Şimdi Ara

TURKCELL İLE İLGİLİ HER SORUNUZU CEVAPLAYALIM. (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.800
Cevap
11
Favori
167.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bir sorumda var 2gb internet hediye kazanmak için site üzerinden 3 adet adıma kayıtlı numarayı faturalı bir tarifeye taşıma için ön onay aldım 20sinde yaptım bu işlemi 24ü için randevu verildi telekurye gelecek diye ama gelmedi araya bayram girdi türkcel neden beceriksiz bir kurye firmasıyla çalışır sorum bu
  • Yardımcı olan yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aramalara acık kalma gününe nasıl bakıyoruz

kullanamdıgım yedekte bi hattım var faturalydı faturasızca gecirdim kenarda duruyor kulllanmaya kullanmaya kapanıp iptal olmasın
  • Arkadaşlar ben hali hazırda faturalı turkcell abonesiyim

Haftaya yurtdışına çıkacağım

Bu yüzden yurtdışında kullanabileceğim bir paket arıyorum. Günlük 17 TL'ye aynı paketi yurtdışında da kullanabilme şansım var ama bu çok pahalı

Bu yüzden turkcell in hazirkarti var ayda 60tlye 2gb internet 500 dk konuşma 1000 sms veriyor

Bundan çıkartsam iki hattı birden çift sim kartli telefonda kullanabilir miyim? Ve de yeni sim kart alma ücreti ne olur?

Ayrıca mevcutta kullandığım faturalı numara da bankadan sms geleceği için o hattı da kullanacağım yurtdışında. Onu nsl kullanıma açabilirim

• vodafone dan turkcelle geçecek olanlara uygun fiyatlı hangi tarifeleri önerirsiniz?

• Ben Vodafonluyum yarın taahüdümün ilk senesi doluyor tarife değiştirmezsem 1 sene daha aynı tarifeden devam edeceğim. Turkcell'in GNÇ Süper Paketi - Yeni MüşteriTurkcelll paketine geçmek istedim yaşım 25 üstü yiğenimin tc si ile geçebilir miyim dedim, bayii o şekilde olmaz yaşın tutmuyor ama sen fatura kesim tarihini öğren önce faturasız Turkcell'e geçirelim 1 ay sonra o tarifeye aktarırız dediler. Bu tarife yeni gelen müşteriler için değil mi? Nasıl yapacaklar anlamadım. Nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: uner003

Ben Vodafonluyum yarın taahüdümün ilk senesi doluyor tarife değiştirmezsem 1 sene daha aynı tarifeden devam edeceğim. Turkcell'in GNÇ Süper Paketi - Yeni MüşteriTurkcelll paketine geçmek istedim yaşım 25 üstü yiğenimin tc si ile geçebilir miyim dedim, bayii o şekilde olmaz yaşın tutmuyor ama sen fatura kesim tarihini öğren önce faturasız Turkcell'e geçirelim 1 ay sonra o tarifeye aktarırız dediler. Bu tarife yeni gelen müşteriler için değil mi? Nasıl yapacaklar anlamadım. Nasıl bir yol izlemem gerek yardımcı olur musunuz?

şimdi,turkcell yeni genç paketleri artık yaşı 25 altındakilere veriyor.
    bayi sana 1 ay sonra yaparım demişse bi yolunu biliyordur,sen ona güven.Ama bi sıkıntı çıkmasın filan diye de uyar,bi sorun oldugunda sana sahip çıksın

• iknam123 İ kullanıcısına yanıt
    hocam numaramı taşıdıktan 15 gün sonra telefon aldım sorun çıkarmadılar hatta 1 taksitide onlar karşıladı 11 ay ödeme yapıcam

• 11 yaşında ki kızıma turkcell hat almak istiyorum hangi tarifeyi seçmeliyim sizce.

• arkadaşlar türkcell hattı için internet paketi arıyorum ama her ay tekrar mı mesaj atmak gerekiyor anlamadım ? ne saçma birşey.
    yaz tatili bitene kadar kullanacağım bir paket lazım,tek önemli olan internet - varsa konuşmada olur.sitesinden baktım çok saçma fiyatlar var ve hiç uygun değil siz ne önerirsiniz ?
  • Türkcell platinium üyesiyim aylık 140 TL ödüyorum bankalarla hiç işım yok . Limit puanım 0 çıkıyor neden

• İbrahimEsad kullanıcısına yanıt
    Ben de aylık 180 tl fatura ödüyorum,cihaz alamıyorum,bayiye sordum,faturalarımda 6 ay içinde 1 kez bile gecikmiş faturam olursa limit puan artmazmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caferhan kullanıcısına yanıt
    Günü gününe ödüyorum 2 tane cihaz kampanyası vardı iptal ettirdim o yüzden 180 gün daha beklemem gerekmiş çok saçma hattı kapattırmaya karar verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimEsad -- 18 Temmuz 2017; 6:4:29 >
  • Platinum 10 gb paketteyim. Taahhütüm 25 temmuz itibariyle bitti. Turkcell taahhütünüz bitmiştir, teklifler için turkcell.com.tr yi ziyaret edin yazan bi sms gönderdi. Aradım taahhütü yenilemek istiyorum diye. Yapamayacağımı ancak öyle bi kayıt oluşturabileceklerini belirttiler. Ben de böyle şey mi olur? Arkadaşlarıma aramalar yapılıp taahhütü yenilendi bana neden aynısı yapılmadı diye sordum. Cevap veremedi. Peki dedim, ağustos ayında bi teklif yapmazsanız operatörü değiştireceğim dedim. Bu ay güncel faturam 99 tl. Platinum 10 gb 79 tl olanı.

• Maksimum 35 tl ödeyeceğim interneti 4 gb civari olam kamu ya da bireysel tarife var mi?

• Turkcell hattımı iptal ettireceğim herhangi bir taahütüm vs. yok iptal ederken ücret alırlarmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse91

Turkcell hattımı iptal ettireceğim herhangi bir taahütüm vs. yok iptal ederken ücret alırlarmı ?

almazlar hocam sadece o ayki kullandığınız gün kadarki faturanız çıkar tabi hattınız faturalı ise.
  • Normal tuşlu telefon kullanan annem için konuşma paketi arıyorum... Baktım ben ama cok tarife var ve anlamadım malesef. 250-500 dakika her yöne olsa yeter.

Varmıdır böyle bir şey ?

Edit: faturasız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 28 Temmuz 2017; 0:51:8 >
  • vodafone red10 tarifesi kullanıyorum. ayda 52 tl gibi bir fiyat karşılığında 10 gb internet, vodafone ile sınırsız, diğer hatlarla 1000 ya da 2000 dakika veriyor. fakat herhangi bir talebim olmamasına rağmen vodafone trafından aylık 2 gb internet paketi ve spotify paketi tanımlanmış. her ay 100 lira fatura ödüyorum, nasıl olsa kotayı geçiyorumdur diye düşünürken meğer faturamı şişiren talebim dışında bana fatura edilen paketlermiş. 10 gb internet(daha aşağı veya yukarı) dakikası fazla bir paket önerinizi bekliyorum. en azından beni enayi yerine koymayan bir operatöre para kazandırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyus

vodafone red10 tarifesi kullanıyorum. ayda 52 tl gibi bir fiyat karşılığında 10 gb internet, vodafone ile sınırsız, diğer hatlarla 1000 ya da 2000 dakika veriyor. fakat herhangi bir talebim olmamasına rağmen vodafone trafından aylık 2 gb internet paketi ve spotify paketi tanımlanmış. her ay 100 lira fatura ödüyorum, nasıl olsa kotayı geçiyorumdur diye düşünürken meğer faturamı şişiren talebim dışında bana fatura edilen paketlermiş. 10 gb internet(daha aşağı veya yukarı) dakikası fazla bir paket önerinizi bekliyorum. en azından beni enayi yerine koymayan bir operatöre para kazandırayım.

Turbo 10 gb + 1000 dk hy + turkcel içi sınırsız = 59 TL

http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-akilli-ultra-paket?source=CMS&place=campaigns_category#ya

Turbo 7 gb + 1000 dk hy + 1000 SMS = 45 TL
    http://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/konfor-super-paket?source=CMS&place=campaigns_category

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.