Şimdi Ara

Turkcell İkinci Numaram BiP'te Servisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
10.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an kullanıyorum. SMS lerle ilgili tek yaşadığım problem Hepsiburada nın alışveriş ödeme esnasındaki SMS'i gelmedi. Bunun dışında Banka, 3d Secure hatta Reklam SMSleri dahil geldi. SMSler Bip programına değil de Normal SMS olarak geliyor. Servisle ilgili şunu söyleyebilirim; Aramalar gayet güzel akıcı ve anlaşılır. Herhangibir geçikme seste problem yok. Mesela internet bağlantınız yok o esnada sizi ikinci numaranızdan birisi aradı ve ulaşamadı. İnternete bağlandığınızda cevapsız bildirimi düşüyor. Ben 2 telefon taşımaktan kurtuldum inşallah ücretli olmaz.@eyucel77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiwp -- 9 Mart 2020; 20:2:57 >
  • Teşekkürler çok aydınlatıcı oldu. Ben de hemen ekleyeyim o zaman 2. numarayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiwp

Şu an kullanıyorum. SMS lerle ilgili tek yaşadığım problem Hepsiburada nın alışveriş ödeme esnasındaki SMS'i gelmedi. Bunun dışında Banka, 3d Secure hatta Reklam SMSleri dahil geldi. SMSler Bip programına değil de Normal SMS olarak geliyor. Servisle ilgili şunu söyleyebilirim; Aramalar gayet güzel akıcı ve anlaşılır. Herhangibir geçikme seste problem yok. Mesela internet bağlantınız yok o esnada sizi ikinci numaranızdan birisi aradı ve ulaşamadı. İnternete bağlandığınızda cevapsız bildirimi düşüyor. Ben 2 telefon taşımaktan kurtuldum inşallah ücretli olmaz.@eyucel77
    Ben iosa yükledim ayarı bulamadım yardım edersen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

ben bipi daha alternatif olarak 2. hat fonksiyonu olmadan kullanıyorum, iphone da normal tt hattım takılı turkcell numaramı aramaları bipten al şeklinde tt li telefona takılı, iş saatleri dışında normal numaramı ulaşılamıyor tonu verecek şekilde ayarlayıp özel önemli yakınlarımdan gelen aramalarımı bip üzerinden turkcell numaram ile alıyorum, bir nevi iphone u çift hatlı hale getirdim
    Bende türk telekom kullanıyom başka türkcell hattu var tanımlamayı nasıl yapacm ayartı bulamadım bip de

• yns61 kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda arama ayarlarında ilgili menü mevcut

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Ayarlarda arama ayarlarında ilgili menü mevcut
    Turkcell İkinci Numaram BiP'te Servisi

Arama ayarı çıkmıyor

• yns61 kullanıcısına yanıt
    Ben Android kullanıyorum.
    iki hattınız var mesela biri 532 biri 533. 532 olan hattınız telefonda takılı ve bip etkin.

www.turkcell.com.tr
    İkinci Numaram BiP'te
    https://www.turkcell.com.tr/servisler/ikinci-numaram-bipte

Yukarıdaki adresten servisi aktifleştirdiğinizde 533 numaralı hattınızın orada görünmesi gerekiyor. Ayarı yapıp servisi aktifleştirdikten sonra Bip-Profil-Ayarlar-Arama ayarlarının altında İkinci numaram bipte özelliğini aktif hale getiriyorsunuz.

İki hattın da Turkcell olması lazım ve yasal sahibi aynı kişi olmalı.

• quote:

iki hattınız var mesela biri 532 biri 533. 532 olan hattınız telefonda takılı ve bip etkin.

Yukarıdaki adresten servisi aktifleştirdiğinizde 533 numaralı hattınızın orada görünmesi gerekiyor. Ayarı yapıp servisi aktifleştirdikten sonra Bip-Profil-Ayarlar-Arama ayarlarının altında İkinci numaram bipte özelliğini aktif hale getiriyorsunuz.

Yuksrda arkadas tt kullanıyom dedi ikinci numarayı ekledin dedi ondan sordum tesekkurler

• quote:

Yuksrda arkadas tt kullanıyom dedi ikinci numarayı ekledin dedi ondan sordum tesekkurler

• Otp mesajları ,banka doğrulama kodları ,kart doğrulama kodları ,0850 numaralar felanda gelse harika olacakBip heryönüyle harika çalışıyor .

• sadece arama ayarlarını aktif edebiliyormuyuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.