Şimdi Ara

Turkcell Iphone 4 paketleri güncellenmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel turkcell'in sitesinde tesadufen farkettim. İphone 4 paketlerin içerikleri ve cihaz fiyatları değişmiş.

Kontratlı Tarifeler:

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/iphone4.aspx

Peşin Cihaz Fiyatları

Phone 4 16GB’ın 25.08.2011 tarihli Merkez Bankası döviz satış kuru üzerinden hesaplanan tavsiye edilen satış tutarı 2.058 TL'dir.

iPhone 4 32GB’ın 25.08.2011 tarihli Merkez Bankası döviz satış kuru üzerinden hesaplanan tavsiye edilen satış tutarı 2.428 TL'dir.

edit:peşin cihaz fiyatları eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesadufi -- 2 Eylül 2011; 11:24:10 >

• Artık BİM ve A101 lerde bile İphone 4 satılırken artık şahsen ben bir daha kolay kolay cihaz taahhütüne girmem... Ama tabiki tercih meselesi birazda...
  • En düşük aylık paket 95 tl idi sanırım, şimdi 109 olmuş, hem de Iphone 5'e bu kadar az zaman kalmışken. Şaşırmak isterdim diyeyim, ne diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yoney -- 2 Eylül 2011; 18:48:02 >
  • cihazlar satılmıyor sanmayın..hala sırada bekleyen aboneler var operatörler için.
  • İşin ilginç kısmı eski paket kullanan aboneler paket değişikliklerinde (örneğin ben küçük paket (150 dk+150sms+4gb data= 119 ) şuanki güncel paketler arasından mı geçişler yapabilecek yoksa eski kontratlılar paket değişikliklerinde eski paketler arasından mı seçim yapabilecek burasını tam belli değil. (benim aldığım dönemde cihaz bedeli 1640 TL idi)

Asıl komik olansa hepsiburadanın 2500 TL' ye 32 gb cihaz satması. Kısaca herkes tutturabildiğine kafasına göre ürünü farklı farklı fiyatlarla satıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.