Şimdi Ara

Turkcell den Sürpriz Aşmaz tarifeler! (SONA ERDİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
6
Favori
9.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece tarifeye geçmeniz yeterli hocam.

SURPRIZASMAZ20 yazıp 2200’a gönderin hocam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam geçiş yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rica ederim hocam, hayırlı olsun

hocam ben faturalıdayım faturasıza geçip ondan sonra direk bu pakete geciş yapabilir miyim? 30 gün bekleme süresi vs var mı

• guvenkoksal kullanıcısına yanıt

Merak ettiğim Hattımı Türkcele taşıdığım aynı anda hattı da annemden alıp kendi üzerime alabilir miyim? Yoksa bir 48 saat geçip hat turkcele geçince mi üzerime alabilirim.

• Hocam bu tarifeyi turkcell faturalı olan yapabiliyor mu? Yapılıyorsa, Faturasıza geçtikten hemen sonrası bu tarife görüncek mi. Cevaplarsanız çok sevinirim

• 1 ay (30-31 gün) bekleme süresi var dediğiniz şekil gibi yaparsanız hocam, öbür türlü git - gel (Örnek; Turkcell den Bimcell’e geçip, Bimcell den de Turkcell Faturasıza geçmek) yaparsanız 1 hafta sürmeden geçiş yapabilirsiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam. Paket içeriğiniz ve ödediğiniz tutarı öğrenebilirmiyim

• guvenkoksal kullanıcısına yanıt

Numara ilk alındığında hangi operatörünse o şirkette bu devir işlemini yapmanız gerek diye biliyorum. Örneğin vodafone kullanırken hattı üzerime devralmak istediğimde numara 536yla başladığı için ilk olarak trcelle taşımıştım.

• PiSYaKiSiKLi34 kullanıcısına yanıt

20.000 dk

20.000 sms

70 GB

550-TL/Yıllık

• Faturasız Telekom kullanıcısıyım. Geçiş yapmak için müşteri hizmetlerini aradım. Hazır kartlı olmak şartı varmış bilginiz olsun. Onun da süresi 90 gün. 90 güne bırak paketi hükümet bile değişir. Kötü oldu.

• vc1903 kullanıcısına yanıt
    Formalite den ibaret bir şart, tabii ki 90 gün diyecekler hocam, aslında öyle bir şey yok

Önce müşteri hizmetleri ile görüştüm, sonra Turkcell bayi olan arkadaşımı aradım o da aynı şeyi söyledi. Hadi müşteri hizmetlerini anlarım ama arkadaşım her türlü yardımcı olurdu.

Hocam konuyu uygun bir vaktiniz olunca baştan sona okumanızı tavsiye ederim, öyle bir şey yok geçtim diyen arkadaşlarımız var, ben de daha önce böyle yöntemlerle, benzer tarifelere geçiş sağladım, sizin içiniz rahat olsun, öyle bir durum söz konusu değil.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    900₺ olacak o paket

Faturalı Telekom kullanicisiydim. Faturasız Turkcell’e geçmek için bayiye gittim tam 48 saat sonra geçiş tamamlandı, uygulamadan da bu tarifeye geçiş yaptım. Toplam 48 saat 5 dakika sürdü :)

• serkaon S kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Uygulamadan geçiliyor ise çok iyi. Ben direk iş çıkışı geçiş yapayım madem. Çok sağ olun.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Nereden biliyorsunuz? Ne zaman olacak?

• Bu tarifler kullanıma kapandı sanırım. ilk sayfadaki linklere tıklayınca "Abone Alımına Kapalı" yazıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.