Aynen bende onu diyorum adam 1000 dk paket satmaya çalışıyor ihtiyacım 150 dk < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turkcell hakkındaki olumsuz düşüncelerim. (2. sayfa)
-
-
Hediyeleri de bayağı kıstılar, eskiden hediye bolluğundan 6 ayda bir hatta yükleme yapılıyordu, şimdi ise paketsiz duramıyorsun hediyeleri kıstiklarindan dolayı.
Konu sahibi haklı maalesef ki.
Edit: şuan rekabet olmasa 15- 20 liraya 10 dk konuşabiliyor olurduk. 50 sms'te 15 lira tutuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 22 Ağustos 2021; 19:11:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke şu hediye mevzusu kalksa da rahatlasak. Çöpe döndü iyice.
Kesinlikle böyle bir şey lazım.
Paket almak istemeyenler , hiç paket almasın ..
Konuştuğu kadar ve internete girdiği kadar ödesinlerler .. Daha pahalıya gelir ..
En düşük aylık ücret operatörlerde genelde 20 - 25 - 30 lira olup , bu fiyat aralığında en düşük tarife veya paketlerin kotasıda en az 2 gb - 10 gb ve 500 - 1000 dk olur , haftalık ve günlükler hariç ...
Şimdi en düşük aylık 20 - 25 - 30 liraya , 100mb - 1gb 100 - 250 dk paketlerin olmasını istiyorsunuz ...
5 liraya ayda 100 dk 1gb olsa bizde isteriz ama operatörlerinde kendi giderleri var ..
Özellikle şehirlerde baz istasyonlarına ayda en az 1000 dolar yılda 12000 dolar veriyorlar , bunlarıda bilmemiz gerekir ..
5g geldiği zaman operatorler en düşük aylık ücretlerine göre paketler çıkaracaklar , oda en az 5gb - 10gb , dakika 500 - 1000 dk olabilir , fiyat da tahminim 30 liradan başlar ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 22 Ağustos 2021; 20:39:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 22 Ağustos 2021; 20:36:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben paket falan olayından pek anlamam. Önemli olan bana ihtiyacımdan fazlasını bir zorunluluk gibi sunmuyor oluşlarıdır. Turkcell'in gelişimi dahil her konuda bazı arkadaşlara katılabilirim ama bu operatör olayının biraz öznel bir durum olduğunu düşünüyorum.
Bizim ailede ilk cep telefonunu babam kullandı. 90'lı yılların sonlarına doğru. Sonra o telefon faturasından dolayı eve haciz geldi. Eş dost akraba bir şekilde parayı toparlayıp bu borcu ödedik. Ama insanların yere göğe sığdıramadığı Turkcell markası o yıllarda hattı kapatmamış. 10-15 yıl sonra bir telefonla arayıp bilmem kaç yılından kalma borcunuz faizleriyle birlikte tahsil edilecektir diye aradılar.
Bizim evimize haciz geldi ve biz o lanet olası borcu o dönemin faizleri dahil ödedik. Mükemmel firmamız Turkcell hattı kapatacağı yerde kapatmamış ve hat hala aktif olduğu için bizden para alma derdinde. Neyse, ödemedik bu borcu. Sonra gidip bu hakkı bir danışmanlık firmasına devretmişler. Tacizci gibi her ay arıyorlar tahsil etmek adına.
Bu olaydan sonra Turkcell'i hiç kullanmadık. Ailede kimse kullanmaz. Yakınlarıma tavsiye etmem. Her zaman başka operatörü kullanmalarını öneririm. Çünkü yapılan işin ne olduğu ortada. Bu bir üçkağıtçılık. Bana paketlerini %90 indirimli sunsa bile Turkcell'e bulaşmam.
İkinci maceram Vodafone ile. Faturalı hat kullanıcısıyım. 2 yıl falan önceydi sanırım. O zaman 25 TL gibi bir rakam ödüyorum. Beni aradılar, sizi 35 TL'lik bir pakete geçireceğiz dediler. Kabul etmedim başta. Ertesi gün yine aradılar. Kabul etmemem durumunda normal fiyatlandırma yapılacağını söylediler. Sisteminizi kontrol edin ben bana sunduğunuz dakikaları, internet verisini veya kısa mesajı zaten bitiremiyorum ki dedim. Maalesef efendim en düşük paketimiz bu dediler. Ne beni aynı fiyatta tuttular, ne daha farklı bir teklifte bulundular.
Peki dedim aradım Türk Telekom'u. Benim aylık kullanımlarım bu kadar. Vodafone bana böyle bir teklif sundu ve hattımı taşımak istiyorum dedim. Telefondaki kadın bir şeyler yaptı etti, çok düşük bir paketten Türk Telekom'a geçebileceğimi söyledi hem de taahhüt falan olmadan. Hemen kabul ettim ve geçtim. O zamandan beri Türk Telekom müşterisiyim.
Yok çekmiyormuş, yok internet kötüymüş, yok ilk şunu bulmuş, yok böyleymiş falan anlamam ben. Turkcell üçkağıtçılık yaparak devre dışı kalmıştı. Vodafone ise müşterisine değer vermediği için auta çıktı. Bir benzerini Türk Telekom yaşatsın ondan da kurtulmanın yolunu ararım. Tohumuna para saymadım bu firmaların. İnsana ne kadar değer verirlerse o kadar değer görürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutumnLeaf -- 22 Ağustos 2021; 21:10:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nickizm
Bu mesaj silindi.Ortada bizim hatamız olan bir durum yok haciz getirtmek dışında. Haciz geldikten sonra zaten faiziyle tüm borcu kapattık ve hat kullanılamaz hale geldi. Kendi yaptığımız hatanın bedelini ödedik zaten. Borcu ödendikten sonra hattın kapatılmamış olması neden bizim suçumuz olsun?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Nickizm
Bu mesaj silindi.İşte, keşke dediğiniz gibi bilgilendirselerdi böyle bir durum olmazdı. Hattı artık kullanamazsınız dedikleri için biz kapandığını düşündük ve ona göre hareket ettik. Zaten tahsilat için verdikleri firmaya ulaşmak da mümkün değil. Ödemek istesek bile ödeyemiyoruz yani. :)
-
Yurt disinda günluk 50 lira aldi benden🤨
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X