Şimdi Ara

Turkcell'den Türk Telekoma geçmek mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu kötü bu kötü diye genellemek yanlış. Sinyal kalitesi bakımından bulunduğunuz bölge önemli. Kimi yerde Turkcell, kimi yerde Telekom kimi yerde vadafone iyi çekiyor. O nedenle deneyerek veya araştırarak almak lazım. Bunun dışında Telekomun hatları daha ucuz interneti bol ama ulasilamama sorunu olabiliyor. Turkcell daha pahalı interneti az. Servisleri daha bol ve kaliteli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 20 yıl,4 adet numara olarak turkcell kullandık.belki turkcell'in ilk hat alanlarındanızdır.hiç operatör değiştirmedik.

geçen yıl bir gazla hepsini türktelekom yaptım.şahsi fikrim ne diye sorarsan;3 kuruş fazla verip turkcell kullanmak lazımmış,sı... turktelekomunu.
  • Bak birinden falan kullandığın yerlerdeki çekim durumuna iyiyse geçer bi yıl kullanırsın sonra tahüt biter türkcelde avantajlı bir şeyler sunar geri dönersin. Ben geziyorum şahsen her yıl operatörleri şuan vodafonedayım. Öncesinde Türk Telekomdaydım. Türk Telekom mu vodofone mu desen net türk Telekom.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • efsane ğrime tarifesi halen açıska geç.

turkcelle geçtim 25 gün dayandım anca, internetten başvurdum ttnete arayıp efsane prime tarifesini önerdiler kabul ettim. geçiş işlemleri biraz uzun sürüyor ama sabrettim artık. mh ne işin düşerse hepsi sıkıntı çıkarıyor, al bol bol internetini kullan, faturanı öde, arayıp sorma.

20 gb 45 lira ama ilk 3 ay +30 gb var yani toplam 50 gb oluyor.
  • Ben silivri depreminde o kadar kesintiden sonra Telekom dan turkcell'e geçtim.

6 GB + 3 GB (sosyal medya) 39 TL

• Geçme birader. Türk Telekom denen oluşum pişmanlıktır. Turkcell evet biraz pahalı ama her türlü daha kaliteli. Ayrıca Turkcell'in yeni gelen müşterilere paketleri uygun fiyatlı sayılır. Türk Telekom'dan 5-10 fazla ödersin ama aradaki hizmet farkına değer. Turkcell'de kusursuz değil ama her türlü Türk Telekom'dan daha iyi.
  • 1 yıldır TT 15 gb internet 1000 dk 1000 sms 37 lira veriyorum, taahhüt bu ay bitiyor Turkcelle geçeceğim büyük ihtimal. 5lik depremde bile hattın gitmesinden dolayı bu kararı verdim. Biraz daha fazla veririm ama çeker en azından.

• Kendin dene karar ver kim ne dese boş biri orda iyi çekiyor biri burada birinde müşteri hizmetleri kaliteli geliyor bir daha arıyorsun kaliteden yoksun müşteri hizmetleri ile karşılaşıyorsun bütün etkenler çoğunlukla şans işi ben kendim o yüzden milletin ne dediğine bakmadan deneyimliyorum sizde öyle yapın en sağlamı. He birde taahhüt vermeyin.

• 6 ay önce geçtim, Turkcell de 50 lira civarı 8 gb kullanıyordum bende, Telekoma faturasıza geçtim 750dk, 100 sms, 8Gb internet 28 lira ödüyorum kesinlike tavsiye ederim.

• Valla çekiyorsa bir dk bile düşünme geç.Ben geçtim 20 gb + ilk üç ay 30 gb hediye. Ve 45 tl yani daha ne olsun.Tabi ben istanbuldayım benim için her hat aynı burada.önemli olan fiyat.
    Evinde internetin yoksa düşün bence bu konuyu.

• Bulunduğun bölgede çekimi nasıl ilk önce araştır genelde çekim sıkıntısı yaşıyorlar.
    Benim bulunduğum bölgede sıkıntı yok fiyat açısından uygun

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.