Günlük mü veriyorlar birde. Sağolsun yahu... |
Turkcell, Cumhuriyetin 100. yılını kutluyor: Herkese 10 GB internet hediye! (3. sayfa)
-
-
-
Bunu eklemeleri güzel olmuş. Bazen hediyenizi kullanabilirsiniz mesajı geç geliyordu. Mesaj gelene kadar kullandıysan, onlar tamamen cepten. :D
-
Böyle bir şey yapmadan ne olacağını bilemezler. Tam olarak ne olacağını görmek için yapmalılar zaten. Alınan 10 GB paketleri kaç kişi bitirecek mesela? Bu bile çok iyi bir veri.
Konser alanında olan her yerde olan ve olmaya da devam edecek durum. 5G'siz çok değişiklik olmayacak onda, COW kurmak mecburiyetindeler.
-
100 GB'ın sınırsızdan bir farkı yok ki. Paketi alan çoğu kişi o 10 GB'ı bitiremeyecek bile. 100 GB bitirme uğraşına da çok sınırlı bir kitle girecek. Olan telefonların aniden 100 GB yazılan flaş belleklerine olur anca... :D
-
Bana 11 dakika sonra tanımlanmış
bölgemde yavaş olduğundan fazla kullanılmıyor zaten. 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10GB verilse de 1000GB verilse de 1 günde çoğunluk 1-2GB anca harcar zaten. Ama benim gibi 1 günlük sınırsız internetle sadece 1 günde 400GB çeken de çoktur eminim 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 29 Ekim 2023; 12:54:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çöp.
-
Bana anında geldi, çok sürmeden de bitti. :)
SpeedTest'te bir fark göremedim ama BTK uygulamasında Turk Telekom sunucularında Turkcell'de hız bariz düşük çıkıyor. Turk Telekom sunucuları ile 200 Mbps üstü hız göremedim. Vodafone sunucularında sıkıntı olmuyor. Acaba arabağlantı problemi mi, diğer sağlayıcılarda da aynı mı merak ettim? TT dandik sunucu atmamıştır herhalde.
-
Otomatikte iken Tt sunucularına kendi de bağlanmıyor 😁 uzun süredir yavaş nedense
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X