Şimdi Ara

Türkcell Hazırkart Yeni Abonelik Hakkında (Süper Tarife)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Türkcell bayisinr gidip yeni Hazırkart hattı satın aldım. Görevli kişi açılışta kullanım hakları olan 3 GB'li 750 DK'lı bir açılış paketi tanımlayacaklarını VEYA 35 TL'lik paketsiz hazır bakiye ile açabileceğini söyledi.

35 TL'lik hazır bakiyeyi seçtim. Eve geldip sim kartı taktım ve Hoşgeldin 4 GB paketine SMS atarak kendimi bu pakete abone yaptım. Onay verildi. Buraya kadar herşey tamam.

Soru şu: Türkcell Dijital Opererör hesabıma giricince tarife "Süper Tarife" görünüyor. Bu nedir? Paketler bitince ücretlendirme yapılsın diye tanımlanan bir tarife mi ve işlem normal mi sizce?

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Ocak 2020; 19:1:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattın Süper Tarife olarak açılmış yani Süper Tarifedesin.

Paket olarakda Hoş Geldin 4GB paketi olmuş yani sorun yok aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Hattın Süper Tarife olarak açılmış yani Süper Tarifedesin.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/super-tarife

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-4gb?source=CMS&place=campaigns_category
    Aynen öyle Murat bey. Sanırım yeni hat alana Süper Tarife otomatik tanımlanıyor. Paket bitince veya iptal ettiğinizde Süper Tarife birim fiyatları üzerinden TL bakiyesi düşüyor. Default yani varsayılan temel (paketsiz kullanım) tarife Süper Tarife olarak geçerli oluyor yeni Hazırkartlılara diye anlıyorum ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. İllaki bir tarifeniz olması gerekiyor. Genel olarak ilk açılışta Süper Tarife açıyorlar.
  • quote:

Aynen öyle. İllaki bir tarifeniz olması gerekiyor. Genel olarak ilk açılışta Süper Tarife açıyorlar.
    Çok teşekkürler Murat bey. Selamlar.

• Rica ederim. Güle güle kullanın.
    cevrene 26 yas altı bırılerı varsa hesabım uzerınden hat kulanıcınsı degıstırıp daha uygun fıyata gnc paketlerını alabılırsın bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Faturalı Yeni Tarife Önerisi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hattın Süper Tarife olarak açılmış yani Süper Tarifedesin.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/konusma/super-tarife

https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/hos-geldin-4gb?source=CMS&place=campaigns_category
    Arkadaşlar tekrar merhaba. Yeni birşey gözüme takıldı.

Yeni Türkcelliyim malum. Sms ile kalan İnternet haklarımı sorguladığımda 'Tanışma Seti Hediye 3 GB' olmak üzere toplam 4 adet internet paketim görünürken Turkcell.com.tr web sitesi üzerinden girip Hesabım sayfasında bu paket eksik görünüyor. Tutarsızlığın sebebi nedir? Ekran görüntülerini ekliyorum.

Edit: Twitter destek hattından böyle bir cevap geldi ama tatmin olmadım açıkçası:

Edit 2: Başka bir sayfadan girince görünür hale geldi :)

Bu arada telsiz borcu çıkmış. Normal. Ama TL bakiyem dolu olduğu halde tahsilat yapıp borç niye düşmüyor? Ne zaman yapıyor sistem bu tahsilatı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ocak 2020; 0:59:12 >

• Sorun sıkıntı yok aslında. Telsiz kullanım ücreti günü geldiğinde istemesende otomatik düşer. Hediyenin biri bir yada üç ay boyunca gelecek diğer hediye ise 12 ay boyunca gelir. Yeni TL yüklediysen yarın tam düzgün görünür ve mesajlar gelir zaten.
  • quote:

Sorun sıkıntı yok aslında. Telsiz kullanım ücreti günü geldiğinde istemesende otomatik düşer. Hediyenin biri bir yada üç ay boyunca gelecek diğer hediye ise 12 ay boyunca gelir. Yeni TL yüklediysen yarın tam düzgün görünür ve mesajlar gelir zaten.
    Sağol hocam. Evet hediyeler 1 ila 12 ay arası değişiyor internet için. Açıkçası Türkcell yeni gelenlere böyle güzellik yapması hoşuma gitti ama inşallah sonradam bunlar için ek bir ücret düşmezler.

Telsiz ücreti tahsilatı için de beklemek dışında birşey yapmama gerek yok sanırım. Hattı ilk aldığım gün 70 lira civarı yükleme yaptım ve başka yapmadım. TL bakiyemde şu an 36 lira kadar fazlasıyla tutar var. Ayın belirli günleri tahsilat yapıyorlar sanırım telsiz için.

• Neden 70 TL yüklediniz.
  • quote:

Neden 70 TL yüklediniz.
    Hocam ilk 35 lira yeni abone olduğum için hat açılışı ile hazır kendi geldi tanışma hediyesi olarak. Lakin kullanım kısıtlamaları var sanırım. Tam kapsamını bilemiyorum. Diğer 35 lira da Hoşgeldin paketi almam için yüklemem gerektiği söylendi. Mobil imza gibi masraflar da olacağı için TL bakiyesi yetersiz kalmasın diye. Asgari yükleme de haliyle 35 lira malum. O nedenle böyle oldu.

Yalnız yeni abonelik (ayakbastı parası) 116 lira aldılar. Üzerine 28 lira da 128k simkart parası derken baya bir masraflı oldu anlayacağınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ocak 2020; 1:38:2 >
    Paket biterse o zmn TL den gitmeye başlar gerçi msj gelir sana. Fazla TL bulundurma bence. Paket için 35 TL yeterli olur başka kullanımın olacaksa ona göre yükleme yaparsın.
  • quote:

Paket biterse o zmn TL den gitmeye başlar gerçi msj gelir sana. Fazla TL bulundurma bence. Paket için 35 TL yeterli olur başka kullanımın olacaksa ona göre yükleme yaparsın.
    Hocam TL bakiyem mevcutta 36 lira olmasına rağmen neden telsiz kullanım ücretinin tahsil edilmediğini müşteri temsilcisine sordum. Şöyle anlayamadığım bir cevap geldi, yorumlayabilir misiniz acaba? Ne demek istemişler?

Cevap:
    Hattınızda daha önceden Tanışma Seti Kampanyasından kalan 1 TL'niz bulunuyor. Bu tutarda harcandıktan sonra otomatik olarak Telsiz Kullanım Ücreti borcunuz da düşecektir.

Edit: Şu bilgiyi buldum. Diğer arkadaşlara faydalı olabilir:

Hediye 35 TL, mobil ödeme, telsiz kullanım vergisi ve bağış servislerine yapılan ödemelerde kullanılamayacaktır.Kampanyadan yararlanan müşterilerin, hat açılışından sonra konuşma, SMS, internet ve katma değerli mobil servisler için yaptıkları toplam harcama tutarı 35 TL’ye ulaşıncaya kadar, hatlarından Telsiz Kullanım vergisi çekilmeyecek, hatları ile mobil ödeme ve bağış servisi kullanımı yapamayacaklar. Kampanyaya katılan müşterilerin hatları ile yaptıkları ses, SMS, internet ve katma değerli servis harcamaları 35 TL’ye ulaştığında, hatlarından mobil ödeme ve bağış servislerini kullanabilecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Ocak 2020; 2:32:52 >

Önceki mesajda yazmıştım. Yani yine cvp aynı. İlk ayınız dolmadan düşer.

Telsiz kullanım ücreti günü geldiğinde istemesende otomatik düşer.

Bunlara çok takılmayın bence. Hat önödemeli olduğu için rahat olun. Yaklaşık bir sonra ikinci yüklemeyi yaptığınızda herşeyi çözmüş olacaksınız.
  • quote:

Önceki mesajda yazmıştım. Yani yine cvp aynı. İlk ayınız dolmadan düşer.

Telsiz kullanım ücreti günü geldiğinde istemesende otomatik düşer.

Bunlara çok takılmayın bence. Hat önödemeli olduğu için rahat olun. Yaklaşık bir sonra ikinci yüklemeyi yaptığınızda herşeyi çözmüş olacaksınız.
    Eyvallah. Çok teşekkür ederim. Selamlar.

• Rica ederim ne demek. Yinede kafana takılan bişey olursa buralardayız.
  • turkcell süper tarife hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz

• Çok iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.