Bildirim
TURKCELL DEN ALINAN HP LAPTOP HAK. YARDIM
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pilin altında sim kart yuvası var diye biliyorum,pili çıkar oraya bir bak hocam... -
yan kısımlarda bi çekmece vardır o çekmeceyi çıkartıp kartı takıcaksın.. -
hp compaq mininote 701et modelinden bahsediyorsan eğer pili çıkar yan tarafta sim kartın girebileceği bir delik var. oraya tak. çipli kısım laptopa gelecek şekilde takılıyor. daha sonra hp com. manager programından WWAN 'ı aktifleştir. sonrada pin kodunu girip bağlan... -
dostum aynısını ben kullanıyorum dikkat et ben tavsiye etmiorum artık bu notebooğu ndn dersen performans olarak ii fena deil ama durup dururken mavi ekran çıkıo herşeyi kolay kolay yükleyemiyorsun çakışıyor :S ben servise verdim harddisk ve hoparlöründe sorun çıkmış :S hala parça bekliyor 30 günün dolmasını bekliyorum
kart konusuna gelirsek pili çıkart ya sağ yada sol tarafında ince bi sim giriş yeri var oraya sim kartın kesik olan kısmı dışarı gelecek şekilde yerleştir.. dostum gerisini masaüstünden bağlantılardan halledersin -
hepinize tesekkürler arkadaslar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X