Eşimle beraber başvuru yapmıştık, bugün ikimizin de geçişi sağlandı. 1000 dk + 250 sms + 7 GB ilk 6 ay 9 TL, ikinci 6 ay 39 TL. Ortalaması 19 TL'ye geliyor, gayet iyi fiyat. Normalde GNC Mega 8 GB paketi kullanıyorduk 1000 dk + 8 GB + Instagram'da geçerli 3 GB, Toplam 46,90 TL'ydi. Zaten bütün gün işte, akşam da evde Wi-Fi olduğu için komple kalıyordu paket. Baya kara geçtik Başvuruyu DO üzerinden "Tam Destek Kampanyasından faydalanmak istiyorum" kısmından talep açarak yapıyorsunuz. E-Devlet üzerinden Barkodlu Hizmet Dökümü alıp barkodun olduğu ilk sayfayı görüntü olarak eklemeniz gerekiyor.
Hizmet dökümünüzde bu şartlara uyan bir giriş olması gerekiyor. Eşimin 27, benim de 28 kodlu eksik gün olduğu için başvurabildik. |
Turkcell’den müşterilerine her koşulda ‘Tam Destek’ (sektörel) -1000 dakika, 250 SMS ve 7GB 9TL- (2. sayfa)
-
-
Süper ötesi kampanya. İmkanım olsa yedek hat alıp, Turkcell'e geçip bu paketi alırdım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için çok teşekkürler. Hocam rica etsek hız testi yapar mısınız? Bu pakette herhangi bir hız kısıtlaması var mı merak ediyoruz.
-
Yeni hatlar çok pahalı hocam.
-
Yüksek ihtimal yoktur hocam, öyle bir ayrımcılık yapacağını düşünmüyorum. Ama interneti net 10 GB yapsalar daha da lokum olurmuş. Buna da şükür.
Rica ederim Şimdi ölçtüm, İzmir/Bornova'da merkezi konumda 45 Mbps download, 25 Mbps upload çıktı. Genelde böyle çıkıyor hız zaten, yalnızca geçen ay yeni taahhüt yaptığımda verilen ilk ay hediye 20 GB internetle hız testi yapmıştım o zaman 105 Mbps çıkmıştı onda da hız kısıtlaması yok diye biliyorum.
-
Bakalım, kullananlar başlığa yazdıkça öğreniriz. :)
-
Çok teşekkürler hocam. :)
-
Telekom'dan cevap olarak
15 GB 1000 dakika 10 TL olarak cevap gelse şaşırmam, güzel işler başarıyorlar.
İşte tam olması gereken de bu, herşeyi bir firma belirler ve diğerleride kıskanıp yapar.
(Misal) Turk Telekom tarife çıkarsa 5 mbps limitsiz mobil internet + limitsiz dakika + limitsiz sms ve de 39 liraya satsa, diğer firmalarda müşteri kaybetmemek için aynı tarifeyi getirir.
Karşıdan atak gelir, Telekomu gören Turkcell gidip 8 mbps limitsiz + limitsiz dk + limitsiz sms 35 lira gibisinden tabi bunlar örnek.
Fiyatların maliyetini işletmeciler hazırlıyor ancak son sözü Rekabet Kurumu söylüyor hocam.
Her türlü fiyat ile ilgili şikayetlerimizi bu kuruma iletebiliyoruz.
-
Ah şu rekabet kurulu yok mu bizi bitiriyor.
Oluşturun hocam başvuruları, bakalım nasıl bir süreç izleniyor başvurularla ilgili?
-
Hocam ne için başvuruda bulunayım ki :D
Yokizm hocamın bir sorunu var o başvurursa iyi olur bu tt'den 20 gb sil supurde sorun yaşıyor bakarlar mı?
Hocam Superbox fiyatlarından şikayet edenler yazsın ne güzel :)
Onun bu kurum ile ilgisi yok hocam zannedersem, btk ilgileniyor olabilir.
-
Olabilir :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X