Şimdi Ara

Turkcell'in 17. Yılı Şerefine Hediye Dakikalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell in AloPaketler,Gold,Heryöne,Haydigel,Çiftçi ve Kamu Tarifesinden bulunan abonelerin 2 ay boyunca her ay her yöne 300er dakika bedava konuşma kampanyasıdır.

Kampanyaya Katılım için HEDİYE yazıp 2222 ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_
    Merhaba

Turkcell in AloPaketler,Gold,Heryöne,Haydigel,Çiftçi ve Kamu Tarifesinden bulunan abonelerin 2 ay boyunca her ay her yöne 300er dakika bedava konuşma kampanyasıdır.

Kampanyaya Katılım için HEDİYE yazıp 2222 ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.

HERHANGi BIR KOŞUL VARMI MERAK ETTIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENERALCELL

quote:

Orijinalden alıntı: Turbo_
    Merhaba

HERHANGi BIR KOŞUL VARMI MERAK ETTIM
    Hani nerede opsiyosnuz genç tarife! 17 Yıl şeferine herkesi sevindirse olmaz tabi ARPU'n yerlerde sürünsün inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyeniceli

Hani nerede opsiyosnuz genç tarife! 17 Yıl şeferine herkesi sevindirse olmaz tabi ARPU'n yerlerde sürünsün inşallah

Alıntıları Göster
    29 TL'lik kamu eko kullanıyorum. HEDIYE yazıp 2222'ye yolladım ve şöyle bir yanıt geldi.

Yararlandiginiz paket ile bu kampanyaya katilim alinamamaktadir. Turkcell'in 17.yili serefine Kamu abonelerine ozel heryone gonderebileceginiz 1000SMS bizden size hediye. Hemen BEDAVA SMS yazip 2222ye gonderin.

Ben zaten almıştım ki onu 3 gün önce

• quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

En azından ops.genç tarifeye HY Beşyüz sms verilemezmiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

verilemezmiş bunuda görmüş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyeniceli

quote:

Orijinalden alıntı: Bico

quote:

verilemezmiş bunuda görmüş olduk.

Alıntıları Göster
    turkcellde devam etmek istiyorsanız bu ah vahlarınızda olmamalı

• quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

turkcellde devam etmek istiyorsanız bu ah vahlarınızda olmamalı

Alıntıları Göster
    Gold pakete vermişler. Zaten 1500 dk her yöne konuşabiliyorlar, bir de üstüne 300 dk. Turkcell gerçekten raydan çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikak

Gold pakete vermişler. Zaten 1500 dk her yöne konuşabiliyorlar, bir de üstüne 300 dk. Turkcell gerçekten raydan çıktı.

Alıntıları Göster
    Ben Kamu HY 1200 kullanıyorum. 1ay HY 1000 sms + 1ay HY 1000 sms hediye verdi Turkcell.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerT.C

Ben Kamu HY 1200 kullanıyorum. 1ay HY 1000 sms + 1ay HY 1000 sms hediye verdi Turkcell.

Alıntıları Göster
    dakikası çok olanlara veriyor ki zaten çoğu bunu tüketemiyor..Dakikası az olanlara vermeye kalksa herkes bun u tüketecek bu da turkcele girecek.Klasik turkcell kurnazlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

dakikası çok olanlara veriyor ki zaten çoğu bunu tüketemiyor..Dakikası az olanlara vermeye kalksa herkes bun u tüketecek bu da turkcele girecek.Klasik turkcell kurnazlığı

Alıntıları Göster
    Hiç bir paketim olmamasına rağmen yararlanamıyorum ?
    Turkcell hep birilerini kısıtlıyor ya ne iştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

Alıntıları Göster
    KAMU HERYONE 1200 tarifesindeyim bana 300+300 dk her yöne verdi akşama kayınvalideyi arayayımda kadına vodafoneden lira yüklensin. 1200 dakika + 120 dakikayı bitiremezken bu tam oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY

KAMU HERYONE 1200 tarifesindeyim bana 300+300 dk her yöne verdi akşama kayınvalideyi arayayımda kadına vodafoneden lira yüklensin. 1200 dakika + 120 dakikayı bitiremezken bu tam oldu :)

Alıntıları Göster
    Ayrıntlılar...

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/heryone600

• quote:

Orijinalden alıntı: byjest

Ayrıntlılar...

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/heryone600

Alıntıları Göster
    ne büyük saçmalık. Madem 17. yılını kutluyosun bütün abonelerine hediye ver. Gold abonelerinin sanki ihtiyacı var bide, dostlar alışverişte görsün

• quote:

Orijinalden alıntı: creeat

ne büyük saçmalık. Madem 17. yılını kutluyosun bütün abonelerine hediye ver. Gold abonelerinin sanki ihtiyacı var bide, dostlar alışverişte görsün

Alıntıları Göster
    haydigel19 luk hiç olmuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail

haydigel19 luk hiç olmuyor...

Alıntıları Göster
    benim oldu 29 tl alo paketim vardı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: serefbey d1

benim oldu 29 tl alo paketim vardı oldu

Alıntıları Göster
    Turkcellin yararlı bişey yaptıgını zaten gormedim.Turkcell 'in aktif 5 milyon kullanıcısı varsa sadece 5 10 bin kişi yararlanabiliyor. Yararlananlarda zaten paketi olup dakikalarını tüketemeyenler. Bu turkcellin herseyi hava civa.

Hani nerde genc turkcellilere avantaj.? Gencturkcelli yide bu kampanyaya dahil etsenize görelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Registered

Turkcellin yararlı bişey yaptıgını zaten gormedim.Turkcell 'in aktif 5 milyon kullanıcısı varsa sadece 5 10 bin kişi yararlanabiliyor. Yararlananlarda zaten paketi olup dakikalarını tüketemeyenler. Bu turkcellin herseyi hava civa.

Hani nerde genc turkcellilere avantaj.? Gencturkcelli yide bu kampanyaya dahil etsenize görelim.

Alıntıları Göster
    kamu eko ve kamu bizbize 150 dk da olmadı bedava sms veriyor
  • bırak onu :)) haydi gel mini kullanıyorum hiç birşey vermiyor :)
    quote:

Orijinalden alıntı: ehckelem

kamu eko ve kamu bizbize 150 dk da olmadı bedava sms veriyor
  • Gnctrkcelle vermemesi kotu olmus.
    Benim 29luk haydi gel tarifesine verdi cok iyi oldu.

Bide su acidan bakarsak Turkcell ilk defa boyle yuklu bedava kampanya yapti . Burdan bakarsak guzel bir gelisme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.