Şimdi Ara

Turkcell’den 349TL’ye T Tablet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne desek kafaniz basmaz sizin
    cunku kapasite meselesi yapacak birsey yok.
    Sanarsin hemen kosup turkcele bu tableti alacak.
    Alacakmis ayaklarina yatarak kimi kandiriyosun.
    Iste bu eziklerden piyasada cok malesef.
    hicbir sey almazlar ama bos bos konusurlar.

bu copoglucop simcard var diye alinmaz.
    Simcard'li tabletlerle gorusme yapamazsiniz.
    Simcard'li tabletlerle internet tuketmek buyuk bir luxtur.

neymis takside dolmusta banyoda tuvalette iserken simcardsiz olurmuymus ama aslinda olurmusta cep telefonunun sarji kadar olurmus daha sonra nasil olacakmis.sozum ona aslinda bu islerden anlarim ayagi yapiyor bizim parazit.
    Sen 1gb'lik internet paketinle kime hava atiyosun.adama simcard'li tablet lazimmis
    olacak is degil.sende her ay simcard'a 10 gb interrnet yukleyecek para mi var.
    diyelim ki var ulan var dedin .madem oyle bu kadar zenginsin niye bu copu aliyorsun git simcard'li apple al samsung al
    belki sana benzemez ama adam gibi bir tabletin olur.

Esas meseleye gelirsek kisa sureler icin hotspot yaparsin uzun saatler icinse

Inadina simcard kullanacagim
    Bende para kum gibi ama apple samsung'a para kaptirmam diyenler icin

Simcard takilabilen wifi dagiticilar var hemde cok uygun fiyatlara .bu is bu kadar basit.kucuk hafif kendi icinde pili olan bu ucuz urun sayesinde isini rahatlikla gorursun.
    Simdi utanmadan yazarsiniz bir de bunu mu alacagiz diye.
    iste o zaman diyorum ki

siz kendi coplugunuzden yiye durun biz aksamlari bir iki torba atariz .bahtiniza ne cikarsa artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 14 Mayıs 2016; 14:21:59 >

• fiyata göre bence normal gibi
  • Turkcell bir seçenek sunmuş işine gelen alır işine gelmeyen almaz.iş bu kadar basit.
    işyerinde satış elemanları simkartlı cihazlar kullanmak durumundalar..yani benim gibiler için bu tur cihazlar elzem...yani cok farklı işler için cok farklı ihtiyaçlar soz konusu..

Asıl tartısılması ve konusulması gereken bu tur tabletlerden nasıl yeteri kadar faydalanabileceği olmalı.belli bi standartta bazı sistemleri sağlamak yuksek maliyetlidir..ama akıllı cihazlarla zaten cok guclu ve ozellikli cihazlar gerekli yazılım ve aparatlarla ciddi uygun fiyatlarla bu tur işler hal olabilir..
    http://forum.donanimhaber.com/m_96475859//tm.htm#96475859
    mesela tablet araca akıllı mantıklı şekilde uygun fiyatla yerleştirlebilse.
    Media aygıtı ve navigasyon olarak kullanılabilir...
    ayrıca tabletlerin araç içi kamera,araç takip veya guvenlik kamerası olarak kullanılabilirmi merak ediyorum

• Turkcell bir secenek falan sunmamis birader
    O secenek dedigin olsa olsa ya cahillik yada enayilik sertifikasi olarak gecer.turkcell vb yerli firmalarin yaptigi bu adiliklere ben goz yummam.sessiz kalmam banane alan alsin demem.demedigim gibi konusarak yazarak diger insanlara anlatirim isin gercegini.
    beni zaten aptal yerine koyamazlar ayni zamanda
    bu milleti de aptal yerine koymalarina asla musaade etmem.

Bu tablet copoglu coptur.
    Simcard'li tablet gereksiz ve
    simcard'la internet luxtur.
    Ben lux takilacagim sanane diyenlerin
    bu cople ne isi olur.
    Bu fiyatlara kaliteli bir urun bulunmaz diyen tarihi gecmis dinazorlarin pesine takilmayin.
    bu sehir efsanesi sozler artik gecersizdir.
    Bugun xiaomi elephone letv teclast ramos chuwi vb bir suru firma olaganustu isler
    gerceklestiriyorlar.
    uygun fiyatli efsane urunleri bizlere sunuyorlar.insanlara kaliteyi uygun fiyata veriyorlar.

Herseyden onemlisi bizdeki yerli firmalarin yaptigi aptal enayi ne versek alir bu gerzekler muamelesini onlar kendi vatandasina yapmiyor.

Son soz olarak insanlar istedigi urunu
    alabilir elbette.herkes de donanimdan anlamak zorunda da degil.biz bu forumlarda yazarak
    burada ki eksikligi doldurmus oluyoruz.
    ayni zaman da kendimde faydalaniyorum ogreniyorum cunku teknoloji durmuyor.
    bir nevi bilgi paylasimi diyebiliriz.forumlarin temel amaci da bu.
    Bu copoglu cop tableti bu haberi yapan editor birak kendine yegenine almayi evindeki kedisi icin bile almaz bundan emin olun.
    350 tl param var bana laf degil urun goster diyenler icin forumda ornek bir urun gosterdik .bundan sonrasi size kalmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    o senin cehaletinin eseri 3G tabletlerde 3G görüşme dahil telefonla yaptığın görüşme yapılabilir... 4G içinde aynısı geçerli... öğrende gel... kazıkçı TURKCELL'i savunmak için değil tablet pc için genel olarak 3G ve 4G tablet pcler için yazdım... 350TL ucuz gibi gözüksede pahalı...
  • yapılan araştırmalara göre 2014 yılında 50 milyon simkartlı tablet satılmış , 2019 da bu rakamın 76 milyon olması bekleniyor

http://www.gartner.com/newsroom/id/3064718

bu konu içindeki önerilerde adı geçen tüm büyük markaların da 3g 4g li tabletleri var keşke ülkemizde turkcelin fiyat seviyesinde satılsalar da alsak

yukardaki mesajlarında hakaretler savuran ozkn_s için forum yetkilileri gereğini yapacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi landmoon -- 15 Mayıs 2016; 0:49:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozkn_s kullanıcısına yanıt
    paragöz TURKCELL'e öfken gözünü kör etmiş... arızalar sarı kutuya koyup 4000 puana T70 + T tablet olarak alınmasını sağlasa kimse kötü yorum yapmaz heralde... 350TL tableti sarı kutudan alabilsek daha iyi olurdu... ama adamlar 4000 puanı 100TL harca sana 50TL sadaka verelim tarzı kullandırtıyor...
  • tüm büyük üreticiler simkartlı tablet yapıyor , her yıl bir ülke nüfusu kadar insan bunları alıyor ...

simkartlı tabletleri kimse görüşme yapayım derdiyle almıyor , zaten tablet alan herkesin cep telefonu var

normal tablet alırım birde 4g wifi mobil modem alırım diyince +200 tl verirsiniz

tabletin simkartlı olması wifi olmayan yerlerde canınınız istediğinde internete girmenizi sağlar

simkartlı tablette için illa yeni bir hatta tarifeye gerek yok , cep telefonunuzda kullandığınız hattın ikiz simkartını çıkarttırısınız onuda tablete takarsınız , cepte kullandığınız internet paketini tablette de kullanabilirsiniz

"ozkn_s" in yazdığı hakaretlere ilaveten verdiği örnekler :
    "teclast x80 de legend oyunu oynanıyor , harika"
    "hotspotta telefonunun şarjı bitmesin diye 30 dolara harici pil al"
    "simkartlı tablet istiyorsan 349 tl lik bunun yerine 1200tl ye ipad air2 al".....

• Kimsenin gozu kararmadi merak etme.
    Biz bu yerli soysuzlara karsi gozumuzu acali epey bir zaman oldu.
    Biz simdi esir dusenleri hurlestirmeye cabaliyoruz .olay bundan ibaret.

• Bak birader biz senin selani mubarek cuma gunu okuttuk yetmedi gomduk.topragim az geldi dedin 14 misli toprak attik.simdi de fatiha istiyorsun bari okuyalim da tam olsun.

1-ureticiler simcardli tablet yapiyormus.
    Hadi ya essahtan mi vallahi inanmam.
    Sen şakamisin birader.kafan mi hoş .gazozuna hap mi attilar.ah nuri alço ah senin yuzunden insanlar kotu yola dusuyor.yatacak yerin yok.
    2-diger ulkelerde simcardli tabletler satiliyor cunku tabletlerden gorusme yapilabiliyor.buna ragmen simcardsiz modeller daha fazla satiliyor.simcardsiz tablet satisina ait rakamlari yaz da bir kiyas yapalim.hodri meydan.
    3- simcardli tableti gorusme yapmak icin almiyorlarmis.
    medyum memis vardi bir zamanlar allah benzetmesin diyelim.
    4-senin dedigin olsun ikiz simcard cikartalim.
    Daha sen ikiz simcardin nasil kullanildigini bilmiyorsun.yazayim da ogren.ikiz simcardlari ayni anda kullanamazsin.yani biri aktifken digeri pasif durumdadir.bilip bilmeden insanlari yonlendirme.
    5-ben de canimin istedigi yerde mobil internet keyfi yapmak isterim.hem de senden daha fazla.ister cepte ister tablette.
    Gel gor ki ates pahasi .o yuzden diyorum mobil internet luks tuketime girer.luks tuketim yapacak insanlar ne yapsin bu copoglu cop tableti.telefonumuzdaki 1-2gb'lik internet icin tablet alinmaz.tablet demek wifi demektir.
    ta ki mobil internet ucuzlayana kadar.
    6-simdi hesap zamani

Turkcelin copoglu cop tableti 350tl

Teclast x80 plus 83 dolar yani 240 tl
    (Kargo masrafi yok gumrukten muaf)

4g wifi modem 30 dolar yani 90 tl
    (Kargo masrafi yok gumrukten muaf)
    3g de 42 mps
    4g de 150 mps
    Ayrica sd card girisi de var 32gb'a kadar destekliyor.yani flas bellek olarakta kullanabilirsin.
    Sadece 90 tl daha ne olsun.hem 3g hem 4g simcardli modem hemde flash bellek.

Xiaomi 16000 mah powerbank 65 tl
    Turkiye n11 magazasi kargo bedava

Son durum

Turkcelin copoglu cop tableti 350 tl
    Teclast x80 plus +modem+powerbank=395 tl

Sadece 45 tl fark var.

240 tl olan bu tabletin rakibi bu copoglu cop tablet degil.bu tablet suan piyasada bulunan 1000 tl lik cogu tablete nal toplatir bunu da bilesiniz.kendisi kucuk ama canavar bir tablet.

http://tr.aliexpress.com/item/Unlock-ZTE-MF823-4G-LTE-FDD-900-1800-2600Mhz-Wireless-Modem-USB-Stick-Dongle-Data-Card/32596373640.html?spm=2114.010208.3.10.OR4ENA&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10017_10021_507_10022_10020_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_1&btsid=f78a33ae-8d6c-44c3-8b80-fb96ff76c556

http://tr.aliexpress.com/item/Huawei-e3372-e3372s-153-4G-LTE-USB-Dongle-USB-Stick-Datacard-Mobile-Broadband-USB-Modems-4G/32316018438.html?spm=2114.010208.3.1.hCqrzp&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_1_10017_10021_507_10022_10020_10009_10008_10018_10019,searchweb201603_1&btsid=793813c8-f8b9-4b5f-ad56-16090c2af3df

http://m.n11.com/xiaomi-16000-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-powerbank-P96356110?cid=604001&gclid=CJPW8PDc3MwCFQcUGwodKPAKaQ&gclsrc=aw.ds

7-gelelim esas meseleye
    Biz diyoruz ki
    Kalite demek para demek
    Ucuz olursa ancak bu kadar olur demek
    Kaliteyi uygun fiyata alamazsin demek .....
    gibi anlayislar cokmustur.bitmistir.tarihe karismistir.
    Bilmiyorsan bilenlerin izinden git
    Anlamiyorsan anlayanlarin izinden git.
    Kan emici yerli soysuzlara teslim olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 16 Mayıs 2016; 13:28:44 >

• Gelsin de alalım kim uğraşacak gümrükle?

• boş muhabbetler

"4g wifi modem 30 dolar yani 60 tl"

30 usd 89 TL eder
    ayrıca simkartlı ürünü btk ya kayıt ücreti ile kaydettirmek gerekiyor , yoksa bir süre sonra kapatılıyor oda 138 tl

"Teclast x80 plus +modem+powerbank=365 tl"
    hesabı da tutmadı

ayrıca 100 tl fazla verip simkartlı tablet taşımak yerine tablet+modem+power bank taşımak
    ....dediğim gibi boş muhabbetler

• Ufak bir hesaplama hatasi yapmisiz simdi duzelttik.

Bak birader mubarek cuma gunu senin selani okutmustuk.yetmedi gommduk.topragim az geldi dedin 14 kat toprak attik .bir de fatiha istedin onu da okuduk.simdi de helvani yiyecegiz afiyetle.

1-hic gulesim yoktu .uzun zamandir boyle karikaturluk bir tiple karsilasmamistim.
    modemler btk'ya kayit ettirilmez birader.
    yalniz bakirkoy ruh ve sinir hastaliklari bolumu kayitlari basladi sana bir mujdem var kisa bir sure icin kayitlar ucretsiz.

2-buradaki oneriler senin icin yazilmamistir.bunu bilmekte fayda var.
    bu yazilari okuyanlar faydalansin yeter.

3-ben simcard'li tablet almam.sebebini soyledim.mobil internet cok pahali ayriyetten gorusme de yapamazsiniz.hem mobil internet pahali hem de gorusme yapilamiyor ne yapayim ben simcardli tableti.
    tablet demek wifi demektir.
    4-bugun itibariyle mobil internet lukstur.pahali istir.hem luks olsun benim icin sorun yok birader diyeceksin hem de ucuzundan simcardli tablet arayacaksin.
    komik duruma dusmenin alemi yok.
    5-birde tabletlere insanlar oyuncak gozuyle bakiyor.2-3 sene oncesine kadar dogruydu ama bugun laptop seviyelerine yaklasti.
    yani tablet iste ne yapabilir ki ancak candy crush oynarsin anlayisi tarih oldu.artik nerdeyse giris seviyesi bir laptop almis oluyorsunuz.tabii butun tabletler degil .
    Bugun icin konusursak intelin z serisi chipsetleri rakipsizdir.bu chipsetler muthis performansinin yani sira uygun fiyatlarla bizlere sunulmasi daha da muthis bir olaydir.
    kaliteyi uygun fiyata almak hayal degildir
    Kalite demek cuzdanlari bosaltmak degildir
    az paran varsa kalite senin neyine donemi sona ermistir.
    Tablet +modem(35 gr) +powerbank tasinir mi
    Modemi soylemeye gerek yok zaten tuy kadar hafif.sunu belirtmekte fayda var.ya modem kullanacaksin ya powerbank
    Yani ikisi ayni anda degil.2.hat alirim diyorsan modem kullanacaksin.
    Hayir ben 2.bir hat almayacagim diyorsan cepten hotspot durumunda sarj problemine karsi powerbank iyi bir cozumdur.
    Ben powerbank tercih ederim sadece hotspot olayi icin degil.malum bataryalar gunluk kullanimda da cabuk tukeniyor.bu hepimizin sikintisi malesef.
    o yuzden powerbank en ideal cozum.
    tak powerbanka hem cep telefonunu hem tabletini ister parkta ister cafede ister sahilde kullan saatlerce

6-bakin arkadslar burayi dikkatlice okuyun
    Zannedersem 10 gun kadar once samsung bir tablet tanitti.bu haber dh sayfalarinda da yayinlandi.
    Samsung galaxy tab10.1 (2016)
    Wifi versiyonu 290 avro yani 980 tl
    Ulkemizde vergiler dahil fiyati 1200 tl

Simdi turkcelin tableti ucuz olmasina ragmen ne kadar copse icindeki vasat donanim sebebiyle bana gore pahali olan bu tablet
    bir o kadar coptur.bu tabletin icinde 1200 tl edecek bir donanim yoktur.240 tl olan teclast x80 plus bile bu tableti ezer gecer.ama buna ragmen adamlar bu tableti markanin gucunu kullanarak insanlara iteleyecekler.
    bizde insanlara diyoruz ki
    bu tablet coptur yaklasma.parani sokaga atma
    bu parayi kolay kazanmadin unutma.

Eeee peki o cop bu cop onu alma bunu alma
    Ne alacagiz biz kardesim diyenlere alternatif gostermek sarttir.cop deyip kenara cekilemezsiniz.
    1200 tl 'ye ferrari tablet olur mu

http://m.tinydeal.com/product/teclast-x16-power-116-win10-dual-os-z8700-8gb-64gb-tablet-pc-157211?admitad_uid=3a429b2f518b4b09bc710f48385dfe71&utm_source=admitad&utm_medium=referral&utm_campaign=admitad

ISTE 1200 TL SON MODEL FERRARI TABLET

Teclast x16 power 360 dolar
    Gumrukte takilma ihtimalini cozmek kolay ama bu konulara girmeyecegim.
    biz gumruk vergisini de ekleyelim.yolumuza oyle devam edelim.
    % 20 vergiyle birlikte 430 dolar yani 1280 tl
    kargo bedava
    Samsun galaxy tab10.1 (2016) 1200 tl
    Teclast x16 power 1280 tl

Samsung sadece android
    Teclast hem windows hem andoid hibrit sistem

Samsuntaki chipset paraya gore dandik otesi
    Teclasttaki chipset intelin en ust seviye mobil chipseti. Bosuna ferrari demiyoruz.

Samsungta 1600 mhz hizinda islemci var
    Teclastta 2400 mhz hizinda islemci var
    (Intel z8700 islemci modeli)

Samsungta 2 gb ram var 933 mhz
    Teclastta 8 gb ram var 1600 mhz

Samsungta 16 gb bellek var
    Teclastta 64 gb emmc bellek var
    ( emmc yani siradan belleklere gore iki kat daha hizli)

Samsungta mali-830 mp2 grafik karti var.
    Candy crush angy birds gibi oyunlari sorunsuz bir sekilde oynarsin
    Teclastta intel hd grafik karti var.
    Android magazasindaki butun oyunlar simdiki ve gelecekteki butun oyunlari
    Windowsta ise giris seviyesi laptoplarin oynattigi butun oyunlari oynatir

Samsungta 7300 mah gucunde batarya var
    Teclastta 8500 mah gucunde batarya var

Burada baska bir kiyaslama yaptik.ne turkcell ne samsung ne de teclast hicbiri babamizin oglu degil arkadaslar.
    Samsung asus gibi firmalar bu tableti 3500 tl'den asagi vermez.3500 tl 'lik tableti 1280 liraya al gule gule kullan.kaliteyi uygun fiyata almanin keyfini yaşa
    devir akil devri. arastiracaksin ogreneceksin kafa patlatacaksin ki zar zor kazandigimiz parayi en uygun bir sekilde degerlendirelim.ha benim param ha senin paran arada bir fark yok herkes zor sartlarda para kazaniyor.birbirimize yardimci olmak birbirimizi kollamak gerek .yoksa suruden ayrilani kurtlar kapar ona gore
    kimse ne bizi ne de baska insanlari aptal yerine koyamaz.insanlarin bilgisizligini firsata cevirmek isteyen soysuzlara gereken cevabi vermeliyiz.kim ne biliyorsa acik kanallardan paylasiyor.ister dinlersin ister dinlemezsin.
    biz vazifemizi yapariz gerisi senin bilecegin is

Bilmiyorsan bilenlerin izinden git
    Anlamiyorsan anlayanlarin izinden git.

Bunlari da beceremiyorsan kendi coplugunden yiye dur aksamlari bir iki posette biz atariz.
    artik bahtina ne cikarsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 17 Mayıs 2016; 11:39:23 >

• boş muhabbetlere devam

evet yurtdışından aldığınız bütün simkart takılan cihazları kayıt ettirmeniz gerekir,
    5392 sayılı Kanun GSM şebekelerinden hizmet alan cep telefonu, modem, el bilgisayarı, POS cihazı, gömülü sistemler vb. kapsar

349 TL lik tabletten uçtuk, Samsung da çöp oldu ...1280 TL ye yurt dışından Teclast alacağız , yine süper bir fikir

• t70 i t60 dan güçsüz yapan bir firmadan düzgün cihaz beklemeyin.

• Tableti kullanmadan saçma sapan yorumlar yapmış sanırım hoşunuza gitmeyen servis sağlayıcıya saldırmak istemişsiniz, 4 gündür tableti kullanıyorum ve bu fiyata gayet yeterli bir cihaz, her oyunu hiç kasmadan oynadım en basitinden, kamera güzel fotoğraflar çekiyor,ekran çözünürlüğü güzel ve aydınlık, 6 ay 1 gb kalan 18 ay 100mb internet hediye, daha ne olsun, ayrıca bir yıldır turkcell hat kullanıcısıyım servis sağlayıcıdanda çok memnunum, asıl çöp olan elektronik bir aleti veya herhangi bir cihazı kullanmadan yaptığınız yorumlardır, buradaki kötü yorumlara kulak asmayın tarifeye ek internet hediyeli uygun fiyatlı alın

• şu tableti sarı kutudan puanla 2000 puana T70 + T tablet 4000 puan olarak alsak kimse kötülemezdi... yalan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

Kimsenin gozu kararmadi merak etme.
    Biz bu yerli soysuzlara karsi gozumuzu acali epey bir zaman oldu.
    Biz simdi esir dusenleri hurlestirmeye cabaliyoruz .olay bundan ibaret.

daha iletisim kurmanin temel kurallarindan bihabersin, burada insanlara sabir testi modunda yaziyorsun.
  • Çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı eski dizüstü bilgisayarlarınkine benziyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.