Şimdi Ara

Turkcell Dergilik(Birçok dergi ücretsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
20.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski sayilari nasil secip indiriyoruz secemiyorum eski sayilari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    İndirilen dergiler hangi klasörde depolanıyor acaba bilen var mı?
  • 4.1 jellybean ile uyumsuz. 2012 den beri 1 güncelleme yapmadılar. program donuyor takılıyor.
  • Dergiler şu an ücretsizmi ? herhangi bir dergiye tıklıyorum direkt indirme kısmına geliyor satın alma yada ücret ödeme falan çıkmıyor. Faturaya falan eklemesin şok olmayalım sonra bu dergileri bilgisayara çekebilsek telefondan süper olur
  • bir çoğu ücretsiz. ama android jb 4.1 kullanıyorsan asla kullanamazsın programı.
  • Güzel program fakat dergiler PC ye aktarılmıyor
  • iPhone'da okumak çok da mantıklı değil ama iPad'de güzel oluyor. Tek kusuru tam anlamıyla Retina ekrana uyumlu olmaması. Dergi içeriğini yakınlaştırdığınızda resimlerin ve yazıların kalitesi bozuluyor. Bu sorunu giderirlerse tadından yenmez. Eskiye kıyasla dergi sayısı da inanılmaz arttı. Pek çok derginin güncel sayısını bulmak ve ücretsiz okumak mümkün.
  • bide android için optimize etseler ne güzel olacak.

indirdiğimiz kitapları dosya sisteminden de bulamıyorum. pdf şeklinde olsa başka program ile açacamda oda yok. jpeg olarak sayfa sayfa indirio.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

bir çoğu ücretsiz. ama android jb 4.1 kullanıyorsan asla kullanamazsın programı.

İphone 4 kullanıyorum uygulama güzel çalışıyor o yönden sıkıntı yok. Ücretsiz yazanlardan bir kaç tane indirdimde sonradan turkcell faturaya itelemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

bir çoğu ücretsiz. ama android jb 4.1 kullanıyorsan asla kullanamazsın programı.

İphone 4 kullanıyorum uygulama güzel çalışıyor o yönden sıkıntı yok. Ücretsiz yazanlardan bir kaç tane indirdimde sonradan turkcell faturaya itelemesin

yok sorun olmaz. bende 3g için sim kart bile takılı değil. wireless'den indirdim. fatura edebileceği bir yer yok

• Dergiler güncel değil. Nisan 2013 sonrası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış birşey yapıyor olmalısınız dergiler gayet güncel ve Mayıs ayına ait.

• Bu uygulama ne zaman ip5 e optimize edilir?

• Bu uygulama içinde ki dergiler ücretsiz mi? mesela chip dergisi diğer uygulamalar içinde paralı iken turkcell de ücretsiz mi?
  • ücretsiz
  • Artik ucretli oldu

• Dergi indirmek isteyince sifre yaz 2222 ye gönder diyor artık
    Avea kullanıyorum.
    Ücretlendirmesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer1 -- 8 Mart 2014; 10:49:33 >
  • slicer1 S kullanıcısına yanıt
    app store'dan kalkmış uygulama
  • Uygulamayı uzun zamandır kullanıyorum. Güncelleme geldiğinde nerdeyse güncelliyordum. Son anda güncelleme açıklamasını okudum ve paralı hale getirildiğini ima eden şeyler yazıyordu ben de güncellemeyi iptal ettim. Ve dergileri hala ücretsiz. Sanırım güncellemeyle turkcell tv'deki gibi sms gönderip belli bir ücret karşılığı gelen şifreyle indirme haline getirmişler.

• S3datt kullanıcısına yanıt
    .ipasını bizle paylaşırsanız güzel olur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.