Şimdi Ara

@@ TURKCELL'DEN CEPBİZDEN @@ tüm yorum ve görüşleriniz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu alınırmıya adam ayda 399ytl demiş tam gerizekalı bunlar he
    ayda 399 a ev alıyor artık millet
  • falla millet bu topigi türkcelle rahat sövesiniz die acmıstım zaten caktırmayın

burada söyeleyn herkese katılıyorum adamı sabunsuz ...ker bunlar yaa ben bugun turkcell extraya gittimde kesinlikle alınmaz!!....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeDDo -- 13 Mart 2006; 17:52:02 >
  • ya arkadaslar bu turkcelle toplu bir mail atalım yoksa turkcelli bırakalım artık ya
  • teller

k750i,n70,d600
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

bu alınırmıya adam ayda 399ytl demiş tam gerizekalı bunlar he
    ayda 399 a ev alıyor artık millet

• Şöyle bir ı hak ediyorlar. Ayda o kadar para verilir mi ? Ancak iş adamları alır onlarında ihtiyacı yok zaten.
  • beyler sunuda belirteyim ayda 339 ytl ye citroen C4 alabiliyonus
  • Arkadaslar , kampanyanın bir baska aptalca yonu de zaten o kadar parayı odeyebilecek kapasitede olan biri, istedigi telefonu hayli hayli alır ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothorien -- 14 Mart 2006; 10:54:42 >
  • Pahalı!
  • Avrupa'daki GSM şirketlerinin kampanyalarına bakın, bir de bunlarınkine. İnanın Vodafone gelsin, roaming servisini de ucuzlatsın zenginler bile artık Turkcell kullanmaz. Turkcell arkasına hükümeti de almış milleti kazıklıyor. Bazıları da çok kaliteli diye tutturmuş gidiyor. Bilmeyenler için söylüyorum, Turkcell zengin ve zengin görünmek isteyen kişilerin tercih ettiği bir şirkettir. Adamlar faturasız hatlara bile 2. sınıf muamelesi yapıyorlar. En ufak bir yoğunlukta bile faturalı hatların çalışıp faturasızların çalışmaması da bunun kanıtıdır. Yıllarca hükümetlerin desteğiyle yükseldiler ve milleti sömürdüler. Bence yaptıkları hiçbir şeye kanmayın.

Turkcell'e

• quote:

Orjinalden alıntı: gren

CEPBİZDEN KAMPANYASI ŞÖYLE İŞLİYOR

*CEBİNİZİ BOŞALTIP TURKCELLE VERİYORSUNUZ
    *BOŞALAN CEBİNİZE TURKCELLİN VERDİĞİ CEP TELEFONUNU KOYUYORSUNUZ

YANİ SİZİN CEBİNİZ TURKCELE GİDİYOR TÜRKCELLİN VERDİĞİ CEP TELEFONU SİZİN CEBE GİRİYOR

BU KAMPANYANIN ADINI TÜRKCEL CEP SİZDEN DESE DAHA İYİ YANİ

tamamen katılıyorum
  • +1
    kesilikle haklısın kardesim!....
    quote:

Orjinalden alıntı: nebuzaradan

Avrupa'daki GSM şirketlerinin kampanyalarına bakın, bir de bunlarınkine. İnanın Vodafone gelsin, roaming servisini de ucuzlatsın zenginler bile artık Turkcell kullanmaz. Turkcell arkasına hükümeti de almış milleti kazıklıyor. Bazıları da çok kaliteli diye tutturmuş gidiyor. Bilmeyenler için söylüyorum, Turkcell zengin ve zengin görünmek isteyen kişilerin tercih ettiği bir şirkettir. Adamlar faturasız hatlara bile 2. sınıf muamelesi yapıyorlar. En ufak bir yoğunlukta bile faturalı hatların çalışıp faturasızların çalışmaması da bunun kanıtıdır. Yıllarca hükümetlerin desteğiyle yükseldiler ve milleti sömürdüler. Bence yaptıkları hiçbir şeye kanmayın.

Turkcell'e

• Arkadaşlar bu kampanya güncel değil zaten 3-4 yıllık bir geçmişi var ama inşallah yakında 3 operatörde çok cüzi fiyatlara sözleşmeli telefon verecek.
  • Arkadaşlar bu kampanyadan 2 sefer yararlanabiliyor muyuz?
    12 ay geçti yeni bi telefon daha isteyebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

Arkadaşlar bu kampanyadan 2 sefer yararlanabiliyor muyuz?
    12 ay geçti yeni bi telefon daha isteyebilir miyim?

Tahminimce olur ama Turkcell bu bikez aldınız biz cebimize bakarız olmaz diyedebilir. Ama iyi fatura ödüyorsan senin için herşeyi yapabilirler. Bu arada başlığı hortlatmışsın, bu aralar forum iyice hortlamaya başladı hayırdır kontörlere zam mı gelecek ne
  • Teşekkürler, yeni konu açıp kirlilik olmasın diye aramadan ulaştım başlığa
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.