Şimdi Ara

Turkcell’in Premium üyelik sistemi ortaya çıktı: Turkcell Biz+ nedir? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
3
Favori
7.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsanları soymanin bir başka adı, hırsız

• Turkcell turkiyenin en cimri en paracil oparatoru

• Cagrı merkezine neden erişemediğimiz anlamış olduk. Onu da paraya ceviriyorlar. Bunları denetleyen devlet kurumu ne iş yapıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 9 Aralık 2024; 14:20:11 >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt
    Turkcell’de hâkim hissedar %26,2 ile Türkiye Varlık Fonu yani devlet !

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakında premium oksijende cıkar. Premiumu biz ilk knight online da öğrendik :D

• birinsan B kullanıcısına yanıt

yönetim kuruluna bir bak istersen 

• G&#252;zel haberimsi reklam i&#231;eriği olmuş ..

• Tebrikler dogrusu nasıl bir kazanca sahib olabilirsiniz ama isterseniz bilgi almak için mükemmel bir şekilde devam ediyor ve hepsi de canlı olarak izleyebilirsiniz günümüz ekonomisinde terkcel prestijini ve liderliğini ortaya çıkarıyor

• İtibarını galiba hiç kaybetmeyecek mukemmel

• Daha bugün Trkcell e TT den geçiş başlatmıştım ama içim hiç rahat değilidi. Daha önceden Trkcell in ne olduğunu çok iyi biliyorum ama şu numara taşıma zorunluluğu yüzünden ve en azından kampanyalı fiyat muhabbartine turkcell e başvurduk. Ama adım gibi biliyorum bunlar bu kampanyalı tarifedekilere kısıtlı olarak hizmet verecekler her bakımdan. Müşteri hizmetlerine bağlanma önceliği, internet hızı, çekim kalitesi filan. Çünkü bunlar hiçbir şeyi hayrına yapmazlar. Tamam diğerleri de çok farklı değil ama bunlar bi başka. Muhtemelen hat açıldığı gibi TT ye müracaat edeceğim. Onlar en azından bunlar kadar değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakteristik61 -- 9 Aralık 2024; 20:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.