Şimdi Ara

TURKCELL Çalışan Yakını Kodları. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: rehber_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
13
Favori
9.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Operatör #Turkcell
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba,

Mevcut durumda 22 GB Elçi paketindeydim ve şimdi 24 GB Elçi paketine geçiş yaptım. Geçiş işlemi için toplamda 350 TL + vergi. Yardımınız için teşekkür ederim. Ayrıca, kod arayışım da sona erdi.

• rehber_ R kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam elimde bir adet satılık kod vardır ihtiyaç olan mesaj atabilir

• Aktif mi hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Elçi kodu satan varsa alabilirim

• Merhaba stok var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AfterLife61 kullanıcısına yanıt

Peki çalışan yakını tarifesinde olanların şifreyi ihtiyacı yokmu ? Mh yi aradığımda taahhüt bitimi ihtiyaç olur demişti. elçi yakını ile çalışan yakını aynı havuz tarife ve paketler diye biliyorum eğer elçi yakınında tekrar şifre istemiyorsa çalışan yakınındada istemez gibi

• caryting C kullanıcısına yanıt

Elçi yakını çalışan yakını aynı şey. Der müşteri hizmetleri der. Burada şifre arayan yüzlerce kişiye de demişlerdir. Hepsi şifresiz devam etti ediyor. Banada 650 tl lik paket önerdi o müşteri hizmetleri ve çalışan yakını iseniz şifre bulup devam edin dedi. Bende şifreye gerek yok siz bile bi habersiniz dedim. Özetle elçi yakını paketindeysen üstte yazdığım adımlarla devam et keyfine bak.

çalışan yakınındayım hocam elçi yakını kodu satan bulamamıştım. çalışan yakını kodu satın aldım. eğer aynı olay var ise Şifresiz taahhüt uzatma bu çok iyi olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • caryting C kullanıcısına yanıt

Türkcell arkadaştan öğrendim aynı paketler değilmiş. Kodsuz onda da devam ediliyor muş fakat sms kısmına ne yazılacağını bilmediği için öğrenemedim.

• Değerli Forumdaşlar 1 âdet çalışan kodu arıyorum PM den iletişime geçilmesini rica ederim

Son 1-2 aydır Elçi 22GB pakedi bitecek diye kod arıyordum ama hiçbir yerde satan yok artık. Kod işi tamamen bitti sanırım.

Bununla birlikte mesajınızı görünce denedim ve 2 hattı da 1 sene uzatabildik, teşekkür ediyorum bilgilendirmeniz için.

• Çalışan yakını veya elçi fark etmez indirimli kullanabileceğim tarife için destek ihtiyacın var . Halihazirda Türk Telekom dayım geçiş yapacağım bunu da göz önünde bulundurarak vana ulaşabilirseniz sevinirim .

• bynedim kullanıcısına yanıt

Rica ederim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.