Şimdi Ara

Turkcell'de cep telefonu kiralama dönemi başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
13.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her ne kadar tuhaf ve kulağa mantıklı gibi gelse de operatörler vatandaşla çok büyük problem yaşarsa bu işten vazgeçebilirler. Kullanılmaya başlanınca daha net öğreniriz.

• Böyle şeyler turkcell de olur
  • Sadece kurumsal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun ülkede note 10+ lar uçuşa geçicek 😀

• İstkrarlı bir ekonominin göstergesi MaşaAllah!

• Donunuza kadar icraya verirler

• Şaka mı bu?

• Tüketici zararına, firmaların yararına olur kesinlikle. Bugüne kadar ney tüketici yararına olmuş ki.

• Zaten 2 yılda bir telefon değiştiren bir kişi kullanırsa gerçekten yarı yarıya kâr edebilir aslında ..

• Çok mantıklı. Amerika’da Apple yapıyor bunu. Eskiyi getirene yenisi aylık 25-30 dolar oluyor. Hem 2 yılda bir yeni modele geçiyorsun. Telefonu satamadım değeri düştü derdi de yok. 10bin lira vermektense 2 yılda 3bin lira vermek daha mantıklı.

• 10k veremeyeceğim lakin merak ettiğim telefonlara bir aylığına 100, 200, 300 tl verip bari içimizdeki ukteyi, hevesi gideririz. Bir de o ay boyunca herkese 'bakın telefonum var oh oh' diyerek havamı atarım. Ne yapayım bir aylığına zengin olmak benim de hakkım. :) Ne yani oturup her gün vergiler yüksek, para birimiz düşük diye üzülüyüm mü!

• Sadece şirketlere mi ? Ne yani bireysel müşteri alamayacak mı ?

• Ben ortalama 5 yıl kullanıyorum bir telefonu 😄

• Hemen baliklama atlanmis yine. Kurumsal'a verilecek hizmet. Haberin dikkat cekmesi icin, aralara gizlenmis bilgi :)

• Sadece işletmelere verilecek. Hemen atlamayın kurumsal dışında böyle bir hizmet yok.

• Ben de diyorum ki, videoda niye Mesut'un saçı yok. Eski videoymuş...

• zaten kaskolu olacakta firma yararına kasko sana fayda etmezki kasko şartı çalındığında güvenlik kamerası görmesi gerekiyor yani kanıtlanması lazım ve halka açık yerlerde unutmaman kaptırmaman lazım eee kanıtlayamazsan sana giriyor fantaziye gerek varmı sonuçta bi sözleşme imzalıosun ve sana kitlerler ordaki şartlarla ayrıca kvk dan falan gelen refurbished cihazları verirler okadar cihaz servisten iade alınıyor onları tamir edip vericekler sıfırlanmış olarak yada teknosa vatan gibi yerdeki teşhir outlet ürünleri yenilenmiş halde verecekler sıfır olduğu bile meçhul

• kurumsal müşteriler diyor hocam. şirket sahipleri kendilerine, ailesine, gerekli gördüğü personeline kiralayacak. kira bedelleri yıl sonu vergiden düşecek. sen, ben gibi normal vatandaşa bedava hava atacaklar yani. ama o kira bedelleri maaşını almadan vergisi kesilen çalışanından tahsis edilecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.