Şimdi Ara

Turkcell Haydi Gel Kampanyası Güncellendi [Faturasız] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
2.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattımı faturasıza taşıdım paket olayının açıldıktan sonra yapılacağı söylendi bugün bayiye uğradığımda pos cihazından hoşgeldin 2 GB paketi 27 liraya yüklendi 3 GB da haydi gel hediyesi geldi
    (açıkçası faturalı gnç hattımda verdikleri hediyelerde düşmeler oluyor örneğin Dergilik uygulamasını sadece indirdim 1 GB dergilikte geçerli internet verdi sonra hangi dergiler var diyerek birkaç dakika göz gezdirdim ve dergilikte oturumu kapat diyerek çıktım fakat kullanmasamda her gün 100 MB kadar Dergilik internetinden düşüyor anlaşılan olan bize olacak bunlarla uğraşmak istemediğimden TT hattımı faturasız Turkcell’e taşıdım). Şöyle bir durum var açıklamalarda pos cihazından yapılan yüklemelerde yeni abone alımına açık olduğu sürece hediye 12 aya kadar devam edecektir diyor ama hoşgeldin tarifesinde 31 mart 2020 ye kadar geçerlidir diyor sanırım lira yükleyip mesaj ile abone olanlarda abone alımı kapansa da 12 ay boyunca haydi gel kampanyası devam edecek. Bir dahaki ay normal lira yükleyip mesaj ile abone olabilir miyim yoksa ilk yükleme pos cihazından yapıldığı için kabul etmezler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Ben 6 ocak'ta ilk yüklememi D.O. uygulamasından banka hesabını kullanarak yaptım. Daha sonra 2200'e mesaj yoluyla kendim katılım yaptım. Bayi hat açıldıktan sonra buraya geleceksiniz demişti. Kampanyaya katılım sağlamışsınız. Bundan sonra yeterli yükleme yaptığınızda da sorun çıkmayacaktır. İlk katılımda bile bayiye gitmeniz şart değil aslında. 4+3 GB 32 liralık paketi aldım. Detaylarda da yazıyor.
    Turkcell Haydi Gel Kampanyası Güncellendi [Faturasız]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdalTanyeri -- 10 Ocak 2020; 19:22:22 >

• ErdalTanyeri kullanıcısına yanıt
    O zaman 30 gün sonra paketim bitince önce lira yükleyip sonra mesaj ile katılayım bilginiz var mı bir de paket değiştirebiliyormuyuz üst pakete geçme şansımız var mı

• Laurin Klement L kullanıcısına yanıt
    Üst pakete geçiş hakkında bilgim yok, aynı paketten devam edecekseniz her ay tl yükledikten sonra mesaj göndermenize gerek yok. 12 aylık fayda zaten ilkinde hattınıza tanımlanmış oluyor. Müşteri hizmetlerine veya bayiye üst paket istediğinizi mümkün olup olmadığını danışın.

• hattımı turkcell faturasıza taşıdım. Lifecell ilk hattım paketi ile birlikte haydigel kampanyasından faydalanabilir miyim?
  • Hattımı Turkcell e taşıma başvurusunda bulundum.
    Ancak, hâlâ paket seçimine karar veremedim.

GNC AVANTAJ 6 GB

ve

Lifecell 5 gb

Arasında kaldım..

Anladığım kadarıyla Lifecell 3gb haydi gel den veriyor. Bip olayı da cazip gibi,

Digeri de genç tarife faydaları daha mı iyi olur karar veremedim.

Aslinda aklımda hoşgeldin 10 gb 39 TL de vardı ama ona haydi gel vermeyince gerek duymadım.

Yine de bu üç tarife arasında hangisini önerirsiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

hattımı turkcell faturasıza taşıdım. Lifecell ilk hattım paketi ile birlikte haydigel kampanyasından faydalanabilir miyim?
    hocam bir sonuca varabildiniz mi ? bilgi verirmisiniz ?
  • Haydi gel kampanyası geldi. Ancak ile özel 2gb gelmedi. Hala çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Haydi gel kampanyası geldi. Ancak ile özel 2gb gelmedi. Hala çözemedim
    bana da gelmedi müşteri hizmetleriyle görüşürsem bir sonuca varırmıyım yada siz ne yaptınız ?
  • turkcele geçmeyi düşünüyorum da faturasıza hangi paketi önerirsiniz acaba
  • furkanözçelik kullanıcısına yanıt
    Bi hesabında Vodafone'lusun, bi hesabında TT'lu, istatistiksel olarak bu hesabında da Turkcell'li olman gerekiyor.

• Hattımı Turkcell e taşıdım. ama, hâlâ paket seçimine karar veremedim.

GNC AVANTAJ 6 GB , Lifecell 5 gb ne önerirsiniz siz
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bir konuda Vodafone First kullanıyorum yazmış başka bir konuda ise Turk Telekom'dayım baydı Turkcell'e geçeceğim diyor. @furkanözçelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogfituto -- 31 Mart 2020; 17:45:28 >
  • ogfituto kullanıcısına yanıt
    İleride kullanmak üzere hesap hazırlıyor herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Bi hesabında Vodafone'lusun, bi hesabında TT'lu, istatistiksel olarak bu hesabında da Turkcell'li olman gerekiyor.
    şahsi hattım TT şirket hattım Vodafone hocam lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanözçelik -- 1 Nisan 2020; 11:26:6 >
    1 Yıldır türk telekom kullanıyordum paketimin süresi dolacağını söylediler bende iptal ettim güzel bir kampanya var mı ? Türkcell'de faturasız .
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

Seç beğen al

Yok hocam kombo olarak haydi gel 3 gb veriyor sanırsam lifecell paketi nasıl 34 tl olan toplam 8 gb bana yeter.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bana soranlara lifecell 5GB'ı öneriyorum. 8GB + 2GB facebook twitter'ı var. Ek paketleride normale göre baya uygun.

Teşekkür ederim yarın geçireyim bunaldım türk telekom'dan ne bana ulaşabiliyorlar nede depremde çekiyor.Bankacılık uygulamama giriyorum sms şifrem gelmiyor 3 taahhüt yapmışlar 200 tl para istiyorsan kan emiciler.

En azından türkcell'de ödediğimi bilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.