Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 15 gb lik ariyorum bitecek bu ay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Ben de bir hatti sorunsuz gecirdim tesekkurler firsat icin
    Bu ay 19 da taahhut bitiyordu Son bir hafta kalmasina ragmen 54 tl cayma bedeli cikti sms ile bildirildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Arkadaşlar harika bir fırsat var.

750dk + 100sms + 8GB İnternet

(İlk ay ekstra 10GB hediye)

Yalnızca 39 TL

1 yıl taahhütlü

Normalde son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelenler yararlanabilir.

Fakat turkcell'in bir açığından dolayı herkes bu tarifeye geçebiliyor.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat

Tarifeye geçmek için

TURBOSUPERFIRSAT yazıp 2200'a gönderin. Gelen mesajı onaylayın.

Ben de bu lifecell 15gbdaydım geçtim cayma bedeli çıkmıyor.
    Teşekkürler, ben de bu tarifeye geçiş yaptım

• 27 gün vardı kampanyamın bitmesine 59 tl aylık tarifeye , bu yeni kampanyadan çıkarsam 109 tl eskisinden cayma bedeli yazmışlar !Ne kadar geç geçerseniz o kadar az cayma bedeli olur.
  • Dark-Eagle1903 kullanıcısına yanıt
    Cayma bedeli bu geçtiğiniz tarifeden başka tarifeye geçerseniz alınacak yoksa alınmayacak

teşekkürler. bende turbosuper fırsat tarifesine geçiş yaptım. eski tarifem turbo dijital 10 idi. 49 tl lik faturam 51,7 tl geldi. dijital servis ücreti 2,69 tl yazıyor bunu nasıl kapatabilirim. dijital servis ne işe yarıyor
  • Kampanya kriterlerini sağlamadığınız için işlem gerçekleştiremiyoruz diyor
  • tarifem aynı ama
  • Cayma bedeli alınmıyor. Benim taahhüdüm ayın 24'ünde bitiyordu, smsle bu tarifeye geçtim. Ama 24ünden önce gider de Vodafone'a Türk Telekom'a geçersem cayma bedelini alacaklar. Turbo süper fırsat tarifesinde kaldığınızda herhangi bir cayma bedeli ödemiyorsunuz

• quote:

Yalnızca 39 TL

1 yıl taahhütlü

Normalde son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelenler yararlanabilir.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat

Tarifeye geçmek için

teşekkür ederim fakat;

Kampanya katilim kriterlerini saglamadiginiz icin talebinizi gerceklestiremiyoruz. Size uygun kampanyalar icinwww.turkcell.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. B002

• Arkadaşlar uyarıda bulunayım ben bu 8 GB pakete ayın 4 ünde geçtim daha önceki paketim 6 GB paketti oda 39 TL idi faturası ve paketim ayın 10 undan 10 una yenileniyor fatura 74 TL gelmiş ve bende aşım sınırlamadı tanımlı nedeni: ben hediye olan interneti ve 8 GB interneti ayın 10 unda yenileniyor paketim diye kullandım interneti bu sebeple 39 TL lik pakete 5 gün için 34 TL kestiler

• quote:

Orijinalden alıntı: engonge23

Arkadaşlar uyarıda bulunayım ben bu 8 GB pakete ayın 4 ünde geçtim daha önceki paketim 6 GB paketti oda 39 TL idi faturası ve paketim ayın 10 undan 10 una yenileniyor fatura 74 TL gelmiş ve bende aşım sınırlamadı tanımlı nedeni: ben hediye olan interneti ve 8 GB interneti ayın 10 unda yenileniyor paketim diye kullandım interneti bu sebeple 39 TL lik pakete 5 gün için 34 TL kestiler
    Hocam siz kendi paketinizin tüm haklarını kullanmışsınız ondan dolayı tam fatura kesilmiş. Normalde kaç gün kullandıysanız o kadarlık fatura kesilir.

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 11 Mayıs 2020; 20:0:14 >

• İnternet kullanımına mi bakılıyor sadece telefon hakkımı kullanmadım

• Pahalı yinede

Bu çok iyi oldu, lifecell taahhütüm 24 Mayıs'da bitiyordu ki mevcut tarifem 47tl (44+2.90) olarak bile fazla geliyor zira konuşma, SMS fazla fazla yetiyordu, internet için sürekli wifi erişimim de var bu aralar, neredeyse bedavadan ödeme yapıyordum, üstüne mesajınuzı görmesem mecburen tarifeyi daha da yukarı taşımak zorunda kalacak ya da yeni müşteri muamelesi görmek için taşıma yapmakla uğraşacaktım. Hemen geçiş yaptım, mevcut tarifemden kalan cayma bedelinin yeni tarifeme aktarılmayacağı onayıyla beraber. Teşekkür ederim.

• quote:

Yalnızca 39 TL

1 yıl taahhütlü

Tarifeye geçmek için

bu çok güzel bir paket, 15 gb 750 dk 100 SMS = 59 TL'den bu pakete geçtim iki hattımla da, taahhütüm 10 gün sonra bitiyordu, zaten ev-iş arası spotifyla tidal'da kullanıyordum interneti. her yer wifi, bu ara da evden çalışyoruz, önceki aylarda da ortalama net kullanımım 4-5 gb falanmış. eski paketim ayarındaki paketi 99 TL'den çakmaya çalışmışlardı(1000 dk diyerek). Ama sıcak fırsatçı yer mi?? yemez :)

paylaşımınız için teşekkür ederim hocam.

*alıntı yapayım da fırsat mesajı da kolayca görünsün :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celtic pride -- 12 Mayıs 2020; 14:57:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: quentin

Ben de bir hatti sorunsuz gecirdim tesekkurler firsat icin
    Bu ay 19 da taahhut bitiyordu Son bir hafta kalmasina ragmen 54 tl cayma bedeli cikti sms ile bildirildi
    Ee cayma bedeli çıkmıyor dediler..
    Eski paket neydi sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 12 Mayıs 2020; 15:54:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

Ben de 15 gb lik ariyorum bitecek bu ay
    Bi bak

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ee Türkcell çok güzel işini biliyor hiç ummadığın yerden fazla fatura çıkarıyor

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.