Şimdi Ara

Turkcell Biiiir - ipad 2 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
7.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanyadan ödenmemiş faturası olmayan, 12 aydan uzun süreli ve son 6 aylık fatura toplamı 250TL ve üstü olan bireysel aboneler yararlanacabilecektir. Kampanyaya kendi adlarına kayıtlı kredi kartı ile katılmak isteyen müşterilerimiz, ilk 12 ay boyunca aylık paket tutarını anlaşmalı kredi kartlandan biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri faturaları aracılığıyla yapabilirler. Paket ücretine mobil internet paketi ve cihaz bedeli dahildir. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.
    Yeni hat alarak kampanyaya katılmak istenirse, Yeni Tesis Vergileri yansıyacaktır: Sadece 1 defa 12 eşit taksitte alınan 34 TL tutarındaki "Yeni Tesis Özel İletişim Vergisi" aylık 2,83 TL olarak ilk aydan itibaren, TGM Ruhsat (yıllık 13,20 TL) vergisi (sadece abone olunan ilk yıl ve 12 eşit taksitte, aylık 1,10 TL) ve TGM Kullanım (aylık 1,10 TL ve kontrat süresi boyunca) vergileri ayrıca faturanıza yansıtılır. İlave olarak kampanya sözleşmesinden doğan damga vergisi (seçilmiş olan pakete göre) paket fiyatına dahil değildir ve ilk faturanıza uygulanır.
    Abonelerimiz, üzerinde cihazlı ya da cihazsız herhangibir kampanya bulunmayan mevcut hatları ile ya da yeni bir hat alarak kampanyaya katılabilirler. Abone, TCKN bazında kampanyalardan farklı hatları ile en fazla 2 kere yararlanabilir.
    Abonenin 1 hattı 1 defaya mahsus kampanyaya katılabilir.
    iPad2 ile alınan internet paketleri “Limitinde Durma” özelliğine sahiptir, kotanın dolması ile birlikte hız 5 Kbps’e düşer ve paket aşım ücreti yansırılmaz.
    İnternet paketleri yurtiçinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurtdışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Paket dahilinde sunulan mobil internetin, ay içerisinde kısmen veya tamamen kullanılmamış olması durumunda, paketin kullanılmayan kısmını bir sonraki ayın kullanımına devretme yada başka bir hatta devretme hakkı bulunmamaktadır.
    Kampanya taahhütnamesinde belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen uyulmaması durumunda ve/veya seçilen paketin süresi sona ermeden kampanyadan ayrılmak istenmesi durumunda ve/veya taahhütnamede belirtilen her bir mobil hattı başka bir mobil operatöre taşındığı durumda söz konusu aykırılığın gerçekleştirildiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken vergiler dahil kalan cihaz taksitleri toplamı Mobil hizmet faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır. Ayrıca kullanılan döneme ait Turkcell hizmetinde (İnternet paketi) sağlanmış olan indirim toplamının cezai şart olarak Mobil hizmet faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır. İnternet paketi indirim bedelleri hesaplanırlen paket boyutunu yükseltmiş ya da düşürmüş olan abonelerde, abonenin hangi ayda hangi boyuttaki internet paketine sahip olduğu bilgisi baz alınarak hesaplama gerçekleştirilir.
    Bonusa 12 taksit kampanyası: 21 Ekim-31 Aralık tarihleri arasında kampanyaya dahil olan Turkcell İletişim Merkezleri ve Satış Noktaları’ndan Bonus ile yapılan iPad2 alışverişlerinde geçerlidir. 12 taksit, +4 taksit kampanyası ile beraber 8+4 taksit olarak uygulanacaktır. İşlem anında pos üzerinde 8 taksit yapılacak, +4 taksit banka tarafından yansıtılacaktır. Kampanya dahilinde yapılan işlemlerde ödül kazanımı olmayacaktır. Kampanyaya Garanti Bonus, Bonus Business Card, Shop&Miles, Money Card, Flexi dahildir. Flexi Card'ların kampanyaya katılımı için EVET IPAD yazıp bir boşluk bırakıp kartın son altı hanesini 3340'a SMS olarak gönderdikten sonra alışveriş yapılması gereklidir. Flexi Card kampanya uygulamalarıwww.flexi.com.tr adresinde ilan edilmektedir.
    iPad2 Kampanyasına özel aylık Mobil TV Standart ve Lig Tv paketleri ilk 5000 abone katılımı ile sınırlıdır.
    Aylık Mobil TV Standart Paketi ve Lig TV yayınlarını izlemek için Appstore’dan uygulamayı yüklenemeniz ve aboneliği buradan başlatmanız gerekmektedir. Ayrıca iPad2’nizin 3G aboneliği olması gerekmektedir. Yayınlar wifi üzerinden izlenmemektedir. Aylık 60 saat kullanım limiti vardır.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    Ödenmemiş faturası sebebiyle görüşmelere kapanmış herhangi bir hattı olmayan, Turkcell faturalı hat sahibi bireysel aboneler bu kampanyadan yararlanabilirler.
    Abonelerimiz, üzerinde cihazlı ya da cihazsız herhangibir kampanya bulunmayan mevcut hatları ile ya da yeni bir hat alarak kampanyaya katılabilirler. Abone, TCKN bazında kampanyalardan farklı hatları ile en fazla 2 kere yararlanabilir.
    Abonenin 1 hattı 1 defaya mahsus kampanyaya katılabilir.
    İnternet paketleri yurtiçinde Turkcell kapsama alanı içerisinde kullanılabilir, yurtdışında kullanılan data, uluslararası dolaşım tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    Kampanya taahhütnamesinde belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen uyulmaması durumunda ve/veya seçilen paketin süresi sona ermeden kampanyadan ayrılmak istenmesi durumunda ve/veya taahhütnamede belirtilen her bir mobil hattı başka bir mobil operatöre taşındığı durumda söz konusu aykırılığın gerçekleştirildiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken vergiler dahil kalan cihaz taksitleri toplamı Mobil hizmet faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır. Ayrıca kullanılan döneme ait Turkcell hizmetinde (İnternet paketi) sağlanmış olan indirim toplamının cezai şart olarak Mobil hizmet faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır. İnternet paketi indirim bedelleri hesaplanırlen paket boyutunu yükseltmiş ya da düşürmüş olan abonelerde, abonenin hangi ayda hangi boyuttaki internet paketine sahip olduğu bilgisi baz alınarak hesaplama gerçekleştirilir.
    Kampanya stoklarla sınırlıdır.
    Paket aşımları iPad hariç diger tabletlerde faturalı hatlar için tüm vergiler dahil 0,000049 TL/KB olarak ücretlendirilir. iPad için Kampanya kapsamında tanımlanan internet paketlerinde kotanın dolması ile birlikte hız 5 kbps'e düşecek ve paket aşım ücreti yansıtılmayacaktır.
    Paket dahilinde sunulan mobil internetin, ay içerisinde kısmen veya tamamen kullanılmamış olması durumunda, paketin kullanılmayan kısmını bir sonraki ayın kullanımına devretme yada başka bir hatta devretme hakkı bulunmamaktadır.

• Aynı şeyi vodafone konusunada yazdım...

Ya, arkadaşlar ben şunu anlamadım. Faturalı hattı olanlar, ipad te nasıl kullanıcak, devamlı kullandığı hattından konuşma yapamayacak o zaman... Faturalı hattına bağlı, ek bir data simkart mı verecekler. Atıyorum ben X konuşma paketindeyim devamlı kullandığım hattım var, bu hattı hem gsm, hem ayrıca data olarak kullanabilecekmiyim.
    Eğer böyle değilse saçma bir durum oluyor, boşta duran hiç kullanmadığın 6 ayda 250 lira ödediğin bir hattın yoksa zaten kampanyanın ne avantajı kalır kı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mixenon -- 21 Ekim 2011; 13:41:17 >
  • 24 Aylık Paket Bedelleri 1GB 4GB
    Turkcell Vodafone Turkcell Kurumsal Vodafone Turkcell Kurumsal Vodafone
    iPad 16GB WiFi+3G - 80 TL 88 TL 85 TL 98 TL 95 TL
    iPad 32GB WiFi+3G - - 99 TL 95 TL 109 TL 105 TL
    iPad 64GB WiFi+3G - - 110 TL - 120 TL 115 TL

Turkcell:
    • Yıl sonuna kadar kampanyaya katılan bireysel ve kurumsal ilk 5000 aboneliğe Mobil TV Standart Paketi ve Lig TV Paketi Turkcell’den hediye.
    • Sadece Turkcell’de, fark yaratan ücretsiz Turkcell uygulamaları: MobilTV, Dergilik, Pusula, Akıllı Mesaj, Goller Cepte, Kelime Avi, Videobul

Vodafone:
    • 1 GB ve 4 GB paketlerine ek yurtdışı Vodafone operatörlerinde geçerli aylık 50 MB internet hediye
    • Vodafone Red Ayrıcalıkları
  • turkcell kampanyası ile ilgili her turlu sorunuza cevap verebilirim
  • ben bugün turkcell e gittim 1 yıldan fazla süredir turkcell abonesiyim bana kampanyadan ipad çıkmadı!! müşteri hizmetlerini aradım data hattı olanlara çıkıyormuş. konuşma hattı olanlara vermiyorlar. onun için kredi kartına 12 taksit çekiyorlarmış. çok saçma bir kampanya olmuş. acaba aynı durum vodafone da var mı? mrk ettim.
  • sanırım en mantıklı seçimi yapmışım bu iki operatoru de beklemeyerek.Tahminim 16gb ipad2 +4gb internetin aylık 99 tl olacağı yönündeydi ki 95 tl oldu voda da,98 tl turkcellde.
    Ben neyaptım gittim mediamarkttan 1599 a aldım üstüne 4gb avea 29 tl(1gb altı 9 tl) mis gibi.Yaklaşık aynı fiyata geliyor,hem de kontrata kendini baglamıyorsun.

Şimdilik AVEA 3g nin çekmediği yer olmadı.(Gebze-Levent hattı boyunca)
  • hakikaten durum buysa kampanya iyice anlamsız olmuş
  • insanlarla dalga geçmeyi çok seviyor bu operatörler iki yıl sonra taksit bitiminde cihazın miadı çoktan dolmuş olacak. bi de yıl sonuna kadar bedava lig tv yokmu bittim valla şurda toplasan 70 gün kalmış yılın bitmesine sanki 365 günü kapsıyormuş gibi reklam yapılıyor. Yine de ülkemin güzel insanlarının kapısında kuyruklar oluşturacağını cihazın yok satacağını düşünüyorum hatta düşünmesi bile acı geliyor
  • kampanya ile bu şekilde almak mantıklı değil ki. kredi kartım olsa niye türcell den alayım! yurtdışı bir cihaz alırım. gerçekten kampanya bana anlattıkları gibiyse çok aptalca olmuş. acaba vodafone da durum nasıl??
  • quote:

Orijinalden alıntı: october27

insanlarla dalga geçmeyi çok seviyor bu operatörler iki yıl sonra taksit bitiminde cihazın miadı çoktan dolmuş olacak. bi de yıl sonuna kadar bedava lig tv yokmu bittim valla şurda toplasan 70 gün kalmış yılın bitmesine sanki 365 günü kapsıyormuş gibi reklam yapılıyor. Yine de ülkemin güzel insanlarının kapısında kuyruklar oluşturacağını cihazın yok satacağını düşünüyorum hatta düşünmesi bile acı geliyor

Bu kampaya, asıl avantajı faturalı hattınız varsa kredi kartı olmaksızın alınabilme avantajı, faturaya yansıtılarak. 80 lira fazla ödeyip alırım gibi düşünülüyor. Limiti yetersiz olanlar, kresi kartı kullanmayanlar falan için avantaj oluyor. Yoksa bir avantajı yok bu kampayanın...
    Şu turkcell in kampanyası 1 yıl lig tv bedava olsa idi almayı düşünürdüm ciddi...

• quote:

Orijinalden alıntı: 654three2

turkcell kampanyası ile ilgili her turlu sorunuza cevap verebilirim

Ben Turkcell faturalı hat kullanıyorum 5-6 senedir. iPad2'yi kredi kartıyla almak istemiyorum. Bu durumda aylık ücreti faturama yansıtrak ürüne sahip olabilir miyim?
  • quote:

Hattımla iphone4 almıştım, ipad te alma şansımız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: diroix

quote:

Ben Turkcell faturalı hat kullanıyorum 5-6 senedir. iPad2'yi kredi kartıyla almak istemiyorum. Bu durumda aylık ücreti faturama yansıtrak ürüne sahip olabilir miyim?

az önce aradım dediğiniz gibi olmuyormuş. telefon hattına ipad tanımlayamıyorlarmış. en az 6 aylık data hattınız varsa ve belli bir tutardan fazla ise toplam faturalarınız o zaman kampanyadan yararlanabiliyormuşuz.. yoksa ilk 12 ayı kredi kartından çekeceklermiş. hadi oradan gidin işinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANALKAPTAN -- 21 Ekim 2011; 19:23:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diroix

quote:

kendi vodafone hattım iphone için bağlı olduğundan babamın turkcell hattından alayım dedim. tim e gittiğinde oradaki elemanla telefonda konuştum. ilk 12 ayın mutlaka kredi kartından çekilmesi gerektiğini belirtti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xboxminatör

kampanya ile bu şekilde almak mantıklı değil ki. kredi kartım olsa niye türcell den alayım! yurtdışı bir cihaz alırım. gerçekten kampanya bana anlattıkları gibiyse çok aptalca olmuş. acaba vodafone da durum nasıl??

+1 aynen katılıyorum. vodafon'da da durum aynı. anca reklam yaparlar artık
  • Sonuç olarak kredi kartı kullanmayan insanlar yararlanamıyor bu kampanyadan? Kampanya falan değil o zaman bu durum. Gider Bilkom'dan iPad2 alırım extra olarak gider internet paketi alırım bir operatörden. Hem aynı paraya denk gelir hem de 24 ay sözleşmeye bağlı kalmam. Hiçbir avantajı yok yani Turkcell'in bu satışının, yanlış mıyım?
  • Kampanyaya kendi adlarına kayıtlı kredi kartı ile katılmak isteyen müşterilerimiz, ilk 12 ay boyunca aylık paket tutarını anlaşmalı kredi kartlandan biriyle, 12. aydan sonra ise aylık ödemeleri faturaları aracılığıyla yapabilirler.

Yani kredi kartıyla alma zorunlu değil.Bende hattımı faturalıya çevirip almak istiyorum inşallah bi sorun çıkmaz.
  • nasıl kredi kartı ile alma zorunlu değil??? bence sen tam anlamamışsın olayı. önce ipad ı alabilmek için gerekli şartları sağlamış olman gerekiyor ardından da bir kredi kartı ile ilk 12 aylık kısmını kredi kartından çektirmen gerekiyor. aksi halde cihazı alamıyorsun.
  • Ben okuduğum cümleden bu anlamı çıkardım kampanyaya kredi kartıyla katılmak ''isteyen'' müştrilerimiz diye yazıyo burdan başka anlam çıkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Cok gec kaldi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.