< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 9 Temmuz 2021; 13:4:12 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Turkcell'e numara taşıma ücreti (2. sayfa)
-
-
Hocam ama bu bir gerçek Turkcell heryerde iyi fakat kötü olduğu yerlerde var misal benim bölge. Benim bölgede Turkcell en kötüsü 2 mbit hız veriyor, sonra Vodafone 4 mbps Turk Telekom 15 mbps..
Lafım meclisten dışarı Allah kimseyi fanboy yapmasın...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
At blok geç reis Daha doğru düzgün Türkçe konuşamayanlarla muhattab olunmaz, kaale alınmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buradakilere bakma sen benim güzel kardeşim. Bu gözler neler gördü neler burada.. Turkcell'e düşman sağlam bir kitle var, dolduruşa gelme. 2 gün şebekesi olmayan operatörünü eleştiremeyen adam kaynıyor. İyiyle kötüyü her zaman ayır. Bırak kim ne diyorsa desin, sen tecrübelerini ve bilgilerini yaz geç.
Reis benim hayat felsefem bu ne Turkcell ne Vodafone Ne Telekom.
Ben Ekmekcell'ciyim
Bana kim düzgün ve ucuz hizmet veriyorsa başımın üstünde yeri var, ama bu bir gerçek gördüm geçirdim denilir seviyede görmedim ama Turkcell şuan en iyisi fanboyluk gibi anlamayın ha
+1 imzamı atarım..
Ama bizim millet çok değişik yahu, babasının firması olsa bu kadar iyi savunmaz
Bobby hocamla da yeni tanıstım iyi biri ama arada kaldım :(
Bir yanda o bir yanda siz ben isterim kavga kötü söz atışma olmasın...
+1
Tcell konusunu bir daha düşünmeni tavsiye ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir turkcell bayisinin yaptığı yanlıştan dolayı operatörü yaftalamanız doğru değil.quote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666Bayi neyin bayisi peki?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu yapan 1 Bayi olduğunu nereden çıkarttınız Bayi operatörü temsil ediyor kalitesini ortaya koyuyor
Yaftalama değil herkesin kendi kararı ben Vodafone'u sevmiyorum krkmz1666 üyesi ise Turkcell i sevmiyor x üyesi xcelli sevmiyor bla bla..
Herkesin illaha sevmediği bir operatör vardır
şimdilik bende telekomcuyum fanboyluk gibi anlamayın ben aradığımı telekomda buldum .
krkmz1666 da aradığını turkcell de bulamamıştır ve bu yüzden kızıyodur zaman zaman bende kızıyorum benim bölgemde kötü diye ama kabulleniyorum sonucta tr de en iyisi o kim ne derse desin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 9 Temmuz 2021; 22:22:55 >
Merhaba,
Turkcell faturalidan, turkcell faturasiza geçmek istedim sözleşmem bitmisti. Müşteri hizmetleri hazirkarta gecisiniz için 1 GB İnternet 500 dk otomatik olarak yükleyeceğim ve bu ücretin son faturanıza yansıyacaktır belirterek zorunlu tutuldu. Saçma olduğunu belirttim. Ama nafile. Ücreti 35 lira..
Başka operatöre taşıyıp geri dönebilirsiniz...
Kişiler hattını bir operatöre taşıyıp tekrar çıktıkları için böyle bir yola başvurmuş olabilirler.
Trafik olması için hatta tl yüklüyorlardır hat açılınca. Sende mecbur kullanmak zorunda kalıyorsun.
Maalesef o kadar çok hattı kapanmasın ya da yeni tarifelerden yararlansın diye git gel yapan müşteri var. Bunlar bayi için vakit ve para kaybı bu sebeple bana normal geldi son derece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X