Şimdi Ara

Turkcell ile tek fatura ve tek paket hizmetleri hakkında konuştuk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10 tane apartmana fiber getiriyor koskoca şehre fiber getirdim diyor yatırım yaptım diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: TriNeO

Yahu bana ne fiberin kaç yılda geri döndüğünden.. Soracak başka soru yok mu?

Türkiyenin nüfus olarak en büyük 10 şehrinde var mısınız diye sorun..

Kotalar ne olacak diye sorun..

İstanbulda belediye kazdırmıyor diyorlar, ama diğer şehirlerde niye yoklar, onu sorun..

Zamanında metroneti satın aldılar.. Metronetin fiber altyapısının olduğu şehirlerde bu hizmeti niye sonlandırdılar, onu sorun..

Soru sormak beceri ister
    Soru sormak cesaret ister
    Soru sormak zeka ister
    bilgi ister birikim ister tecrube ister

Anlayacagin sorun sende cok sey istiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 12 Mayıs 2016; 10:02:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tecavüzcell'le yolları ayırdık. istedikleri kadar kampanya,reklam yapabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackeR

ülkede bunlardan başka operatör kalmasa bile yine de bu ensarcılarla işim olmaz, onun dışında tüm operatörler kapitalist vampirlerdir.

2 gsm hattımı zaten taşımıştım, bu haberlerden sonra evdeki Superonline fiber bağlantımı da kapattım, az daha fazla ödeyip daha yavaş da olsa başka şekilde nasıl olsa internete bağlanıyorum. Ama maalesef her konuda olduğu gibi (zamlar, vs) millet sesini çıkarıp tepkisini koymayınca birileri elini kolunu sallayarak dolaşmaya ve ceplerini doldurup rahat rahat hayatlarını sürdürmeye devam ediyolar.
  • Yorumlara bakılırsa bence de izlemeye gerek yok.

• Bu Süperonline Şirket politikasını anlamıyorum.
    Nüfusu çok olan yere değilde az olan yerlere gidiyorlar.
    Kocaeli'de bir kaç tane sitelere getirdiler.İlerlemek istemiyorlar daha önce zaten Metro ethernet altyapısı vardı ve dahada yatırım yapılmadı.
    Uydunet'in bile altyapı daha yaygın kullanımda böyle olunca insan bu video'ya bir umutla bakıyor ama nafile Ortak altyapı projesi nerelere fiber altyapı çekilecek ne zaman ve bireysel ev kullanıcılarına ulaşabilecek mi?
    Sadece Ege bölgesine fiber çekmekle Türkiye gelişmiyor yada kullanıcıların sorunlarını çözmüyor 2016 yılında 4 tane şehir belirlemişler o doğrultuda ilerliyorlar.
    Kocaeli gibi büyük şehirlere yatırım yaparlarsa daha iyi olur.
    Uydunet kendi altyapısını dağıtsa bölgelere Süperonline'ye bile ihtiyacımız olmazdı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.