Faturalı hatlarda genç paket mi abone alımına kapatıldı yoksa gençtarife mi ? Paketsiz gençtarife açtırmak istiyorum ya da sabit ücret olmayan bi tarife önerirmisiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: MerT2244
Faturalı hatlarda genç paket mi abone alımına kapatıldı yoksa gençtarife mi ? Paketsiz gençtarife açtırmak istiyorum ya da sabit ücret olmayan bi tarife önerirmisiniz ?
paketsiz genc tarife = devam ediyor.(sabit ücret yok) genc paket = sona erdi , kullanmaya devam edenler içinse Agustos ayında tamamen bi opsiyonu kalmıyacak.
quote:
Orijinalden alıntı: hypnosse
quote:
paketsiz genc tarife = devam ediyor.(sabit ücret yok) genc paket = sona erdi , kullanmaya devam edenler içinse Agustos ayında tamamen bi opsiyonu kalmıyacak.
Çok teşekkür ederim , paketsiz genç tarife açtıracağım
quote:
quote:
quote:
en güzel tarife:) taşıma işlemi - yeni hat alma vs. gibi durumlarda direkt olarak genc tarife açmıyorlar ancak sonrasında kabul görüyor işlem.
quote:
quote:
quote:
quote:
en güzel tarife:) taşıma işlemi - yeni hat alma vs. gibi durumlarda direkt olarak genc tarife açmıyorlar ancak sonrasında kabul görüyor işlem.
Cayma + 2gün düşünüyorum yeterli bana :) Hangi tarifeden açtırmalıyım ilk başta o zaman ?
bu fatura seçeneklerini bi türlü anlamadım.
isteklerim şunlar ; -ev adresime fatura gelmesin , email adresime gelsin (yazık günahtır ağaçlara) -kullanım detayı basım ne demektir , her ay faturada görüyorum bu detayı.(iptal olur mu , olursa zararı nedir)
teşekkür ederim. * MerT2244 ; ilk etapta tarife saniye açtırın (sabit ücret 3.90) ilk fatura kesilmeden bir gün öncesine kadar gidip genc tarife işlemini halledin ki ilk ayın sabit ücretide alınmasın;)
fatura istemiyorum,emaile gelsin dedim,bahsettiğiniz kullanım detayı bir daha yer almadı faturamda efatura ya geçerseniz sizin de aynı olur kanaatindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
fatura istemiyorum,emaile gelsin dedim,bahsettiğiniz kullanım detayı bir daha yer almadı faturamda efatura ya geçerseniz sizin de aynı olur kanaatindeyim.
fatura istemiyorum yapınca emaille gelsin aktif olmuyor ama...
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
hypnosse, abone olunan servislere gir. fatura ve detaya dair abone olduğun şeyleri iptal et. düzelir.
sadece 2gün ve sms 30 paketi gözüküyor. bi problem yok o zaman değil mi?
E-Fatura İşlemleri (e-posta adresini yazıp, gelen maili onaylaman yeterli.)
Detaylı Fatura Talebi (e-fatura olarak alsan da bu da ücretli, aboneysen iptal et.)
Fatura İstemiyorum (bunu seçersen sadece sms geliyormuş:
Fatura istemiyorum servisi ile basılı faturalarınız fatura adresinize, E-Faturalarınız e-posta adresinize gönderilmez. Fatura tutarlarınız ücretsiz Fatura Cepte servisi ile cep telefonunuza kısa mesaj ile iletilir.
fusem ; böylelikle fatura gelecek ama sadece email adresime ve ekstra bi ücret alınmıcak değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
bendeki gibi e-fatura, e-posta adresine gelecek. masrafsız
bolca teşekkür sana:)
ARKADASLAR TURKCELLE İLGİLİ Bİ SORUNUM VAR..
TEK BİR NUMARAYLA MESAJLASAMIYORUM YANİ O NUMARAYA MESAJ ATIYORUM O BANA HERHANGİ BİR MESAJ ATMADIGI SÜRECE BENİM MESAJLARIM GİTMİYOR.İLETİLDİ DİYO FALAN AMA ::S MESAJ MERKEZ NUMARASINI DEĞİŞTİRDİM HATTI BASKA TELEFONA TAKTIM HALA SORUN DEVAM EDİYOR
quote:
TURKCELLİ ARADIM HİÇBİ SORUN GÖZÜKMÜYOR FALAN DEDİ 4 GÜNDÜR BU SORUNLA UGRASIYORUM COK SİNİR BOZUCU BİRSEY YARDIM EDERSENİZ COK İİ OLUR
benimde bi sorum var. sadece adını bildigimiz bi vatandaşın telefon numarası lazım. zamanında kayıtlıydı ama silinip gittigi için şu anda yok. (off nerden aklıma geldiyse) neyse bu vatandaşa nasıl ulaşabilirim.
Turkcell ise 11832 den bir deneyin şansınızı.
Merhaba arkadaşlar
0532'li ve 2xx ile başlayan numara almak istiyorum.
Bulabileceğim bir yer biliyor musunuz acaba?
Teşekkürler
Forumda 2. el bölümünde birisi satıyor.Güzel numaralar mevcut.