Şimdi Ara

TURKCELL EV EKONOMİSİ HAREKETİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turkcell boş işlerle uğraşmaya devam ediyor.Bi ton tatava yaptı sonuç bu mu?
  • turkcellde sadece reklam var
    icraat yok,
    hem kaşıkla verip kepçeyle alan bir kurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodistanbul

şimdi anlaşıldı asıl kazık!

ekonomi hikaye arkadaşlar. maksat hediye olayını bitirecekler artı fiyatlar 2 misline çıkıyo!
    benim alo 60 vardı. aylık 9 lira falandı, 60 da hediyesi vardı. yani toplamda 120 idi. şimdi sadece 60 a düşecek ve fiyat 19 tl olacak. hemen iptal ediyorum paketi şubattan itibaren.

hangi zamanda aylık ücreti 9 tl idi. yıllar önceydi herhalde. şu anda ücret 19 tl oldu, zam gelmeden önceki fiyatı 14 tl idi.

hediye dakika uygulaması 31 mart'a kadar geçerli. muhtemelen süre uzayacaktır. herzaman uzuyor.
  • Hayır benim anlamadığım zaten şu an kullanılmakta olan birşey için neden bu kadar büyük hareketmiş gibi bir reklam yapılıyor ki?

Sabit hatları aradığında dk düşümü zaten alo paketlerinden karşılanıyordui.Bunu da çook büyük bi yenilikmiş gibi lanse etmenin ne anlamı var.Turkcell galiba bu sefer düzgün bi kampanya yapacak dedim ama bu da boş çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux2005

Hayır benim anlamadığım zaten şu an kullanılmakta olan birşey için neden bu kadar büyük hareketmiş gibi bir reklam yapılıyor ki?

Sabit hatları aradığında dk düşümü zaten alo paketlerinden karşılanıyordui.Bunu da çook büyük bi yenilikmiş gibi lanse etmenin ne anlamı var.Turkcell galiba bu sefer düzgün bi kampanya yapacak dedim ama bu da boş çıktı.

kesinlikle hayal kırıklığı yarattı. yeni bir kampanya ya da tarife beklerken. mevcut tariflerinde olan bir detayı açıklamışlar.
  • Varolan bir durumu yeniymiş gibi reklam yapıyorlar.
    Sabit hatlar arandığında paketten düşen dakikalardan, acaba Turkcellin yenimi haberi oldu.
  • İyi de bir o kadar daha sabit hat dakikası vermiş olmuyormu? Yani 120 lik paketiniz varsa, 120 Turkcell hediye ediyordu zaten, bu kampanyayla bir 120 daha hediye etmiş olacak. Böyle 120+120 Turkcell ve Sabit olan tarifeye bir 120 sabit gelmiş olmayacak mı?
  • Yapsın yapsın kendi kaybeder.Kaybeder de arkadaş bunca abone nasıl kaybedilirÖzel bi yetenek gerektiriyo

Turkcell de böyle bi yetenek olduğunu yavaş yavaş anlamaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

İyi de bir o kadar daha sabit hat dakikası vermiş olmuyormu? Yani 120 lik paketiniz varsa, 120 Turkcell hediye ediyordu zaten, bu kampanyayla bir 120 daha hediye etmiş olacak. Böyle 120+120 Turkcell ve Sabit olan tarifeye bir 120 sabit gelmiş olmayacak mı?

Hayır artı bi paket dk sı daha eklenmesi söz konusu değil.Alo60 ise bi 60dk da kendi hediye ediyor, onun üstüne artı bi 60dk daha hediye durumu yok.Zaten şu anda görüşmelerimiz o paketten karşılanıyordu kullanılan birşeyin reklamını ,sanki yeni ve büyük birşey çıkarmışcasına reklam yapmasına sinir oluyorum
  • Gerçekten anlamak çok zor.mevcutta olan durumu bırak aynı kalmayı daha kötü bir hale getiriyor ve büyük birşeymiş gibi reklam yapıyor.önceden alo 60 paketi 14 tl idi ve 120 dakika ev telefonu ve turkcell olarak ayrım yapmadan kullanılabiliyordu.şimdi 60 dk si turkcell 60 dk sı ev olarak yapmış ve fiyatını 19 tl yapmış.Anlayacağınız bundan sonra paketinizi kullanırken 61. dk dan itibaren hiç ev aramadıysanız paket ücretinizn üzerinde ödeme yapacaksınız.Bu kadar pişkinlik olmaz kardeşim...
  • Çok uyanıkça bir politika izliyor turkcell.İlk önce paket ücreti 14 tl iken 3 ay bedava maslı ile milleti kendisine 12 ay bağlıyor.ardındanda baket ücretine yüzde 35 zam yapıyor.Ve bu durumuda sanki çok avantajlı bir durum gibi gösterip milletle alay ediyor.Aklı olan varsa alo paketini (kontratı yoksa tabi) iptal ettirsin ardından cayma bedelli heryöne 120 ye geçmeye çalışsın.Mümkünsede paketsiz genç pakete geçerek sabit ücret ödemeden turkcell i o kazıklasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gultekintasgin

Gerçekten anlamak çok zor.mevcutta olan durumu bırak aynı kalmayı daha kötü bir hale getiriyor ve büyük birşeymiş gibi reklam yapıyor.önceden alo 60 paketi 14 tl idi ve 120 dakika ev telefonu ve turkcell olarak ayrım yapmadan kullanılabiliyordu.şimdi 60 dk si turkcell 60 dk sı ev olarak yapmış ve fiyatını 19 tl yapmış.Anlayacağınız bundan sonra paketinizi kullanırken 61. dk dan itibaren hiç ev aramadıysanız paket ücretinizn üzerinde ödeme yapacaksınız.Bu kadar pişkinlik olmaz kardeşim...

ne zaman yapıldı bu değişiklik. kesin mi?
  • Sana katılıyorum.Turkcell çok çakallık yapıyor bu aralar.Ama bunu alelâde bi şekilde reklamını yaparak yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crux2005 -- 28 Ocak 2010; 17:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator
    Az önce tvde reklamı çıktı...Dakika paketlerini sabit hatları ararkende kullanabilecekmişiz...SAnırım ev sınırları dahilinde olacak bu olay...Ayrıntılı bilgi için PAKET yaz 2222 ye yolla diyordu reklamda...

Alo paketler zaten turkcell + sabit hat olarak geçiyordu

Hocam reklamda denilen bu...Galiba fos çıktı hareket...

Galibası fazla, resmen fos çıktı. Tcell den fazla birşey beklememek lazım..

• quote:

Gerçekten anlamak çok zor.mevcutta olan durumu bırak aynı kalmayı daha kötü bir hale getiriyor ve büyük birşeymiş gibi reklam yapıyor.önceden alo 60 paketi 14 tl idi ve 120 dakika ev telefonu ve turkcell olarak ayrım yapmadan kullanılabiliyordu.şimdi 60 dk si turkcell 60 dk sı ev olarak yapmış ve fiyatını 19 tl yapmış.Anlayacağınız bundan sonra paketinizi kullanırken 61. dk dan itibaren hiç ev aramadıysanız paket ücretinizn üzerinde ödeme yapacaksınız.Bu kadar pişkinlik olmaz kardeşim...

60 + 60 toplamda 120 dakikayı turkcell içi veya sabit hatla konuşurken kullanabilirsiniz.

kamu tarifelerindeki gibi bölünme söz konusu değil.
  • bence bu ev ekonomisi tek bir kampanya değil şu anda yürürlükte olan kampanyaların güncellenmiş halinin ve bununla ilgili yeni çıkacak kampanyaların tanıtım ve haberinin verilmesini hedefleyen reklam serisi... aynen şu anda tosun ile yabancı damat ın Türkcell servisleri tanıtması gibi... yani bir çeşit reklam stratejisi... araya yeni güzel kampanyalar serpiştirirlerse iyi bir şey olabilir...
  • İnş dediğin gibi olur ama an itibariyle berbat
  • senin dediğin gibi bile olsa ne farkederki.120 dk 19 tl birde diğer operatörler yok bir sonraki ayada devretmiyor.İnsanın böyle bi paketi bile bile kullanması akla mantığa sığacak birşey değil....Ama ben 60 dakika turkcell 60 dk ev olarak algıladım kampanyayı...
  • quote:

senin dediğin gibi bile olsa ne farkederki.120 dk 19 tl birde diğer operatörler yok bir sonraki ayada devretmiyor.İnsanın böyle bi paketi bile bile kullanması akla mantığa sığacak birşey değil....Ama ben 60 dakika turkcell 60 dk ev olarak algıladım kampanyayı...

Avea HERYÖNE 150 dakikayı 19 liraya sunuyor.
    28 şubata kadar numaranızı aveaya taşırsanız 15 lira ödersiniz heryöne 150 dakika için.
    http://www.avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/heryone_kampanyalar.shtml?pagemenu=bkampanya.heryone

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/heryone300.shtml?pagemenu=tarifeler.faturali.heryone300

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.