Şimdi Ara

Turkcell, BlackBerry Z10 tarifelerini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Turkcell, BlackBerry Z10 tarifelerini açıkladı

BlackBerry firmasının yeni nesil işletim sistemi BlackBerry 10 platformunun ilk üyesi olan BlackBerry Z10, Turkcell tarafından farklı tarifelerle satışa sunuldu.

Peşin fiyatı 1899TL olan cihazı tarifeye ek veya interneti içinde paketlerle satın alabiliyorsunuz. Paketler 24 aylık taahhütler ile geçerli olacak. Buna göre Platinum ve Gold Plus tarifesi için ayda 69TL, Full Plus tarifesi için ayda 80TL, Full tarifesi için ayda 81TL, Hepsi tarifesi için 81TL, Kamu Turbo tarifesi için ayda 83TL ödemeler mevcut.

İnterneti içinde paketlerde 12 veya 24 ay taahhüt mevcut. Buna göre BlackBerry Z10 modeli 250MB kota ile 12 ay 178TL, 24 ay 99TL, 500MB kota ile 12 ay 182TL, 24 ay 103TL, 1GB sınırsız internet ile 12 ay 190TL, 24 ay 111TL, 4GB sınırsız internet ile 12 ay 202TL, 24 ay 123TL şeklinde sunulacak.

Satışlar Turkcell İletişim Merkezleri, Turkcell Mağaza ve anlaşmalı satış noktalarından yapılacak.

BlackBerry Z10 modelinde hatırlanacağı üzere 1.5GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 işlemci, 2GB RAM, 4.2 inçlik 1366 x 768 piksel çözünürlükte ekran, 16GB depolama kapasitesi, 64GB'a kadar microSD desteği, WiFi, Bluetooth 4.0, 8MP çözünürlükte arka kamera, 1800mAh batarya şeklinde özellikler mevcuttu. 

• oha.

• Yaziklar olsun, seytan diyo ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry kalitesini bize uygun tarifelerle getiren TURKCELL e bir teşekkürü çok görmeyelim arkadaşlar
  • tasarım çok iyi ama arayüz çok tırt geliyor bana.

• Fiyat performansı en kötü cihazlarda 1 numara olsa gerek..

• Ne kadar harcama yaparsa yapsın , bu telefonun fiyatı 1.400 lira seviyesinde olmalıydı.Bu telefonda gelecek karı değil , müşteri memnuniyetini ön planda tutmalıydılar.Sen ilk çıkardığın telefonunda müşteri memnuniyetini sağladın mı , ikinci telefonunu bu fiyatlardan satıp kara geçmeyi hakkedersin ama sen tutup yeni sistemi 2000 tl'den piyasaya sürersen olmaz bu iş.

• Yok artık daha neler, Turkcell her şeyde bir numara, kazıklamakta da!

• 1GB internet ile alet 2000 liraya geliyor. Buradan soygunculara selam olsun... Bunlara saydırıp ban yemeye gerek yok.

• Bu telefonu bu fiyata alan çok olur mu acaba ?

• Bu tür Turkcell haberlerini artık okumuyorum bile. Gerek yok her zaman ki Turkcell işte. ''Soyguncu''

• çok degil 6 ay sonra fiyatı 1000lira altına düşer

• Çok pahalı o paraya en iyi androidlerden biri veya iPhone alınır. Tek ümidim klavyeli olan model eğer 1500 ün altında çıkarsa alabilirim klavyeli telefonları seviyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Çok pahalı o paraya en iyi androidlerden biri veya iPhone alınır. Tek ümidim klavyeli olan model eğer 1500 ün altında çıkarsa alabilirim klavyeli telefonları seviyorum :)

yıl oldu 2013 sayın hocam.. hatırlatayım dedim
  • 1 gb sınırsız internet nasıl oluyor?

• türkcell koyun arıyor yine

• quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

Çok pahalı o paraya en iyi androidlerden biri veya iPhone alınır. Tek ümidim klavyeli olan model eğer 1500 ün altında çıkarsa alabilirim klavyeli telefonları seviyorum :)

yıl oldu 2013 sayın hocam.. hatırlatayım dedim

2013 olduğunu biliyorum da ne demek istediğinizi anlamadım doğrusu. Klavyeli telefon sevmeme mi bu lafınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz bu fiyatlara zaten alınmazda tarifeler içinde en mantıklısı bence 4 gb sınırısz olanı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozok_53_45

1 gb sınırsız internet nasıl oluyor?

1 gb dan sonra hızını 128k gibi komik bir rakama düşürüp adına sınırsız demek oluyor. Bak internet hızını birazcık(!) düşürdük ama yanlis anlama bağlantın hala sınırsız deniyor. :)

• sony xperia z 1850 tl den satışa çıkacak:) s4 pro full hd 5inç ekran bravia 2 ekran teknolojisi....
    Devam et blackberry kendi kendini batır:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.