Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bana ek 2 gb vermedi ve 20 gb hediye de vermedk numara tasidim osmaniyeden ikametgah ankara

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Turbo Extra 5GB Paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslankesilen

Hocam bana ek 2 gb vermedi ve 20 gb hediye de vermedk numara tasidim osmaniyeden ikametgah ankara
    ILFIRSAT 2GB yazıp 2200'a gönderin

20 gb'da yoldadır onu tarifeye geçtikten bir kaç saat sonra veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci

Turbo Extra 5GB Paketi
    Hocam epey kurcaladım fakat tek alternatif tarife şu olabilir, bunun da şartlarında yazdığı bir bölüme dayanabiliriz.

Kampanyadan yalnızca halihazırda Lifecell Plus, Lifecell Plus 3 GB, Lifecell Plus 5 GB ve Lifecell Fırtsat 5 GB paketlerinde bulunan, 90 günden uzun süredir Turkcell abonesi olan ve kampanyayı almak isteyen mevcut aboneler faydalanabileceklerdir.

Siz de 90 günden fazladır Turkcell müşterisisiniz. Müşteri hizmetlerini arayıp bir sorun.

Bu tarifeye geçerseniz 5GB'ın yanına 1GB sözleşme yenileyeceğiniz için verecek, ayrıca seçeceğiniz bir uygulamaya da 5GB kota verecek.

• ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Online islme merkezi 20 sine kadar yetismeyecegi icin islemi iptal ediyor zaten.
    Yeni hat alimi ile kampanyaya gecilebilir

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    20 gb geldi ama digeri olmadi

Kampanya katilim kriterlerini saglamadiginiz icin talebinizi gerceklestiremiyoruz. Size uygun kampanyalar icinwww.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. B002
    Böyle diyor

• Kampanya son gün 20 haziran deniliyor ama numara taşımada işlemler bitti ne demek ya. bugün vakit bulursam soracağım umarım yalan çıkar.

kaç kişi yeni hatla geçiyor sanki.
  • bayide işlemi yaptıktan sonra numara taşıma sms'i (şu gün şu saat de hattınız taşınmış olacaktır..) ne zaman geliyor, bilen arkadaşlar yazabilir mi
  • bu arada 2 farklı bayi 2 farklı şekilde bilgi verdi, ilkinde (pazar günü gitmiştim) talebin alındığı tarih geçerlidir dendi. diğerinde (dün akşam 6 gibi işlemi yaptırdığım bayi) haziran 20'si bitmeden hattınızın turkcell'e geçmiş olması gerekiyor, acaba işleminizi almasak mı yetişmezse(numara taşıma işlemi 4 gün içinde oluyor) mağdur olursunuz falan dedi, bende sıkıntı yok bu olmsa platinuma geçecektim zate dedim öyle sabunladım yani.
  • Yahu hiç mi cuma mesajı atmıyorsunuz eşe dosta? :) 100 sms kime yeter Allah aşkına? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: humble mumble

Yahu hiç mi cuma mesajı atmıyorsunuz eşe dosta? :) 100 sms kime yeter Allah aşkına? :)
    Bipten her yöne sms ücretsiz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • symbiat kullanıcısına yanıt
    Bana işlemi yaptırdıktan 1 gün sonra geldi. Pazar akşama 21:45 işlem yaptırdım. Çarşamba sabah 4 te taşınacak diye mesaj aldım.

• symbiat kullanıcısına yanıt
    Bana da işlemi yaptırdığım bayi işlemin yapıldığı tarih önemli dedi. Zaten tarife aktif şekilde hattınız açılacak dediler. Ama ne kadar doğru bilemicem.

• Ben Vodafone'dan geçecektim ama sanırım şu an itibarı ile hat taşıma yapacakları kabul etmiyor, doğru mudur?
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    Bana dun tasirken bayi. 20 sine kadar tasinip o pakete uye olursaniz gecerli olacaktir dedi. 20 sinden sonra gecerseniz o anki kosullarda uye olursunuz dedi.

• kampanya basladigi gun gecis talebi yaptim 2 gun sonra gectim 🤗

• Bugün geçişim sağladın. D.o. ‘ de 30 gb bipte geçerli diyor, bu direkt bipten bipe mesaj,arama ve görüntülü aramalarda geçerli değil mi ? Normal 1000 dk her yöne bip aramam da var.
    Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2jz1993 -- 18 Haziran 2019; 10:38:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

Bugün geçişim sağladın. D.o. ‘ de 30 gb bipte geçerli diyor, bu direkt bipten bipe mesaj,arama ve görüntülü aramalarda geçerli değil mi ? Normal 1000 dk her yöne bip aramam da var.
    Evet o 30GB BiP'ten BiP'e aramalarda geçerli. Normal aramalar pek yemiyor da, görüntülü aramalarda epey harcama yaptığı için 30GB işine yarayacaktır.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    2 sorum daha var hocam ;

1. Bu 30 gb Bipten karşıda bip olmayan birisini aradığımda düşüyor mu yoksa ? Her yöne dakikası ile birlikte internet kullandığı için beraber mi düşüyor ?

2. Bipi olmayan tt kullanıcısına bip yükletip aradığımda bipten bipe kotamdan internet olarak mı düşecek ? Yoksa yine her yöne dakikam ile birlikte 30 gb dan düşecek ?

Biraz karıştırdım kusura bakmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: 2jz1993

2 sorum daha var hocam ;

1. Bu 30 gb Bipten karşıda bip olmayan birisini aradığımda düşüyor mu yoksa ? Her yöne dakikası ile birlikte internet kullandığı için beraber mi düşüyor ?

2. Bipi olmayan tt kullanıcısına bip yükletip aradığımda bipten bipe kotamdan internet olarak mı düşecek ? Yoksa yine her yöne dakikam ile birlikte 30 gb dan düşecek ?

Biraz karıştırdım kusura bakmayın...
    1-) BiP üzerinden heryöne aramalarda karşıda BiP olup olmaması önemli değil, karşı tarafın telefonu normal çalar ve arama sonunda senin BiP heryöne dakikalarından düşer.

2) TT kullanan birine BiP yükletip, BiP üzerinden normal arama (heryöne değil, direk BiP'ten BiP'e) yaptığında senin BiP internet kotandan düşer.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.