Şimdi Ara

TURKCELL'e sınırsız internet diyip 3 gb kota koymasından dava acılabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: metehan72

iPhone için sınırsız bir rakam bence 3 GB iphone üzerinden dolduramazsın burada art niyetli kullanımı önlemek için 3 GB kota koymuşturlar muhtemelen.

madem limit koydun o zaman sınırsız demiceksin ne bu çizdim ama oynamıyorum bunu ilkokul çocukları yapıyolar oyun oynarlarken

• quote:

Orjinalden alıntı: NAXTERRA

quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

Ağzı olan konuşuyor böyle. Turkcell bu tarifelerde 3Gb interneti bedavaya veriyor, geri kalan ücret iPhone taksidi ve 150dk + 150 sms ücreti.

Geri kalan iphone taksiti demişsin demekki iphone' u 279 milyona değil 18 ay sonunda yine 1200 ytl civarına almış oluyorsun..

Sonucunda 150 dakikalık görüşme ücreti + internet + 500 sms = 91 ytl

GOLD pakette her yöne 600 dakika 72 ytl + ay içerisinde hafta sonları 2000 dakika ücretsiz..

Evimde ve işyerimde internetim var, neden kullanmayacağım bir şeye gereksiz para veriyim ?

İnterneti olmayan iPhone yarım kalır, bence asıl Vodafone'un yaptığı uyanıklık.

• Vodafone daha berbat. Adam 2100 küsür YTL'yi kredi kartınızdan çekiyoruz diyince küfür edicektim az daha ..
  • NE??????? sen 2100 mü yazdın gerçekten de ?o fiyata ıphone almak ...pardon pardon ben bi yerleri yanlış mı okudum? bu para sokaktan toplanmadı değil mi?yani vodafone un kafası yerindemi?
    arkadaşım sen 2100 mü yazdın 1200 mü yani iki milyara gider EV alırım(oha o kadar da değil)
    en azından en iyisinden laptop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkman8 -- 26 Eylül 2008; 14:48:57 >
  • daha ucuzuda var kardeşim
    alın 1500 ytl lik bölün 12 taksitle ödeyin

VODAFONE TÜM VERGİLER DAHİL FİYATLAR
    HER YÖNE 150 DAKİKA + 150 SMS + 150 MB:İPHONE 979 YTL + 47,26*12:::1546 YTL
    HER YÖNE 350 DAKİKA + 350 SMS + 350 MB:İPHONE 779 YTL + 83,62*12:::1782 YTL
    HER YÖNE 750 DAKİKA + 750 SMS + 750 MB:İPHONE 579 YTL + 119,97*12::2018 YTL
    HER YÖNE 1500 DAKİKA + 1500 SMS+ 1 GB :İPHONE 0 YTL + 180,57*12::2166 YTL
  • kardeşim kocaman bi "OHAAAAA" dan başka bişey denmez bu olaya (sana değil sorumluya yanlış anlama)ne bu ya yakında biri televizyona çıkıp "tüm 1000 ytl ve üzeri ı-phone kakaladığımız sayın kullanıcılar;hepiniz keklendiniz şey aslında kakalandınız.haah hah hah sakın kakalı cihazlarınızı iade etmeyiniz.bu fiyatlar şaka özel fiyatıydı.tarifeniz hala geçerlidir." falan derse düşer bayılır mıyım?ne gerek var müstahak şuna bak.alan olmayacak ki fiyatlar azalacak değil se apple amacına ulaşmış olur.

ulan o başlarındaki gözlüklü adamı yakacan aslında ama...infaz
  • onları okuduk zaten haberler bile bas bas bağırıyor.aman ne güzel ıphone gelmiş.bu fiyata mı .?boşversene
  • quote:

Orijinalden alıntı: yang wenli

arkadaşlar merhaba.

az daha iphone alacaktım, turkcell in sinirsiz internet paketi sozune kanarak lakin bir koseye sıkıstırmıslar, megersem adamlar 3gb kota koymus.

burada tuketiciyi ciddi bir sekilde yanılma soz konusu, 3 gb kotanın oldugu bir yerde sınırsız internet lafı gecemez. 3 gb kotali internet denebilir.

simdi bir arkadas aldı, sınırsız lafına kanıp, 50 gb bir ayda kullandı, 47 gb ın parasını odeyecek mi?

bence itiraz etse, tuketici mahkemesine bu sayfların scrrenshotları ile gitse, kesin kazanır. hatta vodafone bile buradan dava acabilir.

turkcell cok ciddi bir yanlıs yapiyor. bakalım ne olacak.

bende geçen sene Turkcell den iphone aldım. Telefonu alırken bayideki elemana özellikle internet bağlantısını sordum. 3g bağlantı hizmeti başladığında telefonu modem gibi kullanarak pc ile internete girmek istediğimi söyledim. sınırsız internet bağlantısı olduğunu, hiçbir sınır olmadan kullanılabileceğini söyledi ve telefonu modem olarak kullanabileceğimi düşünerek aldım. bir sözleşme imzaladım, 3 sayfalık bir taahhütname. sözleşmeyi iyice okudum ve imzaladım. sözleşmenin hiçbir yerinde internet bağlantısının 3gb kotalı olduğu yazmıyordu.

ne zaman ki turkcell 3g hizmeti vermeye başladı hemen adsl i iptal edip iphone'u modem olarak kullanamaya karar verdim. 3g hizmeti hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradığımda internet bağlantısının 3gb kotadan 4gb kotaya yükseltildiğini ama bu bağlantının sadece adının sınırsız olduğunu öğrendim. telefonu alırken özellikle internet bağlantısını sorduğumu ve bu böyle bir kotadan bahsedilmediğini söyledim. 3gb'ın cep telefonu için çok yüksek bir miktar olduğu, bu kotanın zaten doldurulamaz olduğu cevabını alınca sinirim bir kat daha arttı. telefonu pc ye bağlayıp kullanabildiğimi ve aylık indirme miktarımın ortalama 22 gb olduğunu, bu kotayı çok rahat aşacağımı ve kendimi Turkcell tarafından kandırılmış hissettiğimi söyledim. bunun üzerine, eski faturalarımı inceleyip kota aşımı varsa ücretinin iade edilebileceğini söylediler. ancak eski fatura dönemlerimde zaten 3g bağlantısı olmadığı için interneti cepten fazla kullanmadığımı, aşmasının mümkün olmadığını söyledim.

acaba benmi gözden kaçırdım diyerek sözleşmenin bana verilen kopyasını açıp tekrar okudum. 3 sayfanın hiçbir yerinde internet bağlantısının 3gb kotalı olması ile ilgili bilgi göremedim.

müşteri hizmetlerini tekrar arayıp 3 sayfalık sözleşmede bu kotanın belirtilmediğini ve bayide bana kesinlikle tebliğ edilmediğini söyledim. sözleşmenin 3 sayfaya ilave birde ek'i olduğunu ve bu ekte 3gb kotanın yazdığını söylediler. bende olmayan ek'in bir kopyasının bana gönderilmesini istedim. posta ile elimdeki sözleşmenin aynısı fotokopi olarak geldi, ancak zarftan yine ek çıkmadı..

şimdilik görünen; sözlü, yazılı veya imzalı olarak hiçbir şekilde bana bu kotanın tebliğ edilmediği.. eğer hiçbir yerden çıkmazsa da sonuna kadar giderim. bakalım sonunda ne olacak çok merak ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: yang wenli

arkadaşlar merhaba.

az daha iphone alacaktım, turkcell in sinirsiz internet paketi sozune kanarak lakin bir koseye sıkıstırmıslar, megersem adamlar 3gb kota koymus.

burada tuketiciyi ciddi bir sekilde yanılma soz konusu, 3 gb kotanın oldugu bir yerde sınırsız internet lafı gecemez. 3 gb kotali internet denebilir.

simdi bir arkadas aldı, sınırsız lafına kanıp, 50 gb bir ayda kullandı, 47 gb ın parasını odeyecek mi?

bence itiraz etse, tuketici mahkemesine bu sayfların scrrenshotları ile gitse, kesin kazanır. hatta vodafone bile buradan dava acabilir.

turkcell cok ciddi bir yanlıs yapiyor. bakalım ne olacak.

Şimdi burada bir hata var sanırım ben yıllardır Turkcell kullanıyorum avea Vodafone desen anlarım ama turkcellde durum şu bende 100mb internet paketi var paket bittiğinde yani 100 mb kullanımı tamamlandığında Turkcell uyarı veriyor paketinizin kullanım tutarı bitmiştir diye avea da kullandım 1 ay dayanabildim aynı paketten aldım ve 142 tl internet parası ödedim sadece bunu sikayetimvar.com a yazdığımda bir özür için telefon açtılar burada sanırım 50 gb durumu bir misal.

• aynı sahtekarlığı adsl operatörleri de yapıyor

sınırsız ama 15 gb a kadar mı ne

sonra hızın 4 te birine düşürülüyor

valla biri dava açsın yanındayım, elimden geleni yaparım

sınırsız deyip kota koymak sahtekarlıktır ve bizler hakkımızı aramadığımız sürece bizi düdüklemeye devam ederler. bu topic te avukat olan varsa görüşelim
  • turkcell nar sms olayında da aynısını yapıyor. Sınırsız diyor ama 10.000 sms kotalı diyo. Madem sınırsz nedn 10.000diyosun??!
  • bugün topiğin yıl dönümümü?...
  • quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

bugün topiğin yıl dönümümü?...

:]
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.