biraz dalgınsan ve o numaraya cevap verirsen bir sürü paran gider yazık olur, bu tuzaklara düşmeyin sakın!!!
bayram msj 1 almak istemiosanz 2222 gibi mi ne bi no ya bos msj yaz1n msj 1 gelmi_ti trcellden bende atm1st1m gerci ama..
olmaz öyle şey turkcell böyle mesajlar göndermez birisi fena keklemiş olabilir
Yok be abi.Adamlar sana ücretsiz sms ya da mms göndereceğiz eşinize dostunuza gönderin diye..İstemiyorsanız XXXX'e ücretsiz boş mesaj atın.. Para falan almıyorlar yani..Senden onay almadıkça para alamazlar..
Daha somut anlatayım, mesela bir firma var diyelim atıyorum numarası 85941 olsun. Buraya mesaj atınca logo, melodi fln yolluyorlar olsun, servisin ücreti de 16 SMS ya da 32 Kontör olsun. Şimdi adamlar sana tuzak kurabilir, aynen spam mail gibi rastgele telefonlara SMS yollayabilir sen de cevaplarsan paran gitmesin diye cevaplarsan bu mesajı senin logo, melodi fln istediğin zannedilip ücret faturana yansır, olay bu kadardır. Bence 4440532'yi arayarak böyle bir uygulama olup olmadığını sordurun. Bana geçen sene sevgililer günüyle ilgili bir kampanyanın Turkcell'den MMS'i gelmişti, hiç para almadılar. Turkcell Müşteri Hizmetleri her özel servisin ne işe yaradığını biliyor, bu kadar düşmez Turkcell.
Bu arada bir ihtimal arkadaş mesajı yanlış anlamış olabilir. Özel günlerin ve bayramların tebriği için şablon mesajlar var Turkcell'in bir hizmeti. Sen oradan seçip eşine, dostuna yolluorsun altına kendi mesajını ekleyeyip. O ücretli tabii ki. Çok büyük ihtimal böyle olmuştur ama tuzak olayı da yapılabilir birşey.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme