Şimdi Ara

Türkcell Cep-T Paracard

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkcell Cep-T Paracard, artık Türkcell İletişim Merkezleri' nde çıkartılmıyor mu' Bilgisi olan var mı? TİM' e gittim artık çıkartılmadığını söylediler ama internet sitelerinde böyle bir bilgi göremedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sponge.7

Türkcell Cep-T Paracard, artık Türkcell İletişim Merkezleri' nde çıkartılmıyor mu' Bilgisi olan var mı? TİM' e gittim artık çıkartılmadığını söylediler ama internet sitelerinde böyle bir bilgi göremedim.

Bugün Turkcell İletişim merkezine gidip ücretsiz olarak aldım. Herhangi bir sorun çıkarmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

quote:

Türkcell Cep-T Paracard, artık Türkcell İletişim Merkezleri' nde çıkartılmıyor mu' Bilgisi olan var mı? TİM' e gittim artık çıkartılmadığını söylediler ama internet sitelerinde böyle bir bilgi göremedim.

Bugün Turkcell İletişim merkezine gidip ücretsiz olarak aldım. Herhangi bir sorun çıkarmadılar.

Bu forumda birisi de böyle bir konu açmış mayıs ayında. O da TİM' e gitmiş, ''artık satılmıyor'' demişler. Bence de hala satılıyo olması mantıklı Türkcell' in, Paracard' ın sitelerine baktım; artık satılmıyo diye birşey göremedim hiç.
    Bu arada ben de bunu ilk aldığımda ücret ödememiştim ama 5 TL kart ücreti var falan diyor açıklamasında.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: effect68

quote:

Bu forumda birisi de böyle bir konu açmış mayıs ayında. O da TİM' e gitmiş, ''artık satılmıyor'' demişler. Bence de hala satılıyo olması mantıklı Türkcell' in, Paracard' ın sitelerine baktım; artık satılmıyo diye birşey göremedim hiç.
    Bu arada ben de bunu ilk aldığımda ücret ödememiştim ama 5 TL kart ücreti var falan diyor açıklamasında.

Timdeki görevliye sordum ücretsiz olduğunu söyledi. Kartımın aktif olması için hesabıma 10 lira yatırıp geri çekti. Onun haricinde başka bir işlem yapmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu alacagina en para al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ptt den ininal kart alın daha iyi vr kullanışlı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Ptt den ininal kart alın daha iyi vr kullanışlı

O kart ne kadar sürede alınabiliyor? Yani Cep T-Paracard hemen 15-20 dakikada alınabiliyor? Bir de bu ininal kart alışveriş sitelerinin çoğunda kullanılabilir mi direkt kart numarasını yazarak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CEP-T PARACARD KARANLIK TARAFI!!!
    13 yıl önce açıldı
    Vodafone e-sim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zedge08

Ptt den ininal kart alın daha iyi vr kullanışlı

O kart ne kadar sürede alınabiliyor? Yani Cep T-Paracard hemen 15-20 dakikada alınabiliyor? Bir de bu ininal kart alışveriş sitelerinin çoğunda kullanılabilir mi direkt kart numarasını yazarak?

ben almadım ama hemen alınabiliniyor diye biliyorum sitesine girersen daha detaylı bilgi alabilirsin.çoğu yerde geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.