Şimdi Ara

TURKCELL DEN ALINAN HP LAPTOP HAK. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TURKCELL'den alınma laptop var elimde fakat bu laptopa nasıl sim kart takabilecegimi bir türlü anlamadım.
    bu konuda bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.

• pilin altında sim kart yuvası var diye biliyorum,pili çıkar oraya bir bak hocam...
  • yan kısımlarda bi çekmece vardır o çekmeceyi çıkartıp kartı takıcaksın..
  • hp compaq mininote 701et modelinden bahsediyorsan eğer pili çıkar yan tarafta sim kartın girebileceği bir delik var. oraya tak. çipli kısım laptopa gelecek şekilde takılıyor. daha sonra hp com. manager programından WWAN 'ı aktifleştir. sonrada pin kodunu girip bağlan...
  • dostum aynısını ben kullanıyorum dikkat et ben tavsiye etmiorum artık bu notebooğu ndn dersen performans olarak ii fena deil ama durup dururken mavi ekran çıkıo herşeyi kolay kolay yükleyemiyorsun çakışıyor :S ben servise verdim harddisk ve hoparlöründe sorun çıkmış :S hala parça bekliyor 30 günün dolmasını bekliyorum

kart konusuna gelirsek pili çıkart ya sağ yada sol tarafında ince bi sim giriş yeri var oraya sim kartın kesik olan kısmı dışarı gelecek şekilde yerleştir.. dostum gerisini masaüstünden bağlantılardan halledersin
  • hepinize tesekkürler arkadaslar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.