Şimdi Ara

Turkcell dışında hangi operatör ü önerirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turkcell nedense köylerde hep kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu nereden çıkarttınız? Türk Telekom diyecektiniz heralde

• ben ankarada yasiyorum isim dolayisi ile evim ile isim arasi 1 saat suruyor ve 3 operatorde yol boyinca cekmedigi yer oluyor

• Hocam pm bakarmısınız en basitinden köyde Turkcell'in çekmediğine dair bir video atacağım.

• Aslinda turkcell koylerde kotu degilde eskisi kadar kullanilmadigi icin yatirim yok diye biliriz baska yer bilmem de bizim koyde yasayan insanlar cogu ya tt ya vodafone kullaniyor turkcell kullsnan insanlar alo desin yeter

• phasan P kullanıcısına yanıt
    Vallaha sesim oldunuz hocam teşekkürler. En çok köylerde vdf tercih ediyorlar.

• Nperf haritalamasına bakarsanız açık ara köylerde Turk Telekom en kötüsü, en iyisi Turkcell.

Vodafone ise 2g istasyonları üzerinden 4G yayını yaptığı için o kadar çok istasyona sahip.

Şehirlerarasi yolculuk yaparken Türk Telekom hattınız mevcutsa takip öyle deneyimlemenizi tavsiye ederim.

• Emin olun ben 3 yil once bir koye gittim insanlar konusmak icin cam kenarinda kullaniyordu hattini 3 operatorde ayni

• Sehir merkezinde en iyi hiz ve kapsama turkcell

• Kesinlikle geçeceğim Turk Telekom Prime'a.

Benim köyümde full Vodafone kullanıcısı var. Kuzenimin yaşadığı köyde full Vodafone kullanıcısı var. Ama bölgesel değişir, net birşey diyemem.

• Geçen sene, Mayıs ayında Karadeniz gezisine çıkmıştım.

Gecenin 2'sinde yollar zifiri karanlık iken ormanın ortasında telefonum full çekiyordu. Neredeyse yol boyunca 3G görmedim Turkcell ile.

Turkcell'in bağı çok geniş, Türkiye geneli sağlam kapsaması var.

Bulabilirsem link atacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 9 Haziran 2021; 21:57:40 >
  • Ben o harita olayina pek inanma cunku benim koyde tt iyi cekiyirdur senin orda cekmez yani ulkede her operatorun cekmedigi elbette var

• Her operator cekim yeri farklidir yanlis bilmiyorsa en iyi tt cekti yer bursa ili olmasi gerekli

• Her yerde cekim degisir bu arada koyde yasiyorsaniz kapsama olarak vodafone hiz olarak tt

• Ben hiçbirinin taraftarı değilim hocalarım bilginize. Full şehirde olduğum için ve köye 3 yılda bir gittiğim için şehirde Turkcell ve Turk Telekom kullanmak daha mantıklı bence.

Ama büyük ustalar bu işi bilir.

Sizce şehirde 2. operatör seçseniz kim olurdu?

1.Turkcell tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 9 Haziran 2021; 21:3:11 >
  • Türk Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 9 Haziran 2021; 22:5:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gore turkcell turk telekom ankara icin soyleye bilirim vodafone internet hizi berbat

• Düzenledim, tek hak vardı onuda TT dediniz. Tesekkurler

• Sehirde tt sikinti yaratmaz

• Ben vodafone baz istasyonunun dibinde hız testi yapmıştım bugün ve 20 mbps çıkmıştı bilmeyenler bilsin 🙃

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.