Şimdi Ara

Turkcell Faturalı : 21 TL'ye Her Yöne 500 dakika (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
17.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende taşıdım Turkcell'e cuma açılacakmış hadi hayırlısı.

Açılınca HERYONE MINIK yaz 2222 ye mesaj yolla dedi. Hemen kullanabileceğim değil mi bedavaları. Sonraki fatura dönemine kalmaz umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biuu

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

yasadiginiz yer neresi acaba. Aveaya cekim problemini bildirdiniz mi?

Denizli ilçesindeyim. Hayır hiçbir yere bildirmedim.

Yardımcı olursanız bildirmek isterim.

büyük ihtimal problemi çözmüşsünüzdür fakat aynı problemi yaşayan arkadaşların bilgisi olsun.. böyle ilk taşıdığında hiç çekmemezlik vs. gibi durumlar yaşanırsa, müşteri hizmetleri ile irtibata geçin. Ayarlarınızı yapıp 5 dk içinde probleminiiz hallediyorlar..
  • quote:

Bende taşıdım Turkcell'e cuma açılacakmış hadi hayırlısı.

Açılınca HERYONE MINIK yaz 2222 ye mesaj yolla dedi. Hemen kullanabileceğim değil mi bedavaları. Sonraki fatura dönemine kalmaz umarım.

Ne zaman başvurdunuz, mesaj ne zaman geldi acaba?

Bu arada kullanabiliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 18 Nisan 2012; 19:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

quote:

Bende taşıdım Turkcell'e cuma açılacakmış hadi hayırlısı.

Ne zaman başvurdunuz, mesaj ne zaman geldi acaba?

Bu arada kullanabiliyoruz...

Cumartesi başvurdum.

Belgeleri pazartesi verdim. Dün mesaj geldi.

Cuma 04.21 de telefon başında olun diyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Closer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

yasadiginiz yer neresi acaba. Aveaya cekim problemini bildirdiniz mi?

Denizli ilçesindeyim. Hayır hiçbir yere bildirmedim.

Yardımcı olursanız bildirmek isterim.

büyük ihtimal problemi çözmüşsünüzdür fakat aynı problemi yaşayan arkadaşların bilgisi olsun.. böyle ilk taşıdığında hiç çekmemezlik vs. gibi durumlar yaşanırsa, müşteri hizmetleri ile irtibata geçin. Ayarlarınızı yapıp 5 dk içinde probleminiiz hallediyorlar..

Mesaj attım hemen ertesi gün aradılar. Bu konuda takdir ediyorum. İlgilendiklerini söylediler.

Ama ben hattımı taşıdım artık.

• Beyler faturalı gencturkcell kullanıyorum. Bana da mesaj geldi . Ne dersiniz ? İyi mi ? Peki kalan dakikalar diğer aylara aktarılıyor mu ?

Tarifenize ek her yöne 500 dakika sadece 9 Tl. Haydi konu kampanyasına katılmak için HAYDI EKO yazıp 2222 ye gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 20 Nisan 2012; 10:43:56 >
  • her yöne 500 dakika ücretlendirme periyodu 6 saniyede bir mi? şu anda bu kampanyadan yararlanıyorum ben de...
  • bu kampanya sabit hatlar için geçerlimi
  • 500 dk her yöne sabit hatları da kapsamaktadır.
  • bende avea dan bu tarifeye geçtim ,içinde hala bir korku var ama turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bende avea dan bu tarifeye geçtim ,içinde hala bir korku var ama turkcell

Paketsiz internet kullanmazsanız bir problem yasamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

bende avea dan bu tarifeye geçtim ,içinde hala bir korku var ama turkcell

O hattı çok dikkatli kullanmak gerek. İncelemeyenleri, amaan boşverenleri gıdıklıyorlar zaten.
  • ALLAH tan çok incelerim geçene kadar 100 soru sormuşumdur görevliye
  • valla bn beyazini aldim 480e cok spr vbnce bn gayet memnunum arkda ace de acilmayan oyunlari aciyo arkda bundan alcam diyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

valla bn beyazini aldim 480e cok spr vbnce bn gayet memnunum arkda ace de acilmayan oyunlari aciyo arkda bundan alcam diyo

yanlış konuya mesaj atmış olmayasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazTüylüBitliKedi

quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

valla bn beyazini aldim 480e cok spr vbnce bn gayet memnunum arkda ace de acilmayan oyunlari aciyo arkda bundan alcam diyo

yanlış konuya mesaj atmış olmayasın?

Benim de 9 tl ye 500 dk kampanyası bitmek üzere. Ben de Yeni kampanya var diye atladım.

• Ben başka operatöre geçip hemen yeniden turkcell'e geçmiştim bu fiyattan yararlanabilmek için. 3-4 aydır kullanıyorum bence gayet hesaplı. Vergiler dahil bana her zaman 21 tl geldi.

• Turkcell'den bugün 0530'lu sıfır faturalı hat aldım, 250. dk Turkcel 250 dk her yöne + 100 SMS 30.5 TL'ye geldi. Sizce nasıl ?
  • şu an turkcell faturalıdayken; faturasıza geçsem, sonra yine faturalıya geçsem, yararlanabilir miyim?

bir de faturaya ayrıca tarife bedeli vs yansımıyor mu? 9.90 tarife bedeli ve 1.21 telsiz vergisi ödiycez sanırım ayrıca.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.