Şimdi Ara

TURKCELL ile ilgili SORU lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mutalvarol

Ben 1000 dk 1000 sms 6gb internet 8megabit 50 gb wifi paketi alsam ne kadar oderim bulundugum yerde yalın internet var

Dört Dörtlük Paketler Turbo Ekstra 6 GB
    1000 DK HER YÖNE
    1000 SMS
    6 gb CEPTEN İNTERNET

50Mbps Limitsiz FİBER veya 16Mbps'ye kadar Limitsiz Yalın ADSL 99 TL / AY FİYATTAN ALABİLİRSİNİZ BU TEKLİF BUGUN LİSTELENDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Turkcell kontratlı 12 ay iphone6s+tarife almak istiyorum. Diyelim 3-4 ayımız kaldı. Kalan ayların parasını peşin ödeyebilirmiyiz.?

GERİ YE KALAN CİHAZ TAKSİDİNİ TEK SEFERDE SON FATURANIZA KALAN TUTARINIZI YANSITARAK İPTAL ETMEK EN DOĞAL HAKKINIZDIR.MÜŞTERİ HİZMETLERİMİZİ ARAYARAK TAM TUTARI ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Hocam 4 yada üzeri interneti ve dakikası olan ucuz bir tarife var mı?
    Yardımcı olabilir misiniz?

500DK
    1000SMS
    4 GB İNT

49 TL İLE KAMPANYAYA GİRMİŞTİR BİLGİNİZE...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKCELL İLETİŞİM

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

Faturalıya geçiş kampanyası var mı veya ilerde yaparlar mı?
    geçmeyi düşünüyorum da

şuanda devam eden kampanyalar mevcut hiz e ne kadar internet ve ne kadar dakika,sms gerekli oldugunu belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirim

500 dk
    1000 sms
    2-3 gb net
    Cevap için teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell neden tüm 4.5G tarifelerine üst hız limitini 100 mbps koydu? Katlanan kampanya kapsamında 600 mbps. Bu kampanya bitince acaba normal paketlerdeki bu üst hız sınırı 600 mbps olur mu? Eskiden Platinum paketlerde 3G'de bir sınır yoktu. 4.5G'de bunu yapmalarına bir anlam veremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonlakazan abonesiyim ama puan kazanabilmek için ton secemiyorum niye acaba?
  • Goller cepte aboneligimi iptal ettigim halde servislerim hazip 7777 yolladigimda hala cikiyor nasil iptal edicem 4515 e iptal gol yaziyorum gelen yanit abonelginiz yok diyor iptal oldu diyor ama tl yuklesem cekicek parasini yokmu çözüm

• alican09turk kullanıcısına yanıt
    Verdikleri kota çok az olduğu için hali hazırda 100 Mbps verdikleri halde 10 GB hemen bitebiliyor. Özellikle dikkatsiz kullanıcılarda ilk ay çok sorun yaşanmış. Hatta Türk Telekom'da bu tür bir kısıtlamaya gideceği söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: termal1

tonlakazan abonesiyim ama puan kazanabilmek için ton secemiyorum niye acaba?

Önceliklewww.tonlakazan.com ya da wap.tonlakazan.com sitelerinden TonlaKazan servisine üye olman gerekir. TonlaKazan’a kayıt olduktan sonra wap.tonlakazan.com veyawww.tonlakazan.com sitesine gelip listelenmiş tonlardan birini seçmen gerekir. Tonu seçip telefonuna atadıktan sonra, görüşme yaptıkça kazanabilirsiniz.

• Teşekkürler peki dediğim gibi hat alip en kisa zamanda min 3 galiba baska operatöre tasiyabiliyoruz o zaman ne kadar ceza vs oderim

• Yazın 1GB sınırsız paket alıyordum faturasız hattıma. Şuanda o paketi hattıma alamıyorum sanırım uygun değilmiş. Acaba nasıl alırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Goller cepte aboneligimi iptal ettigim halde servislerim hazip 7777 yolladigimda hala cikiyor nasil iptal edicem 4515 e iptal gol yaziyorum gelen yanit abonelginiz yok diyor iptal oldu diyor ama tl yuklesem cekicek parasini yokmu çözüm

Servisi iptal etmek için IPTAL GOL yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: termal1

tonlakazan abonesiyim ama puan kazanabilmek için ton secemiyorum niye acaba?

Önceliklewww.tonlakazan.com ya da wap.tonlakazan.com sitelerinden TonlaKazan servisine üye olman gerekir. TonlaKazan’a kayıt olduktan sonra wap.tonlakazan.com veyawww.tonlakazan.com sitesine gelip listelenmiş tonlardan birini seçmen gerekir. Tonu seçip telefonuna atadıktan sonra, görüşme yaptıkça kazanabilirsiniz.

zaten uyeyim ama sececek ton yok 5 aydır takip ediyorum sececek ton yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

Teşekkürler peki dediğim gibi hat alip en kisa zamanda min 3 galiba baska operatöre tasiyabiliyoruz o zaman ne kadar ceza vs oderim

72 tl tl vergİ ve aylık turkcell den aldıgınız indirim tutarını ödersiniz
  • Bilgisayardan internet kullanmak istiyorum. Vınn vifi 50 gb kampanyası herşey dahil ne kadar olur? Modem + kampanya varmıdır acaba?
  • mustifb M kullanıcısına yanıt
    Benim paketim 50 GB, katlananla birlikte 100 GB. Bu pakette en azından sınır koymasalardı bari

• Germiyanlı Taahütlü olarak

500 dk 1000 sms 2 gb net 30 TL.

500 dk 1000 sms 3 gb net 35 TL.
  • alican09turk kullanıcısına yanıt
    Geneli hesaplamışlardır o paketlerde sınırı kaldırabilirler. Zaten ciddi abone kayıpları var o yüzden paketlerin fiyatları da önümüzdeki dönemde azalabilir. Azalmanın tek sebebi ensar vakfı filan değil, genelde paketlerin beklenenden yüksek olması.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Goller cepte aboneligimi iptal ettigim halde servislerim hazip 7777 yolladigimda hala cikiyor nasil iptal edicem 4515 e iptal gol yaziyorum gelen yanit abonelginiz yok diyor iptal oldu diyor ama tl yuklesem cekicek parasini yokmu çözüm

Servisi iptal etmek için IPTAL GOL yazarak 2222’ye gönderebilirsiniz

Anlamadiniz galiba ordan gelen msj iptal edilcek paket yok diyor ordanda iptal olmuyor yani trkcll kesicek illaki paramı yokmu çözüm servislerim yazıp 7777 yolladifimda hala çıkıyor o goller cepte

• mustifb M kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum Mart-Nisan aralığında ne kadar abone kaybettiklerini. Önümüzdeki hafta cuma günü 2016 1. Çeyrek sonuçlarını açıklayacaklar. Türk Telekom ilk çeyrekte 461 bin net abone kazanmış mesela.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.