Şimdi Ara

Turkcell gibisi yok. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcelli tartismaya gerek yok en iyi operator acik ara. Bu sene yaptigim seyahatlarda bunu cok daha iyi anladim. Telsiz gibi hat kullandigimi fark ettim. Sehir merkezinden uzaklastigin an mobil internet kullanmak baya sikintili telekomda. Bugun izmit istanbula sinir yuvacika gittim. Turkcell 4.5g cekerken telekom 2g cekiyodu. Bu durumu cok yasiyorum. Bence turkcell kullananlara enayi falan demek anlamsiz gercekten turkcell kullanmak icin cok net bi sebep var kalite. Telekomun 2gsinin dahi olmadigi yerlerde 4.5g 3g veren hatti kullanmanin ektra bi maliyetinin olmasi gayet normal. Gsm world sitesine girip bakabilirsiniz. Turkcell ve telekomun 3g kapsama haritalarina bakin. Turkcell 3g kapsamasi telekomun 2gsinden daha iyi bi cok yerde. Sehir merkezlerinde telekom sorunsuz gibi. Kusursuz mu hayir. Mesela istanbulda eyup pirincci koyu mesire alani olarak gunde binlerce kisi gidiyo telekom hic yok. Turkcell 10 sene once koye istasyon koymus 4.4g bile var ya da silenin koylerinde sakligol de telekomu kullanmak su an mumkun degil. Turkcell sakligolde canak antenli bi sistem kurmus insanlar iletisimsiz kalmasin diye. Turkcell baska ve ben ciddi anlamda altyapisina saygi duyuyorum. Onun da cekmedigi yerler vardir ama hakkaten talep ettigi paranin hakkini veriyor buyuk oranda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    su forumda acik ara aveayi oven benim belki iki gun once bayram icin memlekete bingole giderken yolda arac arizalandi dedim ustayi cagirayim bi baktim sebeke yok tele kapatip actim sonuc ayni yolda gecen araclara el kaldirdim bi tanesi durdu adamin hatti turkceldi 3g full cekiyordu aradim usta geldi araci tamir etti memlekete gider gitmez turkcell bavurudm bayi bayramdan sonra gecis islemlerin tamamlanir dedi gece olsaydi vesaire kimse durmasaydi oyle kalacaktik turkceli kullanan kesime her yerde ceksin mantigiyla kullaniyor turkcel parasi hakkediyor

• Bende vf'dan Avea'ya 6 Ekim sonrası MNT yapmayı düşünüyorum.

Benim bölgemde ve gittiğim yerlerde TT/AVEA sorunsuz olduğu için az tarife içeriğine fazla para vermemek için Turkcell kullanmayı şimdilik düşünmüyorum.

Ama mnt yapana kadar iyi bir fırsat tarifesi denk gelirse düşünebilirim.

Sevgiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende turkcell den kurtulacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum turkcell eski turkcell değil
    Türkiye geneli itibariyle bakarsak tamam da avuç kadar il ilçeler de çekim sorunlarını çok gördüm hemde merkez göbekler de iş yerimde
    şehrin orta göbeğin de çekmiyor ağustos 2016 dan beri btk turkcell online işlemler bireyselevrak@turkcell.com.tr adresıne onlarca yüzler ce mail atmama rağmen bir seneyi geçti hala birşey yapmadılar eskisi gibi artık ilgilenmiyorlar ama kesinlikle fiyatlarını haketmiyor yıl olmuş 2017 vf ve tt de öyle yabanca atılacak operatörler değil artık yinede turkcell hizmet kalitesi ve kapsama alanıyla bir adım önde de olsa kesinlikle ama kesinlikle eskisi gibi değil ve ilgilenmiyor
    eski prestijinin kaymağını yiyor sadece

konu dışı bir soru soracağım bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim bulunduğum konumda 1 senedir aşırı fazla taleplere rağmen 3g ve 4.5g şebekesi kullanılamıyor tek çizgi çekiyor taleplere bazen saçma cevaplar veriliyor mesala orda kullanma gibi zorunluluk yokmuş yer değiştirmek suretiyle hizmet alınabilirmiş böyle insana cinnet getirtecek cinsten laflar cekmıyor dıye hızmet alınamıyor diye çünjü iş gereği sabahtan akşama kadar ordayız THH ' ye gitsem bunun için bir çözüm bulur mu mesala bozsun tahhüütü cezasız gideyim ? tam bilmiyorum arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum bir cevap alabileceğinizi. Ben tt kullanırken ve bölgemdeki baz istasyonunda sorun oluştuğunu tt kabul etmişken bile taahhüt ücretinden vazgeçmedi tt. Üstelik arızanın giderilmesi için zaman da veremiyorlardı. Gerekçe olarak da bana verilen kotanın yüzde otuzundan fazlasını kullanmış olmamı gösterdiler. Ama ben kotamı arızalı baz istasyonunun olmadığı yerde kullandım desem de, ki gerçekten öyleydi, dinlemediler. 70 civarı cezayı ödeyip turkcelle geçtim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustafay M kullanıcısına yanıt
    işin en garibi de onlarca yüzlerce çok fazla sayıda şikayete rağmen hiç bir şey yapmadılar en son sövecem ne olursa olsun bu kadar vurdum duymazlık olmaz ki
  • İnanın umurlarında değil. Milyonlarca müşteri var. Biri giderse biri gelir. Fazla alternatif de yok zaten. Malesef koz onlarda çoğu zaman

• 10 gb, 1000 dk, 1000 sms 55 tl. her ay yurtdisinda ilk 7 gun ucretsiz

kendi adima konusursam kazik falan degil. :))

ayrica tarifem de platinum. musteri hizmetleri bir kere uzmedi.

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldınız bu tarifeyi ?
  • mustafay M kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal bölgedeki çomar popülasyonundan kaynaklı baz istasyonu kaldırılmıştır.Onun için sıkıntı olma ihtimali fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jovi

Nasıl aldınız bu tarifeyi ?

basın tarifesi bu. bence derken onu kastetmistim :/

• take a minute T kullanıcısına yanıt
    Biza faydası yok
  • Bencede turkcell gibisi yok hani pahalı falan diyorlar ama hediyesi konusunda eli bol salla kazandan her hafta sürpriz hediye internet dakika vs veriyor. Her ay bipte grup kurup msj atınca 1 gb veriyor. Her ay bipten 5 gün boyunca hergün 10 msj atınca 1 gb veriyor. Bip uygulamasında kim 1 gb ister var 15 soruyu doğru cevaplarsan her hafta 1 gb kazanabiliyosun .Özel günleride es geçmiyor kurban bayramına özel bipten 50 mesaj atınca 13 gb verdi ramazanda ise aynı sekilde bipten 50 msj atınca 16 gb vermişti bunları yükleme koşulu şartı şurtu olmadan veriyor altını çizeyim. Pakete para vermeye gerek bile kalmıyor aylardır tl yüklemiyorum 3 aydan beri salla kazan aylık 500 dk heryöne bip dakikası veriyor bip uygulaması üzerinden heryöne arama yapıyorum bi nevi kendi numaramla internet üzerinden ücretsiz arama yapıyorum ama karşıya normal arama olarak gidiyor. Turkcell tv+ var uygulama üzerinde geçerli her ay 5 gb veriyor normalde ilk ay ücretsiz ama aylardır bedava alıyorum oda çok işime yarıyor canlı yayınları durdurup kaldıgın yerden izleyebileyebiyosun 24 saate kadar geriye sarabiliyosun. Fizy var oda ücretsiz ilk ay bedava bunun dışında salla kazandan fizy üyeligide çıkabiliyor ayrıca gnc turkcell olanlara 2 ay üyelik bedava fizy spotify tarzında online müzik dinleme uygulaması üstelik paketten yemiyor. Daha ne olsun?

• 2015 yılından beri Turkcell'in interneti sıkıntılı,

4,5G'den sonra düzelme oldu gibi gözükse de Turkcell'in sinyal kaybı yaşadığı yerler var..

Konuşma hattıma ek en yüksek 5GB internet paketi alabiliyorum. Data hatlarındaki internet paket fiyatları fahiş..

Türk Telekom'daki konuşma hattıma alabildiğim eK internet paketleri daha yüksek kapasiteLi.. Bu sayede ayrıca internet hattı almama gerek kalmıyor..
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Bence bu işi uLusaL rOAmiNg çözer..
  • turkcell data hattı SIM card son yüklemeden itibaren ne kadar zaman için kullancıda kayıtlı kalıyor ?
    6ay dolunca card ile sinyal irtibatı kesildikten sonra ilave bir bekleme süresi varmı ?
  • Turkcell 2 ay icinde yeni tarifeler cıkarırmı acaba en son 10 gb 1000 dk 1000 sms 59 tl kacirdim maalesef

• Dün Turkcell bayisine uğradım bilgi almak için.

Mnt ile ilgili durgunluk olduğunu söyledi ve yeni tarife/fiyat ayarlaması olmasını şahsi fikirleri olarak beklediklerini söyledi.

Ama Btk olayından bahsetti bakalım benim hattım 28 gün daha taahhütü kaldı piyasa ne olacak bekleyip göreceğiz.

• İki hattımdan sürekli kullandığım Turkcell, diğeri Avea. Genelde ikisinde de çok nadiren problem yaşıyorum. Problemli yerlerde çoğu zaman ikisi de problemli oluyor. Avea genel performansyıla beni sık sık şaşırtıyor desem yalan olmaz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.