Şimdi Ara

Turkcell iphone paketleri-3g internet bilgisi ( YENİ !) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
0
Favori
17.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

30-31/07/2009 turkcell stoklarına girecek 3gs ağustos itibariylede kontratlı paketler açıklanacak ... alacaklar beklesn bence.. tabiiki şu anki 3g paketlerinden pahallı olacağıda aşikar.. stok politikası fifo.. lk giren ilk çıkar.. 3gler eritlince 3gs paketleri makul seviyelere gelecektir.

3g internet erşimleride bilnçisiz kullanıcıların canını yakacak.. hesaplamalara göre 4gb kotalı 3g paketleinde kota aşıldığında + 1700 tl lere varan ekstra faturalarla karşılaşmak çok süpriz olmayacak.. siz siz olun 3g erişimlerde nuhakkak data sayaçlarınızı sık sık kont edin. turkcell plazada 700mb dixvleri 4,5 dkda inidrmişler ve indirebiliyorlar varın siz hesaplayın data boyutlarını. aman ha çoluk çocuğun eline geçtimi telefonunuz yandım gülüm keten helva..

quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Bu saatten sonra 3G S alınır bence. Muhakkak 3G S için de kampanya yapılır.

• Peki, eski 3g kontratlılara 3gs ye geçiş için bir kampanya olur mu acaba?
  • Arkadaşlar, kampanya koşullarında şu ifade dikkatimi çekti:
    * Kampanyaya tanımlı imei numaraları ve cihazlar üzerinden katılınabilir.

Benim anladığım 18 ay boyunca parasını ödediğim IPHONE u satıp, tarifeyi bir başka cihazda (mesela yeni alacağım 3Gs de) kullanamıyorum. Doğru mu anladım?

Eğer durum buysa Ağustosta 3Gs çıkana kadar beklemekte yarar var, fiyatlar aynı olursa onu almak daha mantıklı olur gibi geliyor bana...
  • http://www.ingilizanahtari.com/iphone-genel/11721-turkcell-iphone-kontratli-paket-kullananlarin-dikkattine-5.html

Arkadaslar bu linki incelemenizi istiyorum.Belki bilginiz vardır ama olmayanlar faydalanabilirler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 26 Haziran 2009; 14:36:57 >
  • az kaldı beklemeye devam
  • valla bekliyoruz inş fiyatlar çok uçuk olmazz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

hayırlı olsun.

teşekkürler
  • bu kampanyayla ilgili herhangi bir gelişme varmı ?
  • thujonn,

Turkcell'in Iphone3GS için hazırlayacağı kontrat paketleri hakkında bilgin var mı?
  • @thujonn
    ön siparis olacak mı kontratlı 3gs için
  • quote:

Orijinalden alıntı: thujonn
    Slm
    daha once verdigim bilgiler gibi yine ayni sekilde kaynak vermeden bilgiyi sizinle paylasiyorum.lutfen kaynak sormayiniz
    1 haziran 3g devreye giriyor.
    Sahip olunan internet paketleri kotasi 7 katina cikariliyor.yani 3gb internet = 21 gb
    konusma paketleri 2 katina cikariliyor

turkcell asistans hizmetleri yarin itibariyle bitiyor.platinum abonelerine yeni bi supriz aciklanacak

saygilar

HER Forumda Reklamini Yaptik 21 GB Olacak Diye..Sevindik Sadece Sana Inandik Nerde Benim 21 GBm Gizli Kaynaginda Bilemedi
    Nerde Ekstradan 18 GB ???

Bu Gunhttp://turkcellmedya.com/ Sitesinde Canli Yayin Yapildi 3G Internet Kullanimi ve MobilTV Fiyatlari Verildi..Sitede Yan Taraftan Soru Sorabliiyorduk..Bende 00.00 DAN BERI Mesaj Attim Ne Olacak Kullanicilar Diye... 20-30 Kere... ..Adam Bilgisayardan Sorulan En Cok Soru Olarak Benim Sorumu Sordu..Normal Olarak 3G kullanabilecekler 3GB Paket ile ama HICBIR KOTA ARTISI YOK :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Slm
    daha once verdigim bilgiler gibi yine ayni sekilde kaynak vermeden bilgiyi sizinle paylasiyorum.lutfen kaynak sormayiniz
    Sahip olunan internet paketleri kotasi 7 katina cikariliyor.yani 3gb internet = 21 gb

turkcell asistans hizmetleri yarin itibariyle bitiyor.platinum abonelerine yeni bi supriz aciklanacak

saygilar

HER Forumda Reklamini Yaptik 21 GB Olacak Diye..Sevindik Sadece Sana Inandik Nerde Benim 21 GBm Gizli Kaynaginda Bilemedi

Bu Gunhttp://turkcellmedya.com/ Sitesinde Canli Yayin Yapildi 3G Internet Kullanimi ve MobilTV Fiyatlari Verildi..Sitede Yan Taraftan Soru Sorabliiyorduk..Bende 00.00 DAN BERI Mesaj Attim Ne Olacak Kullanicilar Diye... 20-30 Kere... ..Adam Bilgisayardan Sorulan En Cok Soru Olarak Benim Sorumu Sordu..Normal Olarak 3G kullanabilecekler 3GB Paket ile ama HICBIR KOTA ARTISI YOK :D

Şimdi 21 gb olmadan 3 gb 3G hızıyla devam mı?

• Az önce Trcell müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiyi paylaşmak istiyorum bilmeyenler için

Kontörlü hatta 3G Internet Bağlantısı Tarifesi,

3Gb = 450Kontör
    1Gb = 300Kontör

100mb = 30 kontör (31 Ağustosa kadar)

Bi arkadaş kota aşımından bahsetmiş, yanlış anlamadıysam -ki bunu müşteri temsilcisi söledi, kota aşımı söz konusu değil internet bağlantısı kesiliyormuş kota dolunca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Slm

saygilar

Şimdi 21 gb olmadan 3 gb 3G hızıyla devam mı?

Annen Kota Artmadan 3G Hiziyla 3GB Internet

• Bari kotayı artırsalardı.
  • oley be ! benim için önemli deil yahu kotanın 21gb falan olması 3gb olsun ama yeterki fiat artışı olmasın diodum .. İşte bu be ! bana uyar valla bu paket süper ya 3g kullanıcaz ya mevcut paketimzle çok süper ya !
  • kota artışı duyurucaklar

1GB => 4GB
    3GB => 6GB

olcak, muhtemelen 1 hafta içinde duyururlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonnywalker

kota artışı duyurucaklar

1GB => 4GB
    3GB => 6GB

nası yani şimdi iphone paketlerimiz bizim 3gb ya hani , onlar 6mı olcak.. gerçi 3 bile yeter bana benim amacım hız bişi indiriceğimden tethering yapacaımdan değil de ne kadar fazla GB o kadar iyi..
    fazla GB göz çıkarmaz değil mi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: jonnywalker

kota artışı duyurucaklar

1GB => 4GB
    3GB => 6GB

nası yani şimdi iphone paketlerimiz bizim 3gb ya hani , onlar 6mı olcak.. gerçi 3 bile yeter bana benim amacım hız bişi indiriceğimden tethering yapacaımdan değil de ne kadar fazla GB o kadar iyi..
    fazla GB göz çıkarmaz değil mi ama

Niye 1 Hafta Yahu Ayin 3 unde Tatile Gidicem Ve 1 Hafta Kalicam 10 Unda Fatura Kesim im Var Zaten..1 Haftada 3GB i Bitircem Ama 6GB Olsun Yaa Hemen Yarin Olsun Yani

Kaynak Varmi Yoksa Bilginin Saglamligi % de Kac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 29 Temmuz 2009; 17:28:13 >

• eee beyler neler olucak şimdi ?
    4 dakika kaldı şimdi ne yapıcaz .. 3G kullanırsak eğer faturaya yansımasın bide ne yapıoruz bi konuşalım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.