Şimdi Ara

TURKCELL’DEN BİREYSEL FATURALI MÜŞTERİLERİNE TEŞEKKÜR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
8.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • perşembe pazardı çarşamba 08:00-18:00 arası bedava çıktı
  • benimde çıktı cuma haftada 3 gün bedava
  • kampanya aktif oldu

cuma gunleri sabah 6dan akşam 18e kadar bedava

salı ve cumartesileride bedvaydı zaten
  • Muhteşem :) Salı-Cumartesi ücretsizdi, şimdi Çarşamba-Pazar 06-18 ücretsiz geldi :)
  • diğer hattımda cumartesi salı bedava vardı, cumartesi verdi.
    olsun, Allah razı olsun. ya tutarsa dedik
  • Bizbize kamu 1200 özel her yöne 100 SMS hediye ettiler.

Aslında böylesi daha iyi olmuş, düşünmüşler bizi :) Ne de olsa bizim dakika ihtiyacımız yoktu, ayda her yöne 20 saat fazla bile geliyordu.

100 MB yada 1 GB net hediye etseydi çok daha iyi olurdu ama yine de teşekkürler Turkcell.
  • turkcell yine saçmaladı....mesaj gonderdim 4 yıldan daha azmış aboneligim(8yıldan fazla aslında)....6 ay taahhut vermem gerekiyormuş.daha once ayrılırsam HER GUN için 3.64 tl cezası varmıs.....
  • bu kadar şanssızlık olurmu yaa.

1. hat haftada 2 gun : Çarşamba - cumartesi / Kampanyadan CUMA

2. hat haftada 2 gun : salı - cumartesi / Kampanyadan CUMARTESİ

3. hat haftada 2 gun : perşembe - Cumartesi / Kampanyadan PERŞEMBE

4. hat haftada 2 gun : salı - cumartesi / Kampanyadan CUMARTESİ

içimden bir ses diyorki, Turkcell 6 ay boyunca kontrat ile kendine bağlayıp, cayma bedelliyi tazeleyip, Başka kontratlı kampanyadan yararlanan müşterilere tekrar cayma bedelli yapmasını engellemiş olacak...

• 12 yıllığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Bizbize kamu 1200 özel her yöne 100 SMS hediye ettiler.

Aslında böylesi daha iyi olmuş, düşünmüşler bizi :) Ne de olsa bizim dakika ihtiyacımız yoktu, ayda her yöne 20 saat fazla bile geliyordu.

100 MB yada 1 GB net hediye etseydi çok daha iyi olurdu ama yine de teşekkürler Turkcell.

Kesinlikle katılıyorum, tabi Turkcell'e biz de teşekkür ederiz ama, ben de konuşma yerine data paketi olmasını tercih ederdim, hiç olmazsa korkmadan rahat rahat nete girer çıkar. mail kullanırdık cepten.
  • haftada iki günle çakışınca öncelikli olarak hangisinden düşecek. malum haftada iki gün 24 saat boyunca geçerli bu belli saatlerde
    bi de taahütlü cayma bedellisi olanlarda öncelikli olarak hangisinden düşecek
    bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 17 Eylül 2010; 15:58:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

haftada iki günle çakışınca öncelikli olarak hangisinden düşecek. malum haftada iki gün 24 saat boyunca geçerli bu belli saatlerde
    bi de taahütlü cayma bedellisi olanlarda öncelikli olarak hangisinden düşecek
    bilen var mı

garanti olsun diye turkcell i ara
  • Turkcelle mesaj gönderdim. iki hattımdaki dakikaların kullanılmadan iptal edilmesi için.
    zaten o gunler bedava, bide beni 6 ay kontratla elinde bekletcek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Turkcelle mesaj gönderdim. iki hattımdaki dakikaların kullanılmadan iptal edilmesi için.

"6 aydan once ayrılmanız durumunda gecirdiginiz her sanslı gun için faturanıza 3.64tl yansır" dikkat et sanslı gununde olabilirsin:)
  • Neden sadece bireysel 10 tane hattımız var her ay hepsine 550 tl veriyoruz?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Turkcelle mesaj gönderdim. iki hattımdaki dakikaların kullanılmadan iptal edilmesi için.

"6 aydan once ayrılmanız durumunda gecirdiginiz her sanslı gun için faturanıza 3.64tl yansır" dikkat et sanslı gununde olabilirsin:)

2 hattımın henuz şanslı gunu değil. kullanmadan mesajı gönderdim iptal olmasını istedim.
    2 ayrı hattımda zaten haftada 2 gun bedava var. ikisinede aynı gunlerde bedava geldi. kullanmadan iptal ettiricem inşallah..

• Süper, pazar pazartesi bedavaydı bu da çumartesi gününe geldi. Çok iyi oldu. 1.5 yıl faturalı hat kullanıyorum, ama daha önceden 2.5 yıllık hazır karttım onuda faturalıya saydı. Mükemmel oldu. Teşekkürler türkcell . seni seviyorum. Sende beni :)
  • 60 gun boyunca salı günleri de konuşabilirim artık.
    Heryöne 120 nin dolmasına 6 ay vardı. Bu da zaten 6 ay.Artı cumartesi pazar.Mis gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 17 Eylül 2010; 19:07:46 >
  • Eyvallah arkadaşlar
    bana da perşembe çıktı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.