Bildirim
Turkcell'in 17. Yılı Şerefine Hediye Dakikalar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turbo_
Merhaba
Turkcell in AloPaketler,Gold,Heryöne,Haydigel,Çiftçi ve Kamu Tarifesinden bulunan abonelerin 2 ay boyunca her ay her yöne 300er dakika bedava konuşma kampanyasıdır.
Kampanyaya Katılım için HEDİYE yazıp 2222 ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.
HERHANGi BIR KOŞUL VARMI MERAK ETTIM -
Hani nerede opsiyosnuz genç tarife! 17 Yıl şeferine herkesi sevindirse olmaz tabi ARPU'n yerlerde sürünsün inşallahquote:
Orijinalden alıntı: GENERALCELLquote:
Orijinalden alıntı: Turbo_
Merhaba
Turkcell in AloPaketler,Gold,Heryöne,Haydigel,Çiftçi ve Kamu Tarifesinden bulunan abonelerin 2 ay boyunca her ay her yöne 300er dakika bedava konuşma kampanyasıdır.
Kampanyaya Katılım için HEDİYE yazıp 2222 ye ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz.
HERHANGi BIR KOŞUL VARMI MERAK ETTIM -
29 TL'lik kamu eko kullanıyorum. HEDIYE yazıp 2222'ye yolladım ve şöyle bir yanıt geldi.quote:
Orijinalden alıntı: cyeniceli
Hani nerede opsiyosnuz genç tarife! 17 Yıl şeferine herkesi sevindirse olmaz tabi ARPU'n yerlerde sürünsün inşallah
Alıntıları Göster
Yararlandiginiz paket ile bu kampanyaya katilim alinamamaktadir. Turkcell'in 17.yili serefine Kamu abonelerine ozel heryone gonderebileceginiz 1000SMS bizden size hediye. Hemen BEDAVA SMS yazip 2222ye gonderin.
Ben zaten almıştım ki onu 3 gün önce
-
quote:
Orijinalden alıntı: paradox1026
Hani nerede opsiyosnuz genç tarife! 17 Yıl şeferine herkesi sevindirse olmaz tabi ARPU'n yerlerde sürünsün inşallah
En azından ops.genç tarifeye HY Beşyüz sms verilemezmiydi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bico
quote:
En azından ops.genç tarifeye HY Beşyüz sms verilemezmiydi.
verilemezmiş bunuda görmüş olduk. -
turkcellde devam etmek istiyorsanız bu ah vahlarınızda olmamalıquote:
Orijinalden alıntı: cyeniceliquote:
Orijinalden alıntı: Bico
quote:
En azından ops.genç tarifeye HY Beşyüz sms verilemezmiydi.
verilemezmiş bunuda görmüş olduk.
Alıntıları Göster
-
Gold pakete vermişler. Zaten 1500 dk her yöne konuşabiliyorlar, bir de üstüne 300 dk. Turkcell gerçekten raydan çıktı.quote:
Orijinalden alıntı: vetivet
turkcellde devam etmek istiyorsanız bu ah vahlarınızda olmamalı
Alıntıları Göster -
Ben Kamu HY 1200 kullanıyorum. 1ay HY 1000 sms + 1ay HY 1000 sms hediye verdi Turkcell.quote:
Orijinalden alıntı: tikak
Gold pakete vermişler. Zaten 1500 dk her yöne konuşabiliyorlar, bir de üstüne 300 dk. Turkcell gerçekten raydan çıktı.
Alıntıları Göster -
dakikası çok olanlara veriyor ki zaten çoğu bunu tüketemiyor..Dakikası az olanlara vermeye kalksa herkes bun u tüketecek bu da turkcele girecek.Klasik turkcell kurnazlığıquote:
Orijinalden alıntı: canerT.C
Ben Kamu HY 1200 kullanıyorum. 1ay HY 1000 sms + 1ay HY 1000 sms hediye verdi Turkcell.
Alıntıları Göster -
Hiç bir paketim olmamasına rağmen yararlanamıyorum ?quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
dakikası çok olanlara veriyor ki zaten çoğu bunu tüketemiyor..Dakikası az olanlara vermeye kalksa herkes bun u tüketecek bu da turkcele girecek.Klasik turkcell kurnazlığı
Alıntıları Göster
Turkcell hep birilerini kısıtlıyor ya ne iştir
-
KAMU HERYONE 1200 tarifesindeyim bana 300+300 dk her yöne verdi akşama kayınvalideyi arayayımda kadına vodafoneden lira yüklensin. 1200 dakika + 120 dakikayı bitiremezken bu tam oldu :)quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
dakikası çok olanlara veriyor ki zaten çoğu bunu tüketemiyor..Dakikası az olanlara vermeye kalksa herkes bun u tüketecek bu da turkcele girecek.Klasik turkcell kurnazlığı
Alıntıları Göster
-
Ayrıntlılar...quote:
Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY
KAMU HERYONE 1200 tarifesindeyim bana 300+300 dk her yöne verdi akşama kayınvalideyi arayayımda kadına vodafoneden lira yüklensin. 1200 dakika + 120 dakikayı bitiremezken bu tam oldu :)
Alıntıları Göster
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/heryone600
-
ne büyük saçmalık. Madem 17. yılını kutluyosun bütün abonelerine hediye ver. Gold abonelerinin sanki ihtiyacı var bide, dostlar alışverişte görsünquote:
Orijinalden alıntı: byjest
Ayrıntlılar...
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/avantajlikonusma/faturali/heryone600
Alıntıları Göster
-
haydigel19 luk hiç olmuyor...quote:
Orijinalden alıntı: creeat
ne büyük saçmalık. Madem 17. yılını kutluyosun bütün abonelerine hediye ver. Gold abonelerinin sanki ihtiyacı var bide, dostlar alışverişte görsün
Alıntıları Göster -
benim oldu 29 tl alo paketim vardı olduquote:
Orijinalden alıntı: mustafasezer54@gmail
haydigel19 luk hiç olmuyor...
Alıntıları Göster -
Turkcellin yararlı bişey yaptıgını zaten gormedim.Turkcell 'in aktif 5 milyon kullanıcısı varsa sadece 5 10 bin kişi yararlanabiliyor. Yararlananlarda zaten paketi olup dakikalarını tüketemeyenler. Bu turkcellin herseyi hava civa.quote:
Orijinalden alıntı: serefbey d1
benim oldu 29 tl alo paketim vardı oldu
Alıntıları Göster
Hani nerde genc turkcellilere avantaj.? Gencturkcelli yide bu kampanyaya dahil etsenize görelim. -
kamu eko ve kamu bizbize 150 dk da olmadı bedava sms veriyorquote:
Orijinalden alıntı: Registered
Turkcellin yararlı bişey yaptıgını zaten gormedim.Turkcell 'in aktif 5 milyon kullanıcısı varsa sadece 5 10 bin kişi yararlanabiliyor. Yararlananlarda zaten paketi olup dakikalarını tüketemeyenler. Bu turkcellin herseyi hava civa.
Hani nerde genc turkcellilere avantaj.? Gencturkcelli yide bu kampanyaya dahil etsenize görelim.
Alıntıları Göster -
bırak onu :)) haydi gel mini kullanıyorum hiç birşey vermiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: ehckelem
kamu eko ve kamu bizbize 150 dk da olmadı bedava sms veriyor
-
Gnctrkcelle vermemesi kotu olmus.
Benim 29luk haydi gel tarifesine verdi cok iyi oldu.
Bide su acidan bakarsak Turkcell ilk defa boyle yuklu bedava kampanya yapti . Burdan bakarsak guzel bir gelisme.
Benzer içerikler
- turkcell sanal numara alma
- yurtdışı numarası nasıl alınır
- numara engelleme kaldırma kodu
- turkcell faturalıdan faturasıza geçiş
- turkcell kodları
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- esim nedir
- netgsm ne zaman açılacak
- vowifi nedir
- turkcell internet gönderme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X